N8 Ekrandaki çizgiler ... ''Çözüldü''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ekrandaki çizgiler ... ''Çözüldü''
n8in ekranına dikkatlice bakınca içinde belirli aralıklarla çizgiler mevcut ve bu benim canımı sıkmaya başladı bu sorun neden var acaba ? bilgisi olan varmı

yazılımsal bir sorun değil çünkü telefon kapalı ikende baktıgımda çizgiler var ve bu çizgiler aynı oranda aynı ölçüde aynı boyuttalar ? bu arada güneşli ortamda bakınca daha belirgin oluyor

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olabilecek biri yok mu

Utku

Utku

Üye
geçmiş olsun :D

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır sorun değilmiş o kapasitif ekran algılayıcılarıymış bazı arkadaşlarda varmış benm gibide açıklıga kavuşturulmus

akibet2

Üye
Bende Bu Şekilde Bir çizgi yok (: Bence Ekranında problem oLabilir :bye2: Teknik Servise Bence

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
bembeyaz bir sayfa ac aydınlık bir ortamda dikkatli bak çizgi çizgi şeyler göreceksin bugun diğer bi n8dede baktım ondada aynı cıktı :) o yüzden sıkıntı yok

Emre-45

Emre-45

Üye
Benimkinde öyle birşey yok kardeş.

Uruloki

Uruloki

Üye
yok diyen arkadaşlar ya N8 kullanmıyorsunuz ya da hiç dikkatli bakmadınız ben daha ilk alırken onların farkındayım ayrıca daha dikkatli bakarsanız belli simler de var yine kare şeklinde dört köşede de büssürü var

• Beğen
Tepkiler: Anußis
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
evet evet ekranın kendi şeyi 5800a baktım göremedim ancak 2 n8de gördüm problem oldugunu sandıgım için korkmustum ancak kapasitif algılayıcı olunca sıkıntı olmadı x6da cok belirgin olmasada vardı :)

Uruloki

Uruloki

Üye
wave 2 de belli değil mi

sh0ck

sh0ck

Üye
Evet var bu.. :).. Sorun değil, Kapasitif ekran algılayıcıları olsa gerek dediğin gibi.

Beyaz ekranda küçük küçük karelerin her köşesinde ufak noktalar beliriyor. Ama çok dikkatli bakmak gerekiyor, Artı Kontrast olmalı.. O zaman görüceksiniz..

WebStyle

WebStyle

Üye
bembeyaz bir sayfa ac aydınlık bir ortamda dikkatli bak çizgi çizgi şeyler göreceksin bugun diğer bi n8dede baktım ondada aynı cıktı :) o yüzden sıkıntı yok

Sorun etmeyin arkadaşlar aynısı bende de var. Ben ilk gördüğümde ölü pixeller var sanmıştım :D siliyordum siliyordum çıkmıyordu. Sonradan anladım artık :D

• Beğen
Tepkiler: Anußis

ŞimşekSantrafor

Üye
arkadaşlar bu çizgiler amoled ekranların hepsinde varmış ama tuhaf olan şu geçen başka bir c7 ile telefonumu karşılaştırdım benim telefonda çizgiler belli olmasına rağmen arkadaşın telefonda bu çizgilere rastlamadım telefonu alalı bir ay oldu bu sorunu fark ettim ama arkadaşım tam 6 ay önce almış teli acaba bu farklılığın nedeni nedir uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevirim.birde servise gönderdim hiçbir sorun yok diye geri gönderdiler telefonu

akçatlı

akçatlı

Üye
Bende de var o bir problem kapasitif ekran olan bütün telefon da o var dikkatli bakınca gözüküyor

ŞimşekSantrafor

Üye
hepsinde varmış arkadaşımda geçen arkadaşın c7si ile karşılaştırdığımda onda hiç göremedim.bu durumda üç şey aklıma geldi. 1. bu çizgiler telefonu kullandıkça zamanla kayboluyor olabilir çünkü arkadaş 6ay önce almış ben bir ay önce aldım 2.onun ekran tozlu olduğu için belli olmamış olabilir. 3. önce çıkan modellerle sonra çıkan modellerin ekranları farklı olabilir ama bu çok uzak bir ihtimal sonuçta iki telefonda c7

benighted

benighted

Üye
bahsettiğimz çizgiler bende sadce şebekeden internete bağlanınca oluyor başka hiç bir zaman olmuyor

ŞimşekSantrafor

Üye
sizinki farklı bir durum bence. nete bağlanırken beyaz bir ekranda dikkatli bakınca mı görülüyor.

benighted

benighted

Üye
evet beyaz ekrandq belirginlesiyor ama sadece sebekeden baglaninca wifi ile olmuyor.sebebi sebekeden baglaninca isinmanin daha cok olmasi olabilir

ŞimşekSantrafor

Üye
bu çizgileri bende fark edebiliyorum ama şöyle karanlık bir ortamda görülebiliyor arka plan beyaz tonda olunca,ortada iki tane ekranın sağ tarafında da iki tane görülüyor siyah renkte çizgiler ama çok dikkatli bakmak gerekiyor geçen telefoncuya gösterdim o fark edemedi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kare cizgiler vardır ekranda yok diyen arkadas bi daha baksınn...kapasitif algılayıcılar var :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt