arkadaşlar telefona flash atmaya çalıştım telefon titriyor ama ekran hiç gelmiyor telefon n8
enes-1907 Üye Konu Sahibi n8 flash attım telefon açılmıyor arkadaşlartelefona flash atmaya çalıştım telefon titriyor ama ekran hiç gelmiyor telefon n8
hizan Üye enes-1907' Alıntı: arkadaşlartelefona flash atmaya çalıştım telefon titriyor ama ekran hiç gelmiyor telefon n8 Genişletmek için tıkla ... arkadaşım telefonun açılmadı ise bana özelden pm at yardımcı olayım telefonu nu kurtaralım.
enes-1907' Alıntı: arkadaşlartelefona flash atmaya çalıştım telefon titriyor ama ekran hiç gelmiyor telefon n8 Genişletmek için tıkla ... arkadaşım telefonun açılmadı ise bana özelden pm at yardımcı olayım telefonu nu kurtaralım.
erdem59tr Üye arkadaşlar benim telde video izlerken ekran karardı ekrana hiçbir şey gelmiyor ekrandaki tuşaların aydınlatmasıda calısmıyor
arkadaşlar benim telde video izlerken ekran karardı ekrana hiçbir şey gelmiyor ekrandaki tuşaların aydınlatmasıda calısmıyor
xxSadrazamxx Üye enes-1907' Alıntı: flash attırdım açıldı ama gene donuyo telefon kullanılamıyor... Genişletmek için tıkla ... telefon belle mi yandın bendede oldu artık belle kullanamıyorum
enes-1907' Alıntı: flash attırdım açıldı ama gene donuyo telefon kullanılamıyor... Genişletmek için tıkla ... telefon belle mi yandın bendede oldu artık belle kullanamıyorum
scream.xp05 Üye beyler n8'm hack yapmaya uğraşıyoken flash atarken hata verdi tel acılmıyor titriyo ama görüntü yok ne yapmam lazım
beyler n8'm hack yapmaya uğraşıyoken flash atarken hata verdi tel acılmıyor titriyo ama görüntü yok ne yapmam lazım