king_lear
Üye
-
Konu Sahibi
-
win 7 yada vista kullanıyorsan yazar çünkü o telefonun kullandığı hafıza ve telefon kapalı olmadığı için o anda kullanıyor telefon bunu hee ben 148 mb lik mpeg attım açmadı ay ı hatayı verdi bende 622 mb olarak 1280*720 çözünürlükte aviye çevirdim hayvan gibi açtı istersen bide formatı değiştir aç
yok aslında sadece avi oynatmıyoki tel başka formatlsrda ben denemedim ama özgür yazmıştı xvid filan oynatabildiğini hem indirdiğin site avi değilmi yani ben avi indiriyoru yada başka format yok sitede diyebilirim
--------------- Ekleme ---------------
bide sen sadece belli eksiklerini görüyosun mesela galaxy s i hdmi çıkıyla yüksek ses ve görüntü kalitesiyle asla film izlyemezsin yada usb bellek takamazsın dimi bunlarıda ve bence xenon flaş konusu anlamamışsın onları öyle açık tutmak nerdeyse imkansız gibi birşey ve onun içinde gaz var elektrik geliyo ve gazı yakıyo anladın mı videoda bunu sağlayamazsın ve bence eksiklik değil aksine büyük bi artı istersen foto karşılaştırması yap galaxy s ile
ben torrentten indirdiğim için avı formatı değil..
yanlış anlaşılma oldu sanırım ben galaxy ile karşılaştırma yapmıyorum sadece ufak tefek eksiklikler var onlarında yeni güncellemesiyle giderilceğini umuyorum..
Bugun Hong Kong'a giderken yol boyunca N8'den Cem Yilmaz Soru ve Cevap gosterisini izledim. Yaklasik 1 saat 53 dakika sure boyunca gulmekten karnima kramplar girdi.
Gayet yuksek cozunurluklu, buyuk bir dosya ve hic bir sorun olmadan gayet rahat oynatiyor.
Baslik acarken biraz daha yumusak basliklar acsak...
Goren de N8 cidden kendi cektigi videoyu bile acamiyor zanneder...
nası şimdi istediğin formtatları oyntıyormu bende anladım karşılaştırmadığını benim demek istediğim bazı şeyleri büyütmüşsün bu arada bende torrent kullanuyorum ama heo avi bide istediğin formatı oynatıyorsa sevindim düzelmesine sorunun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
programını kullanmanı tavsiye ederim kardeş
tşk kardeş bu programda hangi formata çevirecegiz ve çevirme hızı nasıl
yok telefonun çindeüretilmemişse resmi açıklamaya göre sorun yok he bide şu tasarımix vermiş ya bi site o nasıl part partmı yoksa tek link mi çünkü torrent e devam etcem ama şimdi diceksiniz ulan gir diye şu an n8 den giriyorum ve net paketinin kotasını aştım yavaşladıda ondam girmem uzun sürüyo bi zahmet bakarsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?