Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 de faceboktaki chat özelliğini nasıl kullanabilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yilmazumut
Üye
Konu Sahibi
N8 de faceboktaki chat özelliğini nasıl kullanabilirim
facobookta chat özelliğini bulamadım arkadaşlar
Körfez-41
Üye
Benim Bildigim 0.facebookta Yok Özelik m.facebook da yok Bide Dokunmatik için var Urlsinin Unutm Ondada Yok Ama Uygulaması Olursa Belki Orda Olailir
-alikan-
Üye
Facebook' a opera üzerinden girip operadaki sanal klavyeyi aktif ettiğin zaman chat özelliğini kullanabiliyorsun dostum.
Sen de haklısın ama iphone un face uygulaması o açıdan çok başarılı. Adamlar normal siteyle yapabildiklerinin hepsini sunuyor sana. Keşke nokia da böyle bir atılım yapsa...
Kesinlikle birader 2yıldır iPhone 3G kullanıyordum yemin ediyorum pc den face e giresim gelmiyordu bi app bu kadar mı güzel senkronize edilir ama gittim malesef geçen hafta N8 aldım
Trackmania
Üye
Facebooka girip arama yerine Nokia N8 yazıcaksın orda uygualamalar çıkıyor yani facebookun orjinal uygulamasını indri telefona kuruyorsun sonra telefona bir ikon geliyor ondan rahatça girebiliyorsun.