Satılık; 4 Aylık, Garantili, Arızasız, Temiz Nokia N8 (+ Aksesuarlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Satılık; 4 Aylık, Garantili, Arızasız, Temiz Nokia N8 (+ Aksesuarlar)
Arkadaşlar cihaz 4 aylıktır. Siyah renkli (koyu gri diye tabir edilen) cihazdır. Sonsuz döngü vs. arızaları telefonda hiç yaşamadım, yaşanmaz da bu saatten sonra. Arızası sorunu yoktur telefonun, garantili, faturalıdır. Kullanıma bağlı birkaç yerinde ufak deformeler vardır, dikkat etmediğiniz sürece göze batmaz, zaten buraya yazmasam birçok kişinin de dikkatini çekmezdi. Temiz kullanılmıştır, ekran jelatini hala üzerindedir aldığım günden beri. Cihaz kısaca böyledir, sıfırdan pek bir farkı yoktur diyebilirim.
Fotoğrafları şuanda ekleyemiyorum, en kısa zamanda ekleyeceğim.
İstabul avrupa yakasında elden yapabiliriz satışı istek olursa.
Fiyat: 900TL'dir arkadaşlar. Sıfır ve kvk genpa garantili cihazlar 1200 civarıdır şuan piyasada, 1150'ye de bulunabiliyor bazı mağazalarda. Daha ucuza satılan cihazların çoğu paralel ithalat, yani resmi olarak nokia garantisi olmayan, kvk genpa garantisi olmayan cihazlardır. O nedenle cihazımın fiyatını böyle biçtim.
Ek olarak; istenirse yanında siyah silikon kılıf ve altın uçlu, 5 metre uzunluğunda hdmi kablo (birkaç kere kullanılmıştır) ikilisini 50 liraya verebilirim.
Yani cihaz 950 liraya herşeyiyle sizin olabilir.
Pazarlık adettendir, yapılabilir :)
Herkese iyi forumlar dilerim :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar alıcısı iseniz yazabilirsiniz. Ayrıca pazarlık yapmak istiyorsanız lütfen özel mesaj sistemini kullanın, burada tartışma yaratacak mesajlar yazmayın.
Teşekkürler.

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar alıcısı iseniz yazabilirsiniz. Ayrıca pazarlık yapmak istiyorsanız lütfen özel mesaj sistemini kullanın, burada tartışma yaratacak mesajlar yazmayın.
Teşekkürler.

İlginize teşekkür ederim.

Crazyhuntie

Üye
takas düşünmürmüsünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...