N8 E-Mail programında Hotmail ile push mail problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
N8 E-Mail programında Hotmail ile push mail problemi
Arkadaşlar merhaba. Son bi kaç gündür hotmail hesabıma mailler anlık senkronize olarak iletilmiyor. İlla ki senkronize et demem gerekiyor. Mail hesabıma düştüğü anda telefonuma da gelmesini istiyorum. Önceden de arada bir bu konuda sıkıntı yaşadım. En kısa sürede olarak ayarlı olmasına ve yeşil dairenin sürekli sol üst köşede bulunmasına rağmen maillerim anlık olarak gelmediği oluyor. Son 3 gündür ise bu sorun aralıksız devam ediyor. Kullanabileceğim daha kaliteli bir push mail özelliği olan e mail programı varsa (hotmail için) önerebilir misiniz? Posta kutusunu bi kaç kez silip tekrar tanımlamayı da denedim bu arada.
Teşekkürler.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bu sabah bende sorun yaşamaya başladım maillerde.arkadaşın yaşadığı sorunlara ek olarak şu sorunları yaşadım;
benim 3'ü hotmail 1'i ovi olmak üzere 4 posta kutum var.ovi hesabım ve hotmail hesaplarımdan biri elle güncelle desem dahi güncellememeye başladı.ama diğer iki hotmail hesabım otomatik güncelleniyo sorunsuz..
sonra telefonu kapatıp açtım 4 saatte bir güncellemeye ayarlı olduğu halde 5 dakikada bir o bozulan iki hesabın şifresini soruyo..bi şey yaparken ekrana bi anda onların şifre yazma ekranları geliyo. giriyorum ama hiçbir işe yaramıyo.sorup duruyo sürekli.
sonra o iki hesabı sildim geri eklemek için.hotmail olanı ekledim sorusuz şu an ama ovi bir türlü yapılandırılamıyor.verilen bilgilerle giriş yapılamıyor gibisinden bi hata veriyor.ama bilgilerin doğru olduğuna eminim.web tarayıcısından girdiğimde bakabiliyorum maillere..
ne yaptıysam çözemedim.yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia iste.. Bende en kisa zaman icin ayarlamkstim.. Facebookta bildirim mesaj fln geldiinde haberim olsun diye ama ertesi gun geldii hatta hic gelmedii bile oluyodu.. Ama facebooku kapattim artik maile de gerek kalmadi..sorun yok. Ustte onerdiim linktekki programa bakan var mi? Ben ihtiyacim olmadii icin denemedim..

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben şimdi indirdim deniyorum.ovi'de hata verdi bağlanırken.hotmailleri denicem

mahirmete

mahirmete

Üye
    Konu Sahibi
pek başarılı bir program değil ben beğenmedim. Mailleri güzel göstermiyor ama anlık senkronizasyon güzel. Face'den gelen mesajı göstermedi bende kutucuklar vardı yazı yerine :)
Ayrıca bugün deli oldum su an ovi sohbet ten msn ime giremiyorum. İşlem Tamamlanamadı diyor. Bari adam gibi bir şey söyle de problemi bilelim! Whatsapp da bağlanmıyor. Ne Wi-Fi ne internet paketinden. Sildim yükledim düzelmedi.. Bıktım artık Nokia'dan ben ya. Artık yürümüyor ilişkimiz gerçekten :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ovi mail in sorunu ovi ibaresinin yavaş yavaş bitmesinden dolayı olabilir..ovi maps nokia maps oldu..ovi store nokia store oluyor..belki de ovi mail'i de nokia mail e dönüştürme adına birkaç ayarlama yapıyorlardır..bugün aynı sorun bende de oldu hatta kaç aydır reset atmayan telefon tam mail senkronu yaparken reset attı..nokiadır ne yapsa yeridır yani :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ovi mail sorunu bi tek bende yok yani? İyiymiş rahatladım:)
yani iyi değil tabi de..

adventurer9

Üye
bu probleme çözüm bulabilen oldu mu?

bende de 3 adet email var biri gmail diğerleri şirket..
fakat 2-3 aydır senkornizasyonlar dönem dönem duruyor, yavaşlıyor yada olmuyor.

artık nefret ettim n8 den satıcam bu telefonu çözüm bulamazsam.

anna yı yükledim gene aynen problem devam ediyor.

defalarca bağlantıları turkcell den tekrar kurdum kaldırdım, ve emailleri kaldırıp yeniden kurdum ama iflah olmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt