N8 Flash desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
N8 Flash desteği
Arkadaşlar daha önce açılmadı bilmiyorum ama hep birlikte nokia ya mail atalım bu flash sorunu çözlümeli artık.Hep beraber mail atalım.(flash player)

_ardaa

_ardaa

Üye
Hangi sorun

ayasin

Üye
    Konu Sahibi
flash sürümünü 10'a yükseltmeli doğru düzgün video izliyemiyoruz.

_ardaa

_ardaa

Üye
Flash sürümü için birşey yapacaklarını sanmıyorum çünkü tüm cihazlarda Flash Lite sürümü kullanılıyor üstelik bu sadece Nokia'nın elinde olan birşey değil Adobe ile anlaşmaları gerekir, Flash 10.x istemek yerine daha iyi tarayıcı entegrasyonu veya Lite sürümün yükseltilmesi istenebilir, şuan Flash ile ilgili tek sorun entegrasyon sorunu versiyon sorunu yok ve entegrasyon için epey iyileştirmeler yapılmış sanırım Anna'da.

spartuas

spartuas

Üye
flash sürümünü 10'a yükseltmeli doğru düzgün video izliyemiyoruz.
ben c7 telefonumla film sitelerindeh film izleyebiliyorum. Ama bu konuda haklisin bazi sitelerde izleyemiyorum. ben anna kullandigim icin kendi web tarayicisi cokuyor. Yani tam anlamiyla yararlanamiyoruz. Ayrica flash player i 10a yukselt diyorsunuzda 10 cok fazla. Zaten suan bilgisayarda ki surum 11 de bunu nokiadan beklemiyorsunuz heralde. Ben fazla diye demiyorum 10 yapmaz. O zamn heryerden izlenir bilgisayarimi satarim yaw;) :)

slant1111

slant1111

Üye
flash sürümü gayet stabil durumda anna 'da çok düzgün çalışıyor..sadece yüksek mb li sitelerde donma yapıyor..sayfa kasıyor..ama videoya çift tıkladığımda hiçbir sorun kalmıyor..

ylmzbzkr

Üye
ben n8 kullanıyorum .anna versiyonu yüklü ancak facebookta video izleyemiyorum .sebebi nedr acaba ?

Uruloki

Uruloki

Üye
belle de sorun yapmadı bana şu ana kadar fakat netinizin hızlı olması da etken yani ne kadar hızlı o kadar hızlı sayfayı tamamlıyıp flash ı indiriyor(video yüklemesinden bahsetmiyorum dikkat ederseniz beyaz zemin önce siyah oluyor öyle video player geliyor)

mklo1234

Üye
arkadaşlar bende belle kullanıyorum ama dizimag adlı siteden dizi seyredemiyorum. HD yi geçtim standart yayında bile kasıyo yada çöküyo bu konuda her hangi bir şey yapılaz mı.

Uruloki

Uruloki

Üye
diziport dene ki windows makine ile deneme telefondan sadece trıva atı var sitede windows için

fathos

fathos

Üye
arkadaşlar bende yanlışlıkla flash prgoramını silmişim sanırım ne kadar arasamda uyumlu bulamadım telefonum n8 yardımcı olabilecek varmı?

mklo1234

Üye
diziport dene ki windows makine ile deneme telefondan sadece trıva atı var sitede windows için
çok saol dostum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
link bilmiyorum belki vardır ama soft format atınca geri gelir belki

Uruloki

Uruloki

Üye
hard ile döner olmazsa tekrardan yüklersin çünkü flash dosyaları telefon hafızasındadır

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar bende yanlışlıkla flash prgoramını silmişim sanırım ne kadar arasamda uyumlu bulamadım telefonum n8 yardımcı olabilecek varmı?
soft format atabilirsin pcye bağlayıp yeniden yükleyebilirsin

spartuas

spartuas

Üye
Büyük bi telaşa gerek yok. Soft format at. Sorunun hallolur.

fathos

fathos

Üye
hepinize çok teşekkür ederim dosyalrımı yedekliyim şimdi yapcam saolun :)

qsaw

qsaw

Üye
yaptın mı ?

qsaw

qsaw

Üye
:hmmm

----------Eklendi @ 14:44:52 ---------- Yazıldı @ 14:43:34 ----------

birde hardı dene diyeem ama hard format pek sağlılı değildi sen en iyisi yeniden yükle oviden eğer yeniden yükleme ile olmazsa hard oda olmazsa flash TABİ RİSKLERİ GÖZE AL KİMSE MESULİYET KABUL ETMEZ :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt