@.ercan., en son geçenlerde düşürdüm telefonu, dediğin gibi ekranının üstüne düştü. Telefon resmen yerde sekti ama hiçbişey olmadı.. Bu arada her ne kadar profilimde muhtemelen şehir seçerken yanlışlıkla aceleden mardin yazsam da hemşeriyiz, aklıma gelmişken de düzelttim
ayrıca.. N8den çok memnunum, ama bana göre tek eksikliği işletim sistemi.. Daha doğrusu programlarda sertifika sorunu ve program eksikliği, eksikliği.. Telefonumdan internet üzerinden görüntülü görüşme yapabileceğim bir program olmaması benim için büyük bir eksiklik. Duyduğum kadarıyla bu tür programlar androidlerde varmış, umarım en kısa zamanda symbiyanlara da gelir.. O zamana kadar operatörler üzerinden 3gli görüntülü görüşme yapacam artık.. Ayrıca bu konuda bilmeyenler için ufak bir bilgi vereyim. Gerçi bu bilginin yeri burası mı bilmiyorum ama bilginin yeri ve zamanı olmaz diye düşünenlerdenim

ben aveanın her yöne paketlerinden birine aboneyim, aylık belli bir ücret karşılığında sabit bir konuşma süresi veriliyor. Yaptığım 3gli görüntülü görüşmeler de bu sabit süreden düşüyor, yani ayrıyeten kontörüm gitmiyor bu görüşmelerde..