WanteD_232
Üye
N8 video türleri ve SİYAH RENK acipliği ?
Merhaba arkadaşlar ,
bi sıkıntım var paylaşmak istedim , şöyleki ,
geçen haftalarda N8 aldım , kamera oyun müzik vs gayet iyi , (önceki telefonum n97mini idi) ben telefonda film izlemeyi çok seviyorum , o yüzden PCden çevirip atıyordum taaki N8e kadar ,
SORUN : Çevirdiğim DVDrip filmlerde , film içi siyah alanlar birleşip kapkara oluyor gibi bazen kahverengi gibi , ton ayarı bi değişik yani bu konuda hayal kırıklığına uğradım . renkli güneşli alanlar dehşet ama . Siyahta sıkıntı var . Ekran tipi araştırması yaptım biraz ve AMOLED ekranlar ile ilgili çok açıklama var fakat tam anlayamadım , bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum...
Kullandığım program FORMAT FACTORY
türü ise mp4 (n97 yüksek kalite formatında 640*360 çözünürlük)
burdan sinirlenip 720p Son Samuray filmini attım hiçbir renk karmaşıklığı olmadı,gayet iyiydi ,
Sizden öneri beklediğim sorular ise ;
1 )Ovi Storeden indirilen nHD fragmanlar gibi çeviri yapmak mümkün müdür ?
2) DVDrip filmler için önerileriniz nelerdir ?
3) 4 GB dan büyük mkv çok olduğundan bunları atabilmek için hafızayı NTFS yapmak zorundayım , fakat telefon NTFS formatı kaldırır mı ?
Extra önerilere açığım,
fikirlerinizi bekliyorum , teşekkürler ...
bi sıkıntım var paylaşmak istedim , şöyleki ,
geçen haftalarda N8 aldım , kamera oyun müzik vs gayet iyi , (önceki telefonum n97mini idi) ben telefonda film izlemeyi çok seviyorum , o yüzden PCden çevirip atıyordum taaki N8e kadar ,
SORUN : Çevirdiğim DVDrip filmlerde , film içi siyah alanlar birleşip kapkara oluyor gibi bazen kahverengi gibi , ton ayarı bi değişik yani bu konuda hayal kırıklığına uğradım . renkli güneşli alanlar dehşet ama . Siyahta sıkıntı var . Ekran tipi araştırması yaptım biraz ve AMOLED ekranlar ile ilgili çok açıklama var fakat tam anlayamadım , bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum...

Kullandığım program FORMAT FACTORY
türü ise mp4 (n97 yüksek kalite formatında 640*360 çözünürlük)
burdan sinirlenip 720p Son Samuray filmini attım hiçbir renk karmaşıklığı olmadı,gayet iyiydi ,
Sizden öneri beklediğim sorular ise ;
1 )Ovi Storeden indirilen nHD fragmanlar gibi çeviri yapmak mümkün müdür ?
2) DVDrip filmler için önerileriniz nelerdir ?
3) 4 GB dan büyük mkv çok olduğundan bunları atabilmek için hafızayı NTFS yapmak zorundayım , fakat telefon NTFS formatı kaldırır mı ?
Extra önerilere açığım,
fikirlerinizi bekliyorum , teşekkürler ...