N8 video türleri ve SİYAH RENK acipliği ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
N8 video türleri ve SİYAH RENK acipliği ?
Merhaba arkadaşlar ,
bi sıkıntım var paylaşmak istedim , şöyleki ,
geçen haftalarda N8 aldım , kamera oyun müzik vs gayet iyi , (önceki telefonum n97mini idi) ben telefonda film izlemeyi çok seviyorum , o yüzden PCden çevirip atıyordum taaki N8e kadar ,

SORUN : Çevirdiğim DVDrip filmlerde , film içi siyah alanlar birleşip kapkara oluyor gibi bazen kahverengi gibi , ton ayarı bi değişik yani bu konuda hayal kırıklığına uğradım . renkli güneşli alanlar dehşet ama . Siyahta sıkıntı var . Ekran tipi araştırması yaptım biraz ve AMOLED ekranlar ile ilgili çok açıklama var fakat tam anlayamadım , bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum...:hmmm

Kullandığım program FORMAT FACTORY
türü ise mp4 (n97 yüksek kalite formatında 640*360 çözünürlük)
burdan sinirlenip 720p Son Samuray filmini attım hiçbir renk karmaşıklığı olmadı,gayet iyiydi ,

Sizden öneri beklediğim sorular ise ;

1 )Ovi Storeden indirilen nHD fragmanlar gibi çeviri yapmak mümkün müdür ?

2) DVDrip filmler için önerileriniz nelerdir ?

3) 4 GB dan büyük mkv çok olduğundan bunları atabilmek için hafızayı NTFS yapmak zorundayım , fakat telefon NTFS formatı kaldırır mı ?

Extra önerilere açığım,

fikirlerinizi bekliyorum , teşekkürler ...:bye2:

Dampierre

Dampierre

Üye
sadece 3. sorunun cevabını biliyorum, n8 ntfs desteklemez, ayrıca mkv'in bazı türlerini de desteklemez, hepside olabilir emin değilim.

najanaja

najanaja

Üye
Tipard hd converter programını dene mükemmel bi pro video kalitesini hiç bozmadan dönüştürüyor, hd video dönüştürüyor, film müzik kes birleştir, ayrıca videolardaki sinemaskop kısımları kırpıp videoyu tam ekran yapıyor vs. vs. bir sürü özellik bütün sorunlarını çözer. :oke:

WanteD_232

WanteD_232

Üye
    Konu Sahibi
sadece 3. sorunun cevabını biliyorum, n8 ntfs desteklemez, ayrıca mkv'in bazı türlerini de desteklemez, hepside olabilir emin değilim.

o zaman NTFS den kaybettik , teşekkürler . . .

Tipard hd converter programını dene mükemmel bi pro video kalitesini hiç bozmadan dönüştürüyor, hd video dönüştürüyor, film müzik kes birleştir, ayrıca videolardaki sinemaskop kısımları kırpıp videoyu tam ekran yapıyor vs. vs. bir sürü özellik bütün sorunlarını çözer. :oke:

Teşekkürler , hemen deniyorum sonucu bildiricem en yakın zamanda . . . :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt