izmed203406
Üye
genpa hakkında yardım!!!
Telefonu Turkcell Kampanyası ile 08.09.2010 da aldım.(Nokia E72) Fakat telefon 10.gün bozuldu ve servise verdim.(18.09.2010) ELimde ki faturadan kampanya hakkında bilgilere baktığımda eğer arızanın donanımsal olduğu tespit edilirse yenisi ile değiştirileceği söylendi. (15 gün içinde teslim edilirse,ki ben 10.gün verdim)
Geçenlerde aldığım yeri aradığımda telefonun tamir olduğunu,fakat ellerine daha ulaşmadığını beklediklerini geldiğinde yenisi ile değiştirceklerini söylediler. Bugün netten takip ettiğimde ise telefonun tamir olmasına rağmen tekrar merkez servise gönderileceği bilgisini aldım. Acaba neden? Genpa hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? Eğer telefon değişcekse nerden değişimi yapılır? Merkez servise bu yüzden gönderilmiş olabilir mi?
Acil Yardım Ediniz, Şimdiden Teşekkürler.
Geçenlerde aldığım yeri aradığımda telefonun tamir olduğunu,fakat ellerine daha ulaşmadığını beklediklerini geldiğinde yenisi ile değiştirceklerini söylediler. Bugün netten takip ettiğimde ise telefonun tamir olmasına rağmen tekrar merkez servise gönderileceği bilgisini aldım. Acaba neden? Genpa hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı? Eğer telefon değişcekse nerden değişimi yapılır? Merkez servise bu yüzden gönderilmiş olabilir mi?
Acil Yardım Ediniz, Şimdiden Teşekkürler.