N8 fw 111.50.003 ?

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
    Konu Sahibi
N8 fw 111.50.003 ?
Taylor tarafından N8 için yeni bir güncelleme gelebileceği sürüm numarasınında 111.50.003 olabileceği ile ilgili bir bilgi sızdırıldı,ateş olmayan yerden duman çıkmazmış derler N8 için güncelleme eli kulağında galiba..

:

catdog136

catdog136

Üye
Taylor dediyse çıkacaktır büyük ihtimalle yada kendisi bir cfw yapacaktır ve sürümü bu olacaktır. Yazıları okuyamadığımızdan birşey diyemeyeceğim :D

bayon

Üye
Evet arkadaslar güncelleme çıktı n8 c7 x7 ve e7 için kullanılabilir durumda

esatceza

Üye
nedir o güncelleme neler gelmiş yenilikler neler

esatceza

Üye
gabriel nerden gördün

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ovi süit te yok,navide de yok,nerde gördünüz bunu anlamadım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaşın canı sıkılmış herhalde eğleniyor bizimle :)

bayon

Üye
estağfurullah nokia nin facebook daki sayfasında da paylaştılar ve symbiantwit de de yazıyor ne canım sıkılacak ala ala

- - - Eklendi - - -

tamam belki naviye düşmemiş olabilir ama kesin birşey

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
est kardeşim de daha önce de çok yazıldı çizildi bu tip güncelleme haberleri..artık güncelleme görmeden inanamıyoruz pek :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hadi Nokia kaç zamandır yeni yazılım çıkart N8'e diye gözünün içine bakıyorum be :(
İnşallahhhhhh çıkar yürü be Taylor aslanım benim :heyo:
Bi kurtulsak şu Refreshten adam akıllı bi yazılım gelse :eller:

asigsasi

asigsasi

Üye
n8 fan kulüb te de böyle bi haber vardı yeni yayınlanmıştı şimdiden 1. nesillere hayırlı olsun

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
belkide taylor cwf çıkarıcak bu güncellemenin ismi 111.50.003 tür. ama inşallah güncellemedir heyecanlandım :D :D

emreli01

emreli01

Üye
sadece n8 özel mi peki

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
gelirse bütün 1. Nesil telefonlara gelir çünkü n8in diğer 1.nesil cihazlardan tek artısı lkamerası.. Diğer özellikleri aynı.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Yeni güncelleme haberi duymayı özlemişim be refreshten sonra 1. nesiller uykuya yatmıştı resmen.. Şuan ilk S3 dönemindeki hareretli günlerdeki gibi hissettim kendimi ne güzeldi o günler :)
Özlemişim bu konuları oh be :D Nokia bizi diskoya götür, Nokia bizi diskoya götür xD
Oh vallaha kendime geldim N8'in bile metal kaplamasına renk geldi konuyu görünce :kop:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Yeni güncelleme haberi duymayı özlemişim be refreshten sonra 1. nesiller uykuya yatmıştı resmen.. Şuan ilk S3 dönemindeki hareretli günlerdeki gibi hissettim kendimi ne güzeldi o günler :)
Özlemişim bu konuları oh be :D Nokia bizi diskoya götür, Nokia bizi diskoya götür xD
Oh vallaha kendime geldim N8'in bile metal kaplamasına renk geldi konuyu görünce :kop:
Bir an telefonum samsun galaxy s3 gibi göründü gözüme yani o derece sevindim inşallah doğrudur :D :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
aynen linki yazarsanız süper olur baya merak ettim (:

Takipçi Satın Al

Üst Alt