N8 fw 111.50.003 ?

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
Belle Refresh yazılımındada büyük bir yenilik majör güncelleme olmadı tek isimi Nokia belle refresh oldu.

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bunu taylor değil başkası yazmış taylorun ağzından. işte türkçesi.

Merhaba
Belle Yenile N8 için son güncelleme olmayacak Taylor (N8 yazılımlar kimin sızdırdığını) yazdı:! "Merhaba Öncelikle Yeni Yılınız Kutlu Olsun herkes Başarıyla geçen yıl hayatta yılın ilk gününde iyi haber.! N8 için yeni bir SW olacak! sürüm numarası henüz kesinleşmiş değil RM 596_111.050.0003! O henüz mevcut değil, hiçbir changelog yoktur. sabır Yani! arada, yeni bir Pro sürümü hiçbir nokta olduğunu düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bunu taylor değil başkası yazmış taylorun ağzından. işte türkçesi.

Merhaba
Belle Yenile N8 için son güncelleme olmayacak Taylor (N8 yazılımlar kimin sızdırdığını) yazdı:! "Merhaba Öncelikle Yeni Yılınız Kutlu Olsun herkes Başarıyla geçen yıl hayatta yılın ilk gününde iyi haber.! N8 için yeni bir SW olacak! sürüm numarası henüz kesinleşmiş değil RM 596_111.050.0003! O henüz mevcut değil, hiçbir changelog yoktur. sabır Yani! arada, yeni bir Pro sürümü hiçbir nokta olduğunu düşünüyorum

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Nokıa Suite ile uygulama aktarırken Microsoft Aps 2.01 güncel olarak hazır durumda.Ben mi geç kaldım yada yeni bir olay mı karar veremedim.Genel olarak bu güncelleme hikayesi çorap söküğüne döndü Taylor veya bir başkası oluru yok bu sene en azından boş geçilecekdir ilerisi adına belki deyip geçmek lazım.

bayon

Üye
Nokıa Suite ile uygulama aktarırken Microsoft Aps 2.01 güncel olarak hazır durumda.Ben mi geç kaldım yada yeni bir olay mı karar veremedim.Genel olarak bu güncelleme hikayesi çorap söküğüne döndü Taylor veya bir başkası oluru yok bu sene en azından boş geçilecekdir ilerisi adına belki deyip geçmek lazım.

product (ürün kodun) kaç acaba ? *#0000# yaz orda çıkar

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
0343434

0343434

Üye
İnşallah çıkarda şu hatalar giderilir

afacanlar159

Üye
Ya da link at kardes bizde bakalım (bence symbiana ne kadar çok güncelleme gelirse gelsin uygulama bakımından eksik olacak!!!)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Olmıyacağı kanaatinde hemfikiriz.Ancak bir umut olabilir yazı bulur yada sonrası her şartta geleceğini düşünüyorum.Bugün Taylor dedik bin bir türlü içeriğe girdik şimdilik elimiz yine boş.Eksikleri giderecek bir güncelleme gelmemesi durumunda Nokıa'ya baskı artacakdır bu taraftan biraz olur yanıyla bakıyorum.Nokıa Pc Suite'de denk geldiğim güncellemeler ise telefondan yüklediğimden dolayı ve Suite'yi güncellediğimden dolayı öncesinde kalmış bir güncelleme.Anlaşılacağı üzere daha çok yolumuz var.

Dereck

Dereck

Üye
Ben anlamadım şimdi böyle bir sürüm var mı yok mu ? En son çıkan güncel sürüm nedir ?

Üst Alt