N8 Dayanıklılık Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
1o yil sora belki deriz n8 e takoz die :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
zuhahaha :kop::kop::kop:

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
12 yıl sonra takoz olur :D n8

suat1111

suat1111

Üye
artıkın okadar kalmaz 2 sene en çok

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
2 sene mi sende naptn yaa yok 2 ay sora :kop:

suat1111

suat1111

Üye

2 sene diyosunda suat abi telefonu almayasaydık daha iyiydi her sene telmi değiştirecez

walla satış sıtretejisi adamlar kimbilir su an hangi modeli hazırlıyorlardır taktikbu yoksa bu pazarda ayakta kalamazlar 3 ay sonra ipohone5 gelecek nokia da illa karşısına dikilecek bi model çıkarır

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
walla satış sıtretejisi adamlar kimbilir su an hangi modeli hazırlıyorlardır taktikbu yoksa bu pazarda ayakta kalamazlar 3 ay sonra ipohone5 gelecek nokia da illa karşısına dikilecek bi model çıkarır

bu dedgin dogru iste sampiyon :D iphone 5 geldgnde nokianinda bir bomba dha patlatmasi gerekir ki patlatcakta :oke:

suat1111

suat1111

Üye
Ben resmini gördüm hatta bu sitede mükemmel bi ekranı var

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Ben resmini gördüm hatta bu sitede mükemmel bi ekranı var

yav iyiy bi telefon çıkartsınlar her defasında yeni bir telefon yerineden yeni bir yazılım çıkartsınlar yazılımı satın alalım daha iyi :D

suat1111

suat1111

Üye

yav iyiy bi telefon çıkartsınlar her defasında yeni bir telefon yerineden yeni bir yazılım çıkartsınlar yazılımı satın alalım daha iyi :D
bak resmine n8 in halefi diye konu açtım

SPLNTR

SPLNTR

Üye
ne 2 yılı be kardeşim daha telefonların kamera seviyesi anca 2 yıla n8 seviyesine gelir hız olarak zayıf kalabilir ama biraz zor takoz olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt