N8, C6-01, C7, E7 vb tellerde Tintin'i çalıştırmak. (Konu sadece bilgi amaçlıdır.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aslında denemek isterdim.Ama şu anda hafızamda hiç boş yer yok.1GB'lık yer açabileceğini hiç sanmıyorum.Yinede bilgi için teşekkürler.:)
835 mb 1gb değil.:D
telefona yeni yazılım atmıştım bende de birşey yok denebilir sorun oyundan kaynaklı çok fazla sayıda dosya ve animasyon var.
Evet ya anime kısmı çok serilmiş.Vallahi sende nasıl bilmiyorum da bende kasılmaktan ölüyor.:D

onunla alakası olucağını sanmıyorum hünkarım daha derine inmek gerek nasılki pc'de oyun oynayacağımız zaman görüntü kalitesini ayarlıyoruz bundada öyle birşey olmalı yani oyunun dosyalarıyla oynayarak daha düşük ram daha az gpu kullanımı sağlanmalı.

:bilmm

tempestshine

tempestshine

Üye

Evet ya anime kısmı çok serilmiş.Vallahi sende nasıl bilmiyorum da bende kasılmaktan ölüyor.:D

olsun 835 mb bile yer acamam.598 mb boş alan var.gerisi dolu.filmler,müzikler,resimler silemem :cnfsd:

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

bende de bazı yerlerde acayip kasıyor. Ama yine de çok sıkıntı çekmeden 2. Bölüme geçmeyi başardım :) bazen koşma, eğilme, yön tuşları gözükmüyor. Buna çare olarakta tuşları kilitleyip yeniden açıyorum biraz bekledikten sonra herşey normale dönüyor :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
128 mb lık gpu ya göre yapılmış (tam kapasite olmasa bile 50-60 mb civarı kullanım vardır yine) bir görsel oyunu 32 mb gpu ile oynarsak tabi ki kasar :) Neyse en azından 2. nesiller ile 1. nesiller arasında yazılımsal bir engel olmadığı kesinleşti :D Tamamiyle donanımsal sebeplerden dolayı bu zamana kadar oynatamamışız ;)
Madness ın tam performans modu ile gpu kullanımı %100 yapılmış bir cihazda da kasmaya devam eder mi acaba?

TheMadness

TheMadness

Üye
Bunu denemiştim olmamıştı.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi

Sanırım açılış videolarını düzenlemişler o yüzden açılışta siyah ekrana düşmüyor olabilir ;)
ben de böyle tahmin ediyorum. Diğer dosyalar aynı çünkü.
bu arada 3. Bölüme geçtim :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bitirmeye niyetlisin anlaşılan :D Nasıl kurup oynayayım mı :) Tavsiye eder misin :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Bitirmeye niyetlisin anlaşılan :D Nasıl kurup oynayayım mı :) Tavsiye eder misin :)
biraz sıkıntılı bazen kendiliğinden atmalar aşırı kasmalar oluyor. benim için sorun değil sabırlıyim dersen yükle yoksa hiç bulaşma :)

M@cros

M@cros

Üye

biraz sıkıntılı bazen kendiliğinden atmalar aşırı kasmalar oluyor. benim için sorun değil sabırlıyim dersen yükle yoksa hiç bulaşma :)

Ben oyunu pazar günü bitirdim.:DGrafikler dışında telefonda oynadığım en güzel oyundu.Oyundan atma sorununu tam olarak çözemedim ama 15 - 20 dk oynayınca tuşları kilitle veya arka plana atıp sonra tekrar oynamaya devam et.Oyun kapanınca bazen gerilere atıyor yeniden oynamak uğraştırır.

tempestshine

tempestshine

Üye
Beni de heyecanlandırdınız.:D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Nasıl oynuyorsunuz ya bende deli gibi kasıyor?:hmmm

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Eline Sağlık dostum.yükledim.2.bölümü bitirdim bile :)

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
n8 telefona aynen dediğin gibi yükledim lakin oyuna acdığmda paramount.m4v videosunda donuyor her defasın da...yardım!!!

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
n8 telefona aynen dediğin gibi yükledim lakin oyuna acdığmda paramount.m4v videosunda donuyor her defasın da...yardım!!!
kusura bakma birkaç gündür foruma giremiyordum yeni cevap yazabildim. Sağolsunlar kimse cevap vermemiş. Dediklerini yaptım diyorsun ama paramount dosyasını ya atmayı unuttun yada yanlış attın. Tekrar kontrol edip dener misin? Herşeyi yaptığın zaman açılması gerek. Sorun devam ederse özelden ulaş olmazsa

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
tekrar denedim ve bu sefer oyunu açtığımda gameloft oyunu indir yazızı cıkıyor ingilizce ...!!!

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
???

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim cihani sultan...yazdığın şekilde gameloft/games/tintin şeklinde lakin yine oyunu indi yazıssı çıkıyor...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim cihani sultan...yazdığın şekilde gameloft/games/tintin şeklinde lakin yine oyunu indi yazıssı çıkıyor...

Rica ederim de eğer oyunu fye kurup e ye datayı attıysan bulamaz.Aynı yerde mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt