n8 ekranı çizilmiyor muş????

Sponsorlu Bağlantılar

electronics

electronics

Üye
O videolara güvenmiyorum ben açıkçası, başlarda güvendik çıkardık jelatini, aldığımın 4. günü cebimde çizildi ekranın bir bölümü, sonra hemen bir ekran koruyucu aldım. Şimdi çizilirse o çiziliyor, değişimi de zaten kolay. Kaldı ki bu jelatinli ekranla ve jelatinsiz ekran arasında dokunmatik olarak hiç bir fark yok, kapasitif ekranı var N8 in elektrik ile algılıyor, 5800 ın resistif ekrandı yani kaba tabiriyle basmatik ekrandı onda jelatin fark ediyordu olup olmaması.

suat1111

suat1111

Üye
bana birisi şimdi hemen birşeydesin 2lemde kaldım elimmmm jilatinde alimmi kalsınmı

Utku

Utku

Üye
jelatin suat jilatin değil:ehe çıkar gitsin deri kılıfla kullan yeter

3onur5

3onur5

Üye
birand_15:
1 duşüşte ekran paramparça hee vay be adamlar test ediyo kaç kere düşüyor telefonda çizik yok demek senin telefonda bişiler var yenisini verirler inş :D

uMTOku

Üye
Nasıl çizilmiyor ya 2 tane çizik var ekranda dev gibi ne diyosunuz siz :D

--------------- Ekleme ---------------

Ama jelatin de zararlı hava değişimi olduğunda teli bozar haberiniz olsun

blackbird48

blackbird48

Üye
ben bu tarzfa şeylere pekkafayı takmam daha önce 5800 da jelatın sökmüştüm x6 dada söktüm şimdiki n8 imdede söktüm bizle bir mi yaşıycak ya sökün gitsin en fazla yeni bir cihaz alırız bişey olursa model yenilemek içinde bahane olur

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Şşşş size diyorum :) Alın bi tane 0.7 Rotring kalem, dalın bakim :D bir şey olmazsa benim N8'i de vereyim size :D

Lacrymosa

Üye
Jelatin dediğiniz şey ince bir şey. Sizin çizik dedikleriniz şey 5800, N97 gibi rezistif ekranlarda oluyor. Sebebi ekran malzemesinin cam olmayışı. Baskıya duyarlı olması için plastik ya da benzeri bir madden yapılmışlar ve üflesen kılcal çizikler oluşuyor. Onlarda jiletin takınca o minik çizikleri jelatin kendi üstüne alıyor ama ekranı sağlam şekilde çizebilecek bir şey varsa o jelatin filan dinlemez. Biraz mantık kurarsanız kesici alet ekrana yapıştırdığınız incecik plastik parçasını mı kesemeyecek? Keser ve geçer. Bu jelatin satan firmaların pazarlama tekniği sayesinde insanlar çizilme korkusuyla alıyorlar.

Tekrar söylüyorum ekran çizilme olayı rezistif (eski nesil) ekranlarda var. Yeni çıkan kapasitif ekranların çoğunda çizilme mizilme yok. Elinize anahtar alın deneyin. Çizemezsiniz. Paranız çoksa bir yere bağış yapın. Bir plastik parçasına o kadar para vermeyin.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ben de 2 aydır kullanıyorum hep jelatin duruyo hiç bi zararı da yok her ihtimale karşı bulunsun çıkarmaya gerek yok :)

damaca

Üye

arkadaşlar n8 gorilla glas cama güvenmeyin.jelatini yeni söktüm ve dikkatlice bakıldığında görülen catlak veya cizik diye tabir edebileceğimiz görüntüyle karşılaştım.mikroskopla çektiğim fotoları sizinle paylaşmaya çalışacam.servise götürdüm anlayamadılar.nokia clup dakiler isterseniz gönderelim dediler.garantiye girip girmeyeceğide belli değil,garantiye girse dahi komple sökülmesi gerekiyor arada kaldım.gözüm alıştığı için herzaman aynı noktayı arıyorum farketmek zor ışık yönü uygun oluncada hafif belirgenleşiyor moral bozuyor.darbe yok cizme yok.gözüm gibi baktım deyişi varya ondan

TheORCUN

TheORCUN

Üye

arkadaşlar n8 gorilla glas cama güvenmeyin.jelatini yeni söktüm ve dikkatlice bakıldığında görülen catlak veya cizik diye tabir edebileceğimiz görüntüyle karşılaştım.mikroskopla çektiğim fotoları sizinle paylaşmaya çalışacam.servise götürdüm anlayamadılar.nokia clup dakiler isterseniz gönderelim dediler.garantiye girip girmeyeceğide belli değil,garantiye girse dahi komple sökülmesi gerekiyor arada kaldım.gözüm alıştığı için herzaman aynı noktayı arıyorum farketmek zor ışık yönü uygun oluncada hafif belirgenleşiyor moral bozuyor.darbe yok cizme yok.gözüm gibi baktım deyişi varya ondan

Dostum ekranın deformasyon olmuş. Yani fabrika çıkış hatası... Bende kapanıp açılmama sorunuyla beraber vardı bu, verdim servise, değişim yapıldı, pil kapaklar falan bile değişmiş her şeyiyle imei farklı telefon geldi. 24 gün sürdü ama :vur:vur

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende oyun oynarken soldaki joistiği en yukarı kaldırdığımızda tırnağın denk geldiği yerde ufak bişe var oda ilk aldığım zaman larda okulda yere düştü heralde ozaman oldu ama onun orda olduğunu bilmeyen anlayamaz yani ondan başkada bir tane çizik yok hatta sınfta felan şekil olsun die bozuk para istiorum milletten çizin ekran diorum çizmeye çalışıolar fakat elde var 0 :ehe

suat1111

suat1111

Üye
menü tüşü bozuldu