-alikan-
Üye
servise yolla dostum o zaman. o kadar da dedik almayın diye.
aldığım duyum doğruysa nokia n8 leri geri topluyor satılmamış olanları. arkadaşım tim sahibi ondan duydum![]()
Evet kapasitif ekranlarda kalibrasyon ayar testi olmuyormuş ben N8 de hiç kurcalamamıştım ama C6 da vardı ordan bildiğim için dene demiştim. Ovi Suite ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin yada Nokia care varmış onlarda yazılımı ücretsiz yükleme yapıyormuş kendine yakın bi Nokia Shoptan bilgi alabilirsin bence yazılımsal bir sorundur.
Mustafa dostum sende o kadar alakasız bir şey söyledin ki. Cihaz şu an karaborsa da yahu millet almak için sıraya giriyor Nokia Shoplar bile yetiştiremiyor yarın çık gez piyasada o kadar rahat bulabiliyo musun, ben gümüş renklisini bulmak için 4 gün arka arkaya dolaştım izmirde tanıdığım olan 2 tane büyük TİM şirketi var Detel ve Teknosell ikisinde toplam 30'a yakın şube var burdaki arkadaşlarımda tüm şubelerine baktılar bulamadılar daha telefonu satmaya bulamıyor millet sen satılmayan N8 den bahsediyorsun. KVK GenPa bile kolay kolay kendi stoğunu vermiyor dışarıya. Evet N8 de bazı saçma problemler oluyor ama onlarda uygun güncellemeler geldiğinde düzelecektir diye düşünüyorum zira Nokiada S^3'ü ilk defa kullanıyor.
piyasada olmamasının nedeni telefonun sorunlarının hallediliyor olması olabilir. satış sonrası yapılacağına satış öncesi yapıyorlardır belki bilmiyorum. burda ikinci ele bile düştü n8. iki günlük gümüş renkli n8 vardı geçen 900 e satılıyordu