N8 Formattan Sonra.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
N8 Formattan Sonra.
Merhaba, Nokia N8 telefonuma Format attım, fakat attıktan sonra Wi-Fi ye bağlanıyorum ve BAĞLANDI yazmasına rağmen Bağlantı kuramıyorum. Wi-Fi'nin simgesi üstünde Mobil Veri simgesi çıkıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?

bayon

Üye
programlarını vs kurmadıysan bir daha format at derim *#7370# ile eğer olmazsa wifi açınca biliniyor yazan ağın üzerine basılı tutup silde bağlamadan önce de mobil veriyi kapat

- - - Eklendi - - -

birde çekmiyor olabilir yakınında durun

şerefli

şerefli

Üye
bağlandığınız modemi kontrol edin şifre yanlış bile olsa bağlandı diye gösteriyodu nokiada modemde sorun olabilir benim telefon modemi açığ kapatınca görmüyordu evimdeki modemi

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben İnternet Cafe'ciyim. Modem tam arkamda duruyor. Bağlantıda sıkıntı yok, fakat Bağlanmıyor. Şimdi bizim PS3 dükkanına gittim, orada bağlanmayı denedim ve PS3 modemime bağlanmayı başardım. Şu anda yanımda olan arkadaşımda S3 var ve o bağlanıp gezinti yapabiliyor. Ben Market'e bile bağlanamıyorum.

MaxipmaN

Üye
Şu beta labs güncellemesini kurunca modemlerin yarısını buluyor elle taratmak lazım

DraugHuan

DraugHuan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum, şu anda senin verdiğin bağlantı adresindeki Programı kurdum. Fakat sıkıntım devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt