n8 geri geldi ama içimde süphe var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
n8 geri geldi ama içimde süphe var
[h=2]n8 ime kola dokuldu yardım edın lutfen bildiginiz gibi bi ara bu konuyu acmıstım sonra telefonu 3-4 aylık bı surecte yaptırdım telefonum geri geldi sanki yeni gibi olmuş kasası yenilenmiş her şey çok güzel çalışıyor ama anlamadığım konu seri numarası değişmiş bu nasıl olur hani diyom telefon benim telefonum deil baska ama telefonuda kuzenım yaptırdı hanı yanlısıda olmaz sımdı benım ogrenmek ıstedgım sey serı numarası degıstırmek mumkunmu tamırden sonra bu normalmı ..[/h]

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı başka telefon vermişler galiba sana.tamda bilgim yok ama.

u_cosar

u_cosar

Üye
Eğer anakart değişmişse seri numara da değişir

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
acaba diyom benım saglam parcaları baska bı n8 e taktılarda olemı oldu baska bı acıklamsı varmı bılmıyom

- - - Eklendi - - -

aslında dedıgın mantıklı anakart degısmıs olabılır cunku bana kuzen verdgı bılgıde sureklı paraca degısımınden bahsedıyodu telefonun kasası degıstıgı ıcın amın olmadım ama arka kamerda bı ufak ısaret vardı o hala orda benım galıba peki eski seri numarası nereye gıttı kullanabılırmı

- - - Eklendi - - -

olaya bak kendı kendıme cevaplıyom konuyu:ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Ana karti değiştirmişler benim basima gelsi seri no değişiyor..

hizan

hizan

Üye
arkadaşım hiç sorun etme sadece ana kartı değişmiş, yani kapaklar hariç iç takımı değişmiş sorun çıkmaz.

catdog136

catdog136

Üye
ana kart değişmiş teoride senin telefonun değil artık ama pratikte senin telefon :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

fnldstntn

Üye

Bu site yardımı ile imei nin kayıtlı olup olmadığına ve ne şekilde kayıtlı olduğına bak...Kayıtlı değilse yakın zamanda problem çıkar...

sek07

Üye
git sor söylemezler bağır sert çık biraz söylerler .d

man20

man20

Üye

Bu site yardımı ile imei nin kayıtlı olup olmadığına ve ne şekilde kayıtlı olduğına bak...Kayıtlı değilse yakın zamanda problem çıkar...
peki garantisi hala var mı yok mu internetten öğrenebiliomuyuz? bide varsa sitesi?

theseusx

theseusx

Üye
benim eski e55 de bozuldu gittim verdim garantiye anakartı değişti seri no da değişti. Yani tuş takımı kapak hariç teknik olarak sana yenl bir nokia veriyorlar korkma hiçbir şey olmaz hatta sıfır anakart takılmıştır daha da iyi olur. Farzet ki eski n8 i verip yeni n8 almışsın sadece kapağı aynı...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
benim kasa bile degişmiş 0 olmuş yane tam yenilenmiş ozaman:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt