n8 güncelleme ile sorum??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
n8 güncelleme ile sorum??
arkadaşlar bir sorum olcak.şimdi ben güncellemeyi yaptım.ama güncellemeden sonra ekran koruyucusunda animinasyon secenegi vardı.O yok şimdi.sadece müzik calar,slayt gösterisi büyük saat ve yok secenegi var.eskiden animinasyok secenenegide vardı.birde daha ne gibi bir yenlik getirdi bu güncelleme.ben fazla birşey fark etmedim.

son sorum.ben şimdi telefona format atsam eski güncellemeyi yükleyebilirmiyim.yani geriye dönüş varmı..saolaun arkadaşlar cevaplar icin

birde müzik calarını acmak icin hacklı dosya varmış.Nerde bulurum.Yani müziksesini yükseltmek icin.

teşekkürler

blackbird48

blackbird48

Üye
N8 deki pr1.1yazılım güncellemesi sadece iyileştirme anlamında yapıldı yani eksradan bir şey beklemeyin hız kazandı gerçek beklenilen güncellemeler pr2.0 ve 3 olcak ve söylenene göre cihaz baştan başa değişcek

Starsley

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
degiştirdim.:(
peki bu ekrankoruyucuda eski versionda anımasyon secenegi vardı.Yeni güncellemele bu secenek kayboldu.anladım.sırf bendemi böyle oldu yoksa herkesdemi böyle.birde eski versiyona geri dönüş olurmu .yoksa artık olmuyormu?

Starsley

Bahsettiğin temalarda animasyonlu arkaplan sa bende duruyor.

muratcan1905

Üye
evet animasyon bende de gitmiş ne saçma özellik geleceğine özellik gidiyor yapmasam daha kazançlı olurdum

Starsley

Sizin adınıza üzüldüm :D

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
mehter takımı gibi olduk vallah.Bir ileri 3 geri:))

Starsley

Ya siz temalardaki arka plan animasyonumu diyosunuz o duruyo ama ekran koruyucuda seçeneklerde bi şey yok :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
animasyon seçeneği bende eskidende yok tu sanırım :hmmm:hmmm:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt