N8 Genpa Yasal Destek ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medles

medles

Üye
    Konu Sahibi
N8 Genpa Yasal Destek ????
Arkadaşlar Nokia N8 i 05.11.2010 da aldım. 08.11.2010 da cihaz kapandı. Sonsuz döngüsel hata. 07.12.2010 da tekrar genpa servise verdim. Telefonu bugün aldım saat 15:00 da. sadece 2 saat kullandım. Şu an tekrar kapandı ve açılmıyor. Nokia merkezi aradım, servise ver hatta KVK ya ver dediler. ama her seferinde derdimi anlatmaktan yoruldum. Yasal olarak bir şey yapmak mümkünmü... Kısaca 3 defa aynı arızandan servise gitti hadi hayırlısı..bu telefon bu yolda eskirde bende kurtulurum gibi geliyo..:-)))))
İlginize şimdiden tşk.

ihsndrmz

Üye
2 kere aynı arızadan giderse para iade alabiliyorsun bildiğime göre

aagkn

aagkn

Üye
evet haklısın para bu aşamaya gelen cihaz için istersen para iadesi talep edebilirsin

uafreak

Üye
Merhaba arkadaşlar 4 gun once aldım bu telefonu fakat son 2 gundur telefon bazen reset atıp bastan baslıo ve bu sınırlerımı bozmaya basladı,anladımkı bu olay sonsuz döngü olayı imiş ve bu sorun sonunda telefonu hiç açamamanıza neden oluyormuş. Sorum su, sızce aldıgım yere gıdıp dırek gerı ıadesını mı ya da yenısını mı ıstemelı mıyım yoksa garantıye mı gıtmelıyım? Cunku bıraz arastırdım netten kvk sadece yazılım yukleyıp gerı verıomus o da sorunu cozmuyormus. Nokıa nın bu soruna acıklaması da su oldu yazılmsal degıl uretımde br hata oldugu onuda nokia yetkili şubelerinin çok kolay çözdüğünü açıkladı. Fakat bizim ülkemizde ne yazıkki bu açıklamayı sallamıyolar. Çok acil cevaplarınızı bekliorum pazartesi bu işi haletmem lazım çok geç olmadan.. Şimdiden teşekkürler..

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Arkadaşlar Nokia N8 i 05.11.2010 da aldım. 08.11.2010 da cihaz kapandı. Sonsuz döngüsel hata. 07.12.2010 da tekrar genpa servise verdim. Telefonu bugün aldım saat 15:00 da. sadece 2 saat kullandım. Şu an tekrar kapandı ve açılmıyor. Nokia merkezi aradım, servise ver hatta KVK ya ver dediler. ama her seferinde derdimi anlatmaktan yoruldum. Yasal olarak bir şey yapmak mümkünmü... Kısaca 3 defa aynı arızandan servise gitti hadi hayırlısı..bu telefon bu yolda eskirde bende kurtulurum gibi geliyo..:-)))))
İlginize şimdiden tşk.

Bir kez daha servise gönder ve muhtemelen aynı sorunla karşılaşacaksın direk tüketici mahkemesine baş vur %99 bedel iadesi alırsın :oke: Avukatın varsa direk danış gerekli evraklarıda almayı unutma tamir süresince aldığın formlar vs :oke:

yallawo

Üye
nokia müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 3 kere aynı hatadan 5 kere farklı hatadan servise gelen cihaz değiştirilir demişti. bilginize...

medles

medles

Üye
    Konu Sahibi
Ben nokia istasbulu çözemedim ne diye varlar.. Cihaz servise gidiyor akım gerilim kalibrasyonu (şoklama) ve yazılım tamam.. en fazla 2 gün kullanırsın bu sorun CPU dan bu bilgi istasbul nokia dan ama değişmemek için her türlü numara var...değişim olmuyorsa hiç uğraşma çünki çözümü yok...İade için yaşal başvuru yap..

--------------- Ekleme ---------------

Bir kez daha servise gönder ve muhtemelen aynı sorunla karşılaşacaksın direk tüketici mahkemesine baş vur %99 bedel iadesi alırsın :oke: Avukatın varsa direk danış gerekli evraklarıda almayı unutma tamir süresince aldığın formlar vs :oke:

Evet şuan cihaz genpa etilerde eğer değişim olmazsa öle yapıcam. Bilgilendirme için tşk. ederim...

SilentOne

SilentOne

Üye
3kere aynı hatayı alıyorsa cihaz talebini iste ama n8 i alıcaklara tavsiyem nokia shoptan alın soyle bir 6yada 7 ay sonra başka yerlerden alırsınız daha piyasada sorunlu mallar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt