ikiside f:de kontrol ettim...
peki eyvallah.O zaman ne yazıkki bilemeyeceğim...
biraz geç cevap verdiğim için özür dilerim. oyunun sorunsuz çalışması için data dosyalarının eksiksiz atılması gerekiyor. paramount videosunda donduğuna göre linkten paramount dosyasını indirip gerekli yere at. ayrıca oyunu nereye kurduğun ile data dosyasının yerinin alakası yok.şöyle ki n8 de dahili hafıza bulunduğu için oyunu f hafızasına kursan bile data dosyalarını e hafızasına atman gerekebilir. sorunu çözmek için denemen gerek. ayrıca konuda yanlış bir bilgi vermişim. eğer data dosyalarını farklı bir linkten indirdi isen ilk sayfada verdiğim linkteki dosyaları indir. çünkü bizim teller bazı animasyonları kaldıramadığı için dosyalar editlenmiş. herhangi bir sorun olursa özel mesaj atman yeterli..n8 telefona aynen dediğin gibi yükledim lakin oyuna acdığmda paramount.m4v videosunda donuyor her defasın da...yardım!!!
oyun klasöründe bulunan paramount dosyası 10.68kb ve dosyayı eklentiye ekliyorum burdan indirip deneyebilirsin.ayrıca dosyanın uzantısının bilgisayarda mp4 olarak gzükmesine bakma. telefondan x-plore ile kontrol edip dene.sorun olursa mesaj atman yeterliOyunu denemeye çalıştım ve farkettim ki paramount dosyasıyla ilgili bir sıkıntı var. Düzenlenmiş videonun adı paramount.m4v olması gerekirken paramount.mp4 olarak iniyor. Uzantısını değiştirip gerekli klasöre attığımda eksik dosyaları indirmeye çalışıyor ama bağlantı bir türlü bitmiyor. Düzenlenen 10kb lık dosyayı oyun klasörüne atmazsam gameloft animasyonundan sonra oyun açılacak gibi oluyor ama orjinal 12 mb lık paramount.m4v dosyasını oynatırken takılıyor.
Hakan oyunu silmediysen oyun klasöründeki paramount videolarını kontrol eder misin. Eğer fırsatın olursa sendeki düzgün kırpılmış video dosyasını da upload edebilirsen ben de tekrar deneyeyim.
beyaz ekranda kalıyor ise tuş kilidini kapatıp açmayı yada oyunu tekrar açmayı denr misin? bazı dosyalar eksik olduğu için böyle sorunlar mevcutf deki olan data dosyaların e:ye aldım,oyun f:de kurulu oyunu açtığımda bu sefer gameloft anımasyondan sonra ekran beyaz kalıyor...(Hakan 710)
tuş kilidini kapatıp açmayı ve oyunu tekrar açmayı denedim faydası olmadı! data dosyasının içinde anims : telofonla bilgisayar la karşılaşdırdım sırası aynı değil karışık bu sorun olurmu ki?beyaz ekranda kalıyor ise tuş kilidini kapatıp açmayı yada oyunu tekrar açmayı denr misin? bazı dosyalar eksik olduğu için böyle sorunlar mevcut
sıra önemli değil dosyalrın sayısı ve boyutu aynı ise sorun olmaması gerek. bende çalışıyor yani. eksik yaptığın bir yer var. lütfen kontrol edip tekrar dene. beyaz ekranda kalması ram yetersizliğinden kaynaklanıyor bazen..tuş kilidini kapatıp açmayı ve oyunu tekrar açmayı denedim faydası olmadı! data dosyasının içinde anims : telofonla bilgisayar la karşılaşdırdım sırası aynı değil karışık bu sorun olurmu ki?
İlk başta sanki aynı yerde olmalı demiştin.
biraz geç cevap verdiğim için özür dilerim. oyunun sorunsuz çalışması için data dosyalarının eksiksiz atılması gerekiyor. paramount videosunda donduğuna göre linkten paramount dosyasını indirip gerekli yere at. ayrıca oyunu nereye kurduğun ile data dosyasının yerinin alakası yok.şöyle ki n8 de dahili hafıza bulunduğu için oyunu f hafızasına kursan bile data dosyalarını e hafızasına atman gerekebilir. sorunu çözmek için denemen gerek. ayrıca konuda yanlış bir bilgi vermişim. eğer data dosyalarını farklı bir linkten indirdi isen ilk sayfada verdiğim linkteki dosyaları indir. çünkü bizim teller bazı animasyonları kaldıramadığı için dosyalar editlenmiş. herhangi bir sorun olursa özel mesaj atman yeterli..
- - - Eklendi - - -
oyun klasöründe bulunan paramount dosyası 10.68kb ve dosyayı eklentiye ekliyorum burdan indirip deneyebilirsin.ayrıca dosyanın uzantısının bilgisayarda mp4 olarak gzükmesine bakma. telefondan x-plore ile kontrol edip dene.sorun olursa mesaj atman yeterli

dahili hafızası bulunan teller için durum farklı mesela kardeşim de 603 var oyun hafıza kartında kurulu olmasına rağmen data dosyaları yığın hafızada olması gerek. olay bundan ibaret.İlk başta sanki aynı yerde olmalı demiştin.![]()
dahili hafızası bulunan teller için durum farklı mesela kardeşim de 603 var oyun hafıza kartında kurulu olmasına rağmen data dosyaları yığın hafızada olması gerek. olay bundan ibaret.
Sağolasın.Sonunda çalıştıgayet akıcı yavaşlama yok! sadece arıları geçemıyorum.
sorununu hallettiğimize sevindimSonunda çalıştıgayet akıcı yavaşlama yok! sadece arıları geçemıyorum.

Benim anlamadığım N8'ler oldukça rahat ama C6-01 kasım kasım kasılıyor?

Benim anlamadığım N8'ler oldukça rahat ama C6-01 kasım kasım kasılıyor?
Cihazdaki yüklü uygulamalar ve modlardan kaynaklı birşey olabilir bu kasılma veya akıcı çalıştırma. Sonuçta aynı donanım ve aynı orjinallikteki cihazlarda pek bir fark olmaması gerek.
Zannetmiyorum çünkü belco cfw ofw'den hızlı çalışıyor...Tabi ofw çıplak değilse.