N8 de Gelen İlk Dosyalar .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
N8 de Gelen İlk Dosyalar .
Beyler bayanlar ben telefonu alır almaz hafıza kartımı ve simkartımı taktım tabi . Direk hafıza kartımı ve telefonun 16 Gb lik hafızasını biçimlendirdim . Sonradan aklıma geldiki 16 Gb de Videolar fotoğraflar falan vardı .
Bana bunları upload edebilecek olan varmı ? Yada nerden bulabilirim söyleyebilecek varmı ?

batuhan_2001

Üye
valla kardesım bende arıyorum bu programları bı bulsam sanada solerım

pRime.

pRime.

Üye
Depo hafızayı neden biçimlendirme ihtiyacı hissettiniz ki?

Uruloki

Uruloki

Üye
yazılım güncelleme programı ile yazılımı tekrar at düzelebilir belki denemedim ama bide özgür abi biliyodu nasıl yapılcağını ama neyse

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Al arkadaşım benden Sana White teması kaybolmuş olabilir

ihsndrmz

Üye
bilgisayarından ovi gir gerekli programlar orda usb bağlantı ile tel at kur onları tamamdır

SilentOne

SilentOne

Üye
oviden hallediliyor olması lazım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bayanlar ben içindeki fotoğrafları videoları soruyorum programları falan değil .

--------------- Ekleme ---------------

Al arkadaşım benden Sana White teması kaybolmuş olabilir

Ayrıca bu bende yok . Telefonu ilk aldığımızda mı geliyordu ?

alikan-N8

alikan-N8

Üye
Adamım yepyeni sıcak sıcak taze telefonu alıp daha hiç kullanmadan neden biçimlendirme ihtiyacı duyarsın ki merak ettim. Yukarıda bi arkadaşın dediğini denemeni tavsiye ederim. Ovi Suite vasıtasıyla telefon yazılımını yeniden yükle seçeneği var onu yüklediğinde telefonun hafızasına entegre gelen programlar yine gelebilir. Diğer türlüde anca sağdan soldan hangi programları geri istiyorsan adlarını bulup teker teker indirmen gerekecek ama telefonun içinden çıkan programların bazılarını forumlarda rahat rahat bulursun diye düşünüyorum. Eğer yardımı olursa Nokia Türkiye sayfasına sorununu yaz onlar seni geri arıyorlar birde onlara sor belki yardımı olur. Alttaki linkteki formu doldur yada 0212 337 17 17 Nokia Tr arayabilirsin.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Ben herşeyin temiz olması taraftarıyım o kadar . Aldığım zaman biçimlendirmemde bunun yüzündendi herşeyi tertemiz yapıp istediğim şekilde doldurabilmek için . Ama içindeki fotoların video ların farkında değildim . Ayrıca ilk alındığı zaman yanında program veya uygulama damı geliyordu ?

ferwasd

ferwasd

Üye
kardeşim data recovery programları ile geri getirebilirsin ama bilgilere rom bellekte kayıtlı ise işin zo sen en iyisi product koduna göre navifirmden dosayaları indir sonra phoneix ile flash at o zaman hepsi gelir.yalnız product koduna göre indirde garantide bir sorun çıkmasın.

alikan-N8

alikan-N8

Üye
Ben herşeyin temiz olması taraftarıyım o kadar . Aldığım zaman biçimlendirmemde bunun yüzündendi herşeyi tertemiz yapıp istediğim şekilde doldurabilmek için . Ama içindeki fotoların video ların farkında değildim . Ayrıca ilk alındığı zaman yanında program veya uygulama damı geliyordu ?

Telefonun kendi içinde ki 200MB lık önbelleğinde ve 16gb lık mass memoryde kurulu halde gelen bazı programlar var, oluyor ama bunlar hangileri bilmiyorum.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun kendi içinde ki 200MB lık önbelleğinde ve 16gb lık mass memoryde kurulu halde gelen bazı programlar var, oluyor ama bunlar hangileri bilmiyorum.
Tüh kötü ya . Yeni fw ile bunlar gelir mi ?

deniz-17

deniz-17

Üye
istersen bende var videolar ve görüntüler paylaşabilirim

marsoy

marsoy

Üye
resimler 26 tane var 3 tanede video var ilk aldığında tlfonu arkadaşım 2 video süpermanın frgmanını sunmuş 1 videoda n8 küçük langırt videosunu paylaşmış

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
resimler 26 tane var 3 tanede video var ilk aldığında tlfonu arkadaşım 2 video süpermanın frgmanını sunmuş 1 videoda n8 küçük langırt videosunu paylaşmış
Yanılmıyorsam TRON da olması gerekiyordu .

GrafiXer

GrafiXer

Üye
Bekleyin arkadaşlar Resimler ve Videoları sizlerle Paylaşıcam 15-20 Dakikadan Başlığın Linkini atıcam sizlere !!:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt