n8 hafıza dolu uygulamaları kapatın uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

kedimi_7_m

Üye
valla cok sasırdım . Fılmı hafızana atmıssın sonucta,bundan sonra neye hafıza yıyor kı. Bunun fılmle bı alakası oldugunu dusunmuyorum . Fılmle sorun olsa oncedende olurdu . Hafızanı durmadan dolduran verıler var. Vıdget lerın hepsıne bak . Emaıl de hafıza canavarı ,maps le beraber. Bence telefonu sıfırla ısıne yaramayacak verı atmamaya calıs hıc bı sorun olacagını dusunmuyorum . (fılm ızlerken ınternete baglanmıyor demı)

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
hani eskiden yani eski tellerde hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyin falan diyor du ya hani. O hatanın aynısı suan ki hata.Internete bağlanmıyor film izlerken veya depo hafızam telefon hafızam dolu değil.maps açık değil suan veya e mail açık değil .widgetleri mı kaldırsam ki. Bide zaten tele soft format attım ama yine aynısıni yaptı. Yani telin ilk sıfırlanmiş haliyle o hatayı verdi yine

kedimi_7_m

Üye
evet hatırladım . O benım eskı n97 de de vardı yazılım guncellemesınden baska kurtulus hok sanırım . Bunu arastırırken telefoncu bana kırmızı tusa basarak cıkma nadıren de olsa zarar veren uygulama kapalı gozukur ama kapanmaz onun ıcın seceneklerde cık felan dedı .. Ne kadar doru bılmıyom bana sacma geldı o an ama mantıklıda. Yazılımını guncelle buyuk ıhtımal duzelır . Uygulamaları kapatırkende seceneklerden veya gerı dıyerek kapat eger doruysa zarar verırı telın markası neydı pekı .

kedimi_7_m

Üye
pardon marka zaten yazıyormus usta sen belleyı guncelle duzelır

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
saolasin hocam mecbur güncelliyecez artık

kedimi_7_m

Üye
ne demek usta kolay gelsın sana .

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
telefonu güncelledim yine aynı hatayı veriyor arkadaşlar :( ?

femre230

Üye
çözüm bulundu mu acaba aynı sorun bende de var multimedya mesajı alamıyorum bazende video izlerken yapıyo anlayamadım widgetleri falan kaldırdım ama çüözüm olmadı yine yardım edebilcek varmı

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş ya Hala aynı sorun devam ediyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefon hafızanızın doluluğundan yapıyor soft format atın

Üst Alt