N8 Ekran Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ekran Problemi
Arkadaşlar ana ekranda ki seçenekler e dokunduğumda arka planda kalan yerler tamamen patlıcsn moru rengine dönüyor özellikle de siyah yerler hani saat tarih gibi widgetlerin arka planı siyah zemin ya onun gibi yerler tamamen patlıcan moru oluyor siyah tema kullanamıyorum o yüzden çok kötü oluyor. Şuanda kendi mavi teması var en düşük seviye morarma bunda oluyor kendi diğer temalatına nazaran. Bunu düzeltmenin yolu varmıdır acaba? En kısa sürede resmini çekip ekliyeceğim şu an telefondan yazdığım için ekleyemiyorum. Saygılarımla...

ByWorth

ByWorth

Üye
Belki yazılımsaldır.. Önce (*#7370#) ile soft format atmayı dene istersen...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ya yok bendede oluyor arka plan soluyor seçeneklere dokunduğunda buda seçenekleri daha iyi görebilmemiz için galiba arka planın solması

serhat_002

serhat_002

Üye
ya yok bendede oluyor arka plan soluyor seçeneklere dokunduğunda buda seçenekleri daha iyi görebilmemiz için galiba arka planın solması

bende de var ve bende senin gibi düşünüyorum.... büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum...

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bende de var ve bende senin gibi düşünüyorum.... büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum...

sorun değil zaten arka plana solgunluk veriyor ki seçenekler le arka plan karışmasın dikkat çekmesin diye göz rahatlatıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm ilginç bir çözüm ama :D

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
O değil ama tam olarak dediğiniz doğru arka plan göz yorulmasın diye değişiyor benim problemim siyah olan yerler tamamen patlıcan moru rengine dönüyor daha önce n8 green kullanıyordum o nu sattım sonra pişman oldum n8 silver aldım öncekinde böyle dğildi ya n8 için ekran kontras ayarlarını yapa bileceğim bir progam biliyormusunuz biraz içerledim ben bu duruma:(

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
yeniden yazılımı yükledim ovi suit ile ama değişen bişey olmadı sanırım benim sorunum amoled ekrandan kaynaklanıyor sararma denilen şey gelmiş benim ekrana renkli bölümlerde sorunyok siyah yerler tamamen patlıcan moru renginde bunun çözümüde yok galiba arkadaşlar:(

serhat_002

serhat_002

Üye
o zmn servise gönder bi baksınlar... ama 1 ayı gözden çıkar çünkü servise giden cihazlar 1 aydan aşağı bi sürede gelmiyor....

Utku

Utku

Üye
resim eklermisin:oke:

muratcan1905

Üye
bubble lock mu kullanıyorsun ?
sorun ondan kaynaklanıyor çünkü aynısı bende de var
kimi zaman olmuyor kimi zaman oluyor

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün servise yolladım ben artvin de yaşıyorum en yakın servis trabzon da turkcell den almıştım telefonu ilk çıktığı zaman 999TL 2 yıl garantili dediler bana telefon numaramı bıraktım bugün aradılar beni servisten telefonun sararması dediğiimiz olay ekran yanmasıymış servis garanti kapsamında değişim yapılamaz dedi nedeni ise kullanıcı hatasıymış ben anlamadım bu işten acayip sinirliyim şuan bugün maaş almıştım gittim Bu sinirle HTC Desire Hd aldım 1250 Tl ye bu n8 i de arkadaşım ekranı önemli değil ben istiyorum dedi 850 tl ye de o na satıyorum vallahi bıktım ya bunebiçim iş iyi forumlar herkeze

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar satın kurtulun n8 leri sahiden diyorum ferahladım bee o neydi yavvv. yük varmış gibi hissediyormuşum gerçektende.

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
kimse bana bişey söyletmiyor kendi adıma konuşuyorum ben

pRime.

pRime.

Üye
kimse bana bişey söyletmiyor kendi adıma konuşuyorum ben

Bişey söyleme demiyoruz ki güzel kardeşim, söyle ama gidin satın deme. Ben gayet memnunum, bence mükemmel bir cihaz N8. Bu konuda herkes seninle aynı düşüncede olmayabilir...

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Ben içimden geçenleri söyledim:) tabiki herkez aynı fikirde olmayacaktır değerli arkadaşım.

serhat_002

serhat_002

Üye
Bişey söyleme demiyoruz ki güzel kardeşim, söyle ama gidin satın deme. Ben gayet memnunum, bence mükemmel bir cihaz N8. Bu konuda herkes seninle aynı düşüncede olmayabilir...

bende gayet memnunum harika bi cihaz.. pire için yorgan yakılmaz illa ki bi kaç üründe hata çıkabilir oda sana denk gelmiş die herkes telefonun satmak zorunda diil.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt