N8 fw 111.50.003 ?

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
tahminen ne zaman gelebilir veya özellik açısından neler gelebilir acaba

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
n8 c7 x7 ve e7 geleceği yazıyo paylaşılan yerlerde

Güncelleme öncesi insan ne yapacağını şaşırıyor daha öncesi.İlk belirtilere göre yada belirttiğine göre kullanabilir durumda olduğunu şimdide ise geleceği konusunda bir açıklama yapıldığını dillendiriyorsun.Gelecek konusunda hemfikiriz fakat varlığı konusunda akıllar darma duman olmuştur.Net olarak bir yanıyla değinirsen tam isabet olur.

kraliletisim

Üye
LİNK :

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

bayon

Üye
arkadaş yukarda paylaştı linki

deli oğlan

Üye
inşallah sadece yeni widgetler falan gelen bi güncelleme değildir şu tarayıcıyı adam etsinler birazda stabilite yapsınlar başka bişey istemem..fazlasını zaten istemiyorum elimizdeki telefonun donanımı belli symbianın durumu belli

MaxipmaN

Üye
inşallah sadece yeni widgetler falan gelen bi güncelleme değildir şu tarayıcıyı adam etsinler birazda stabilite yapsınlar başka bişey istemem..fazlasını zaten istemiyorum elimizdeki telefonun donanımı belli symbianın durumu belli

aynen kardeşim

bayon

Üye
güncellendigini bile anlayamayacagimiz bi yazılımmis gibi geliyo ya yükleyince göreceğiz bakalım

• Beğen

MaxipmaN

Üye
c6-01e çıkacak mıki yazmıyo etc. yazmış bizdeki vs anlamında mı acaba ? :D

kraliletisim

Üye
Translate LİNK :

• Beğen

MaxipmaN

Üye
c6-01e bi çıkmasın dünyada bi nokia kalsa yine almam

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Keşke lumia telefonlarındaki internet tarayıcısını bu güncellemeyle getirseler.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
SON DAKİKA İSTANBUL'DA KAR TATİLİ // İLKÖĞRETİM VE LİSELERDE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLDİ. :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: konu dışı olduğunun farkındayım baya sevindim bilgilendirmek istedim :D :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Arkadaşların önceki sayfada verdiği linke yorum yazdım inşallah yayınlarlar.. Nokia'ya saydırdım.. Bence sizde sitemlerinizi yazın özellikle Refreshin nasıl Belle ve tarayıcı katili olduğunun üzerine basın.. Bu siteleri görür nokia okusunda bizlerin ne istediğini görsün.. Lütfen herkez tarayıcının refreshte katledildiğini özellikle yazsın..

Bu arada 920'yi inceledim.. Telefon her ne kadar gözümde hiçbir çekiciliğe sahip olmasada tarayıcı hızına bittim.. Benim 3.40 işlemcili bilgisayardan daha hızlı internete giriyor.. Kesinlikle üzerine piyasada internet cihazı yok..

esatceza

Üye
bakacağız bizi neler bekliyor fazla değişicek .1 şey olacağını düşünmüyorum colorizıt gibi microsoft app gibi şeyler gelmesinde

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nokia destek ve nokia care'e bu güncelleme hakkında bilgilerinin olup olmadığını sordum..cevap olumsuz..

blackcemre

Üye
Ne zaman gelir bu gncelleme hangi özellikler gelir bide inşallah tarayıcı sorunu giderilmiştir.

furkitare

furkitare

Üye
c6 01 yine üvey evlat

Üst Alt