Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 harıta destek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Punish3R55
Üye
Konu Sahibi
n8 harıta destek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
video nun 1.12 dakıkasına getırırsenın adamın actıgı harıta cıkacak bı onların harıtalarına bakın bıdebizim tr dekı n8 ın harıtasına bakın boyle bı harıtayı nasıl sağlaya bılırız bılgısı olan paylasa bılırmı
apobaba1234
Üye
ben piranha nın gps ini kullanıorum arbada var arabada bile yok onlar gps te ülkeden kaynaklanıodur telden deil
cabal21
Üye
Arakdaşım Dolmabahçeye yakınla 3d seçeneğini seç internet bağlantısını aktif et görürsün.
venusutarit
Üye
Evet bende baktım folmabahçe camii ve inönü stadı 3d yapılmış
SPLNTR
Üye
n8 haritada çok kasıyo maalesef videodan da belli hele internete girince katlanıyo bunun bi çözümü var mı acaba
one2one2
Üye
haritayla alakali bir durum degil. bu 3d goruntu sistemi. bu sistem daha turkiyede gelismedi avrupada suan mevcut. adamlar bunuda asti 3d gozlukle 3d sokak taramasi yapabiliyosun artik.
mehmetali16
Üye
bir de arkadaşlar bu n8 deki navigasyon çok eski yıllar önce yapılmış olan alışveriş yerleri işyerlerini tarla arazi olarak gösteriyor 8- 10 yıl önceki halini gösteriyor acaba bunun 2011 haritasını bulabilirmiyiz yada daha başka alternatif yöntem uygulanabilirmi bu n8' e harita eski olunca 1 km lik yere gidemiyorsun dolaştırıyorda dolaştırıyor km'lerde yol katettiriyor sana buda dez avantaj n8 in rota ayarlarını yaptım en kısa ve toprak yollarıda gösterecek şekilde ayarladım ama nafile ben de aracımdaki navigasyonu kullanıyorum mecburen yürüyerek adres bulayım dedin mı n8 de yandın demektir iki adım yere gece yarısı yada sabaha karşı varırsın herhalde