N8 Ekrandaki çizgiler ... ''Çözüldü''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkeagle

Üye
Benim telde de yok. Eğer olsaydı takıntılı biri olaraktan ilk aldığım gün farkederdim. Bu mesajı okuduktan sonra derinlemesine inceledim. Hiçbir şekilde çizgi yok. Yaklaşık 5-6mm aralıklar ile noktalar mevcut ve çıplak gözle görülmüyor. Ancak mercek altında görebildim.

ŞimşekSantrafor

Üye
c7 nin ekranında dikey olarak aynı boyda gün ışığında görülebilen çizgler var. peki beyaz tondaki sayfada görülmesi normal mi üstte anlattığım konu?

kaptanedi

kaptanedi

Üye
arkadaşlar telefonlarınız n8 veya c7 farketmez son parti ise büyük ihtimal ekran sorunludur teknik servisten değiştirilmesini isteyin.. nokia son parti ye amoled yetiştiremedigi için kalitesi düşük diger üreticilerden tedarik ettigi için ekranlar sormlu.. normalde algılayıcılar gözükmez amoledin yapısında bu yok tur..

kraldost

kraldost

Üye
ne biçim göz var be sende dikkat ettiği şeye bak kardeşim sakınan göze çöp girer bu kadar incelemeyin ya çıkın üstüne depikleyin yere vurun hakemin kafasına atın ne bilim işte nedir o ya canımı sıktınız valla iyiki bir n8 miz var midemi bulandırdınız vallaa yeter ya yok oyle yok böylee'''''''''''''

ŞimşekSantrafor

Üye
son part dediğiniz ne oluyor ben telefonu bir ay önce aldım benim cihazda bu son part a dahil midir.garantiye gönderdim sorun yok diye geri gönderdiler.tekrar göndersem ekranın değişikliğini istesem yine aynı ekrandan takarlarsa sorun yine devam eder ayrıca ekranı değişen telefon ne kadar sağlıklı olur sizce bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt