n8 den sonra

Sponsorlu Bağlantılar

sek07

Üye
    Konu Sahibi
Bir taraftan da Android kullanan/gözlemleyen biri olarak söyleyeyim; Android'deki olay anlattığınız gibi değil. Multitasking gayet güzel işliyor. Hatta mesajınızdan sonra tekrar denedim. Dosya indirme, radyo, tv, oyun... hepsi bir arada çalıştığı gibi arka planda devam etmesi gerekenler de devam ediyor. Belki Android'in önceki sürümlerinde multitasking yoktu ya da bu derecede geliştirilmemişti, bilemiyorum. Ama son sürümde gayet başarılı ve hızlı...

zaten bana son sürüm önemli :)

ekstraa

Üye
Beyler bu Konu gercekten çok önemli...Ben de Ekran küçük Geldiği için,Tarayıcı problemleri ve uygulama eksikliğinden dolayı telefon değiştirmeyi düşünüyorum,s4 almayı düşünüyorum,inceleme fırsatı bulamadım ama s3'u baya karıştırdım sayılır,n8'in kamerası ile s3'unkini kıyasladım,sonuç tam bir felaket,s3'un kamerası çok zayıf,s4'un kamerası ile çok farkları var mi,bilgisi olan var mi?...Benim için kamera çok önemli ama Ekran da önemli ve Malesef n8'in bu konuda sikintisi Malum,ne almalı,ne yapmalı,fikirleriniz nedir?...

Bu Konu başlığı en Başta belirttiğim gibi Bence hepimiz için çok önemli,çoğumuz geçiş yapmayı düşünüyoruz ve ileride de zaten neredeyse hepimiz Illaki geçiş yapacaktır,yorum yaparken genel düşünerek yorum yaparsak Herkes faydalanabilir...

sek07

Üye
    Konu Sahibi
sony Xperia L yi bekliyorum ben sony kamerasını öne çıkarmış s4 kamerasıda iyi değilmiş ve o telefon o fiyata alınmaz :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Beyler bu Konu gercekten çok önemli...Ben de Ekran küçük Geldiği için,Tarayıcı problemleri ve uygulama eksikliğinden dolayı telefon değiştirmeyi düşünüyorum,s4 almayı düşünüyorum,inceleme fırsatı bulamadım ama s3'u baya karıştırdım sayılır,n8'in kamerası ile s3'unkini kıyasladım,sonuç tam bir felaket,s3'un kamerası çok zayıf,s4'un kamerası ile çok farkları var mi,bilgisi olan var mi?...Benim için kamera çok önemli ama Ekran da önemli ve Malesef n8'in bu konuda sikintisi Malum,ne almalı,ne yapmalı,fikirleriniz nedir?...

Bu Konu başlığı en Başta belirttiğim gibi Bence hepimiz için çok önemli,çoğumuz geçiş yapmayı düşünüyoruz ve ileride de zaten neredeyse hepimiz Illaki geçiş yapacaktır,yorum yaparken genel düşünerek yorum yaparsak Herkes faydalanabilir...
Bende bir n8 kullanıcısı olarak bu konuda araştırma yapmaktayım ben şahsen s3 ü denemiş biri olarak beni pek tatmin etmedi.kamera hiç iyi değil,rehber hızı çok yavaş ve özellikle navigasyon berbat.bu yüzden yeni nesil lumiaları bekleme taraftarıyım.

epts

epts

Üye
Bende bir n8 kullanıcısı olarak bu konuda araştırma yapmaktayım ben şahsen s3 ü denemiş biri olarak beni pek tatmin etmedi.kamera hiç iyi değil,rehber hızı çok yavaş ve özellikle navigasyon berbat.bu yüzden yeni nesil lumiaları bekleme taraftarıyım.
hocam ben de eski bir n8 kullanıcısıyım dım. Bu rofs olaylarına çok girmiştim.kurtulus ve reis kardeşim sağolsun. Şu anda one x kullanıyorum. Ama çok Fark var Android de ve sürekli gelişiyor. Uygulama ve performans açısından. Amacım fanlik yapmak değil ama... Umarım nokia kendine biran önce gelir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hocam ben de eski bir n8 kullanıcısıyım dım. Bu rofs olaylarına çok girmiştim.kurtulus ve reis kardeşim sağolsun. Şu anda one x kullanıyorum. Ama çok Fark var Android de ve sürekli gelişiyor. Uygulama ve performans açısından. Amacım fanlik yapmak değil ama... Umarım nokia kendine biran önce gelir.

Evet nokia isabetli atışlar yapmak zorunda.yoksa gümm:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben de yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum..en kötü ihtimal ağustos - eylül gibi..iphone 4s , htc one x ve nokia lumia arasında kaldım..

epts

epts

Üye
ben de yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum..en kötü ihtimal ağustos - eylül gibi..iphone 4s , htc one x ve nokia lumia arasında kaldım..
Hocam Android tavsiye edebilirim. Ama almadan önce telefonuna neler yapmak istediğini iyi belirle. Sonra git alacağın yerde iyice bak. Kalite, ağırlık, batarya, hafıza, ram, kamera(bak bu önemli bir telefonu bundan dolayı değiştirdim) fiyat, kullanıcı yorumları vs. Ben 1 yıl oldu One x kullanalı inşallah bir kaç yıl daha götürür. Önceden gözüm yeni çıkan telefonlara takılırdı. Şimdi ise aramıyorum . Çok memnunum. Memnun olmayanlar da olabilir.
Sen iyi bir araştır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim için önemli olan öncelikle stabilite..takılma donma vs olmayacak..teli aç kapa,bataryayı tak çıkar olayına girmemem gerek..symbian'dan soğumamın en büyük nedeni bu..ikincisi müzik çalar ses kalitesi iyi olmalı,ve fm radyo..sanırım htc one x bu konuda bir adım önde..beats audio'dan dolayı..kamera ile çok işim olmuyor 5mp de olur 8 mp de olur farketmez..ama bu yukarıda saydığım ilk iki madde çok önemli..seçimim esnasında.

epts

epts

Üye
One x imde takılma ve donma olmuyor. Batarya süresi 1 gün rahat götürür. Tabi kuracalamaya göre. Ya lumia nasıl bilmiyorum. Bide sağlam olsun. N8 deki sağlamlık hissi. One x te de var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
iphone için ne diyorsun? program çeşitliliği var ama özellikleri kısıtlı bir telefon..sanırım en iyisi htc one x veya lumia 920

epts

epts

Üye
iphone için ne diyorsun? program çeşitliliği var ama özellikleri kısıtlı bir telefon..sanırım en iyisi htc one x veya lumia 920
Iphone kullanmadım. Ama gördüğüm kadarıyla şık bir telefon. Ben ekran boyutuna önem veriyorum. Iphone 5 anca. Ayrıca. Onda rom, Rot olayı nasıl olur bilmiyorum. Kullanıcıları yorum yapsa daha isabetli olur

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dün biraz daha araştırdım htc one x tam benlik :) beats audio özelliği de cabasi :) sanırım tercihim bu yönde olacak..htcnin windows phone'u da olabilir..

epts

epts

Üye
ne alacaksanız şimdiden hayırlı olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​sağolasın :)

MaxipmaN

Üye
one x e destek bitecek 5.0 almayacaktı sanırım one daha mantıklı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Tamam bunu da değerlendiririm :) htcnin windows phone u şu an bir adım önde Benim için.

Takipçi Satın Al

Üst Alt