n8 hafıza dolu uygulamaları kapatın uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
n8 hafıza dolu uygulamaları kapatın uyarısı
arkadaşlar iki gündür bu hatayı alıyorum.film izlerken falan bu hatayı verip uygulamayı kapatıyor veya başka bi iş yaparken yine hafıza dolu diyip hemen uygulamayı kapatıyor.Telefondan soğudum ya bunun bi çaresi var mi arkadaşlar ? Hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden demeyin tarzında birşeyler diyor arkadaşlar

mert41994

mert41994

Üye
Telefonunuzun hafızasındaki bazı dosyaları hafıza kartına taşıyın yada silin. Arabellek olarak kullandığı c: dolu iken bu hatayi veriyor

candost38tr

candost38tr

Üye
Zannedersem ne var ne yok C hafızasına atmıssın telefonu bıraz rahatlatmak ıcın arkadasın dedıgı gıbı e hafızasına yada hafıza kartınıza tasıyın telefon nefes alsın bıraz.bır bak bakıyım C hafızasında ne kadar bos yer kalmıs .bırde tavsıyem ram yonetıcısı dıye bır pro var forumda bulabılırsın onu kullan bır sıkıntı yasamazsın bundan sonra

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
dostum c de 70suan. Ama tahminimce maps çok hafıza dolduruyor. Elimden geldiği kadar diğer hafızaya yükledim uygulamaları dostum. O dediğiniz uygulama var zaten ama bi ise yaramadı ki kardeşim o program

uğur e

uğur e

Üye
xclear kullan tüm gereksz dosyaları sılıyor.sistemı rahatlatyor ve daha öncekı programın kırıntılarını ble temzlyr.

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
n8 için olanını bulamadım dostum

hardistortion

Üye
kardeş hafızadan kastı ram zaten aynı anda çalışan programları kapat bide ramblow pro ile temizlet

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
temizlettigim halde böyle yapıyor kardeşim

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
suan 95mb boş yer var yine aynısıni diyor arkadaşlar.Nasıl düzelir bi fikri olan var mi ? Ram:116.2 gösteriyor xplore de

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim izlediğin filmin boyutu hafızandan fazla olduğu için yapıyor filmi indirip hafıza kartına atıp öyle izle

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
eskiden yapmıyordu kardeşim.sorunsuz şekilde izleyebiliyordum.bi hafıza kartı bulup öyle deniyim kardeşim. Peki direk flashdan izlesem yine aynı sorunu verir mi ki ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vermez hafıza kartından izlersen sıkıntı olmaz

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim demeyip sonucu yazarım

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramadı hafıza kartına attım öyle açtım yine aynı hatayı verdi kardeşim.Bu gidişle bi film bile izleyemeyecegim bu telefonda

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
bu konu hakkında başka bi bilgisi olan var mi arkadaşlar

_ardaa

_ardaa

Üye
İzlediğin filmin formatı ve çözünürlüğü nedir, telefon ve depo hafızasında ne kadar boş yerin var

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
avı izliyorum 700mb civarında 12gb depoda 94 mb de telefonda var kardeşim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sen telefona at öyle izle kardeşim

kedimi_7_m

Üye
usta sen fılmı hafıza kartına atıp ızlemıyormusun yoksa ıntten felan mı ama ıntten ızlenmez flash 11 yok symbıanda cok sacma ya fılm ızlıyon hafıza dolu dıyor ha. Fılm ızlemek ıcın programmı kullanıyorsun . Ama ben 1 kere denemek amaclı attım avı felan okudu e7 . Telefon format ıstıyor sanırım cunku cok sacma fılm ızlerken hafıza dolu demesı . Sen fılm ızlerken hafıza dusmeskı ya maps cok yıyor bak .ama fılmın hafıza doldurması cok sacma telı ıyı kurcala baska bı verın sorun uretıyor olmalı . (sadece benım dusuncem , kesın doru dıyemem arkdsım )

notbilal

Üye
    Konu Sahibi
zaten eskiden bi sorun yoktu bu film izleme konusunda. Internetten indirdiğim filmler bunlar. Yani Telefondan internete bağlanıp izlemiyorum. Hafızaya attığim filmleri izliyorum.sorun şurda ışte ben bi film açtığım zaman on dakika izliyorum sonrasında o meşhur uyarıyı veriyor ve videolari kapatıyor. Kendi programından izliyorum . Eskiden böyle birşey yoktu niye oldu onu merak etmekle birlikte biraz da çare beklemekteyim arkadaşlar :)

Üst Alt