laplace06
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kendi N8'inizide ya da sizin durumunuzda C7'nizde denemek koşuluyla "Neden olmasın?!!"neşter denesek
geçmiş olsun :SArkadaşlar ben 5 gün kullandım jelatin ile telefon cebimden düştü ve ekran paramparça oldu!!
yaptırdın mıArkadaşlar ben 5 gün kullandım jelatin ile telefon cebimden düştü ve ekran paramparça oldu!!
obaaaaaArkadaşlar ben 5 gün kullandım jelatin ile telefon cebimden düştü ve ekran paramparça oldu!!
arkadaşım sanane desemmm insanların seçimleriyle dalga geçmek senin seviyeni gösteriyoArkadaşım telefon kutudayken üzerinde olan jiletin müşteri jiletinli kullansın diye değil telefonun ekranının temiz kalması için yapıştırılıyor.Vallahi bu şekilde telefon kullananlara gülüyorum. Aman toz konmasın aman bilmem ne olmasın dersen o telefondan ne anladık yani. Sökeceksin jiletini ekrana dokunacaksın aradaki plastik parçasına değil. Ayrıca zaten yeni ekranlar çizilmiyor. Siz alışmışsınız N97 ve 5800 daki bildiğiniz sıradan plastik ekranlara o yüzden çizilecek zannediyorsunuz. 5800 demişken o telefonda kutudan çıkınca üstünde bir sürü şekiller, çizgiler olan jiletin var. Bazı kişiler onu çıkartmadan kullanıyordu. Ekranı doğru dürüst göremeden. Görmemişin telefonu olmuş tutmuş jiletinini çıkartmamış.
Arkadaşım telefon kutudayken üzerinde olan jiletin müşteri jiletinli kullansın diye değil telefonun ekranının temiz kalması için yapıştırılıyor.Vallahi bu şekilde telefon kullananlara gülüyorum. Aman toz konmasın aman bilmem ne olmasın dersen o telefondan ne anladık yani. Sökeceksin jiletini ekrana dokunacaksın aradaki plastik parçasına değil. Ayrıca zaten yeni ekranlar çizilmiyor. Siz alışmışsınız N97 ve 5800 daki bildiğiniz sıradan plastik ekranlara o yüzden çizilecek zannediyorsunuz. 5800 demişken o telefonda kutudan çıkınca üstünde bir sürü şekiller, çizgiler olan jiletin var. Bazı kişiler onu çıkartmadan kullanıyordu. Ekranı doğru dürüst göremeden. Görmemişin telefonu olmuş tutmuş jiletinini çıkartmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?