N8 ile neler yapılabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Trackmania

Trackmania

Üye
hdmı ile tv ye bağlantı yapıp tv dokunmatik oluyordu heralde plug and touch bunu bi araştır istersen :)

kardeşim şakamısın sen :D o donanımsal bir özellik olurdu :oke:

--------------- Ekleme ---------------

he birde o plug and touch kamera ile yapılıyor ;)

pcwolf

pcwolf

Üye

kardeşim şakamısın sen :D o donanımsal bir özellik olurdu :oke:

--------------- Ekleme ---------------

he birde o plug and touch kamera ile yapılıyor ;)

Dershanelerdeki akıllı tahtaları biliyorsanız bu özelliğin de nerdeyse bire bir olduğunu görürsünüz.
Kamera=Projeksiyon
Bilgisayar=N8
Tahta=Tv
...

moscow89

Üye
arkadaşım o flash diski yeniden biçimlendir ama FAT olsun dosya sistemi o zaman görür :) 1 terabyte a kadar destekliyormuş ama FAT olacakmış :)

evet bende toshiba 4Gb bellek bağlıyorum "desteklenmiyen USB cihaz" yazıyor. (tüm dosyalama sistemlerini denedim) fakat kingston 4Gb'ı tanıdı bağlandı...

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bnde 8gb toshiba baglyrm problem yok benmknde :pro:

klancibelgutay

Üye
plug and touch ozellıgını ne zaman kullanabılceğimiz hakkında bılgısı olan varmı

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Bi bilgim yok ama ilerleyen güncellemeler veya programlarla olablecek birşey.

klancibelgutay

Üye
hadı hayırlısı ozaman

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Hayırlısı :) Bu arada n8 le ne yapılabilir denmiş Bana kalsa ben N8i amuda bile kaldırırmda :) dayanamaz işlemc yawas :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Ozggurr ; Telefonuma aşık oldum bir daha :) ben resimlerimi bile artık pc de ps den değil telefonda düzenliyorum direk sosyal ağlarımda paylaşa tıklayıp facemde paylaşıyorum :) kısayollarımı oluşturdum tıkladığım gibi istediğim yere gidiyorum. Makro modunda foolar çekiuorum su damlacıklarının saniyelik pozlarını alıyorum millet hayran kalıyor bunları sen mi çekiyorsun ? Diyorlar :) bende ben değil N8 çekiyor diyorum :D Valla ben N8 i görmeden önce iPhone aşığıydım ama aniden elime N8 gelince artık razı gelcez 3-4 yıl sonra iPhone alırız artık diuordum da şimdiki düşüncem N9 damı alsam ? :) adamlar telefonu resmen donatmışlar ama biraz 3. Parti Yazılımcılardan ve Gameloft gibi büyük firimalardan oyun desteği gelmeli. Polarbit ve Gamelion gibi iyi işler beceren frmalar var da onlarda ellerinde en fazla olanı kullanıyorlar. Gameloft kadar büyük imkanları olsaydı iyi olurdu :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
najanaja

najanaja

Üye
bu fm verici kimsede düzgün çekmiyo heralde. Ben de ise 6 mt kadar net sorunsuz çekiyor ondan sonrası başlıyor cızırtı yapmaya arabada ewde kaç kere denedim walla ben memnunum süper çalışıyo benimkinin wericisi.

• Beğen
Tepkiler: ozggurr

erkara_64

zaten bu gidişle Nokia serisi yapabiliriz...N8-N9-N10 vs:) çünkü her ne olursa olsun birine kızıp ta N8 i duvara yapıştırmadım sürece elimden asla çıkarmam..( çünkü kamerası bu kadar güzel bir cihaz çıkarmı acaba)N9 zaten bilgisayar olacak gibi...N9 dan tek beklediğim ön kamerası da Galaxy 2 gibi 2 mp ve üzeri olması:)sonrası zaten laptop acmam bile sadece Ofis ihtiyaclarımı karşılamak için acarım...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Ben N8 le bile Pc yi açmıyorum :) Fotolarımı telde yüklüom faceye telden faceye giriom bsc ye ve maxicepe girip gelişmelere bakıyorum N8 Müthiş ! :)

Uruloki

Uruloki

Üye
@erkara_64 kasımı bekle dehşet bir cihaz gelebilir yani aldığım bilgiler o yönde ki işlemci filan intel(1.6ghz medfield Z160 ) olacak sen düşün artık

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
@erkara_64 kasımı bekle dehşet bir cihaz gelebilir yani aldığım bilgiler o yönde ki işlemci filan intel(1.6ghz medfield Z160 ) olacak sen düşün artık
ekranı hakkında bilgin varmı amoled-super amoled-super amoled plus?
amoled olursa hiç şansı yok bence çünkü karşılaştırma videosunu izledim galaxy2 nin yanında iPhone4 bile sönük kalıyorsa varın gerisini siz düşünün

eaagent

eaagent

Üye
n8 le br ekran br baglanti kablosu br klavye ve br mause ile bir pc olusturablrsn. kisaca laptop fln alacaklar bu dedgm aksesuarlari tamamlasnlar yeter ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
clear black dipslay diyorlar fakat belli değil ki işlemci bile belli değil ayrıca cbd bayağı iyiymiş öyle diyorlar

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap
vay arkadaş

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Biraz önce USB ile çalışan hoparlör denedim çalıştırdı fakat 1 dakika geçmeden USB cihazını takın diye uyarı verdiği için akımı kesiyor. Ancak telefondan "tamam" dediğimde tekrar akım geliyor hoparlöre.

SilentOne

SilentOne

Üye
haa bide çok süper sucuklu yumurta yapar :D

• Beğen
Tepkiler: suat1111 ve ozggurr
WebStyle

WebStyle

Üye

Umarım dediğiniz gibi olurda şöyle adam akıllı bir telefon çıkartır..