N8, C6-01, C7, E7 vb tellerde Tintin'i çalıştırmak. (Konu sadece bilgi amaçlıdır.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
N8, C6-01, C7, E7 vb tellerde Tintin'i çalıştırmak. (Konu sadece bilgi amaçlıdır.)
Evet arkadaşlar daha önce açılan bir konuda n8 de tintin çalıştığı gösterilmişti. ve n8 dışında diğer tellerin kaldırmadığı iddia ediliyordu. Herneyse biz asıl konumuza gelelim ve diğer tellerde de çalıştığını gösterelim. Şimdi sizlere Tintin'i telefonlarınızda çalıştırabilmeniz için yapmanız gerekenleri anlatacağım.

Aşağıda verdiğim linklerdeki bütün dosyalara sahip olmanız gerekiyor. Cache dosyasının boyutu biraz büyük ama belki daha önceden oyunun ilk çıktığı günlerde indiren arkadaşlarımız vardır. elinizde mevcut ise o dosyaları kullanın.

Anlatacağım işlemleri sırası ile yapın.

1. İndirmiş olduğunuz cache dosyasını winrar yardımı ile masaüstünüze çıkarın. daha sonra bu dosyayı oyunu nereye kurmak istiyor iseniz (e:\ yada f:\ hafızası) oraya atın.

dosya yolu aşağıdaki gibi olmalıdır.

e:\gameloft\games\tintin

yada

f:\gameloft\games\tintin

bu adımı yaptıysanız diğer adıma geçebilirsiniz. (dosya yollarını yanlış ayarlar iseniz oyun çalışmaz)

2. indirmiş olduğunuz (yaklaşık 16mb boyutundaki) kurulum dosyasını oyunu nereye kurmak istiyor iseniz oraya kurunuz. (e:\ yada f:\ hafızası)

şimdi son adıma geçiyoruz.

3. yine linkten indirmiş olduğunuz 'paramount.m4v' dosyasını x-plore yardımıyla (e:\ yada f:\ hafızası) oyunu nereye kurduysanız x:\private\2004aabd klasörü içerisine atıp, değiştirilsin mi? sorusuna evet deyiniz.

Tüm işlemleri yaptıktan sonra telefonunuzu birkez kapatıp yeniden açın.,

Uyarı:

- Oyunun çalışma garantisi yoktur.

- Bazı durumlarda oyundaki hareket etme, koşma ve eğilme gibi tuşlar gözükmeyebilir.

- Bazı yerlerde aşırı derecede takılmalar yada oyundan atmalar yaşayabilirsiniz.

- Eğer oyun açılışında beyaz ekran ile karşılaşırsanız kapatıp yeniden açmanız gerekebilir.

Gerekli dosyalar ve oyun linki (not:linkler alıntıdır ve silinme riski vardır)

Cache dosyası:

Paramount.m4v dosyası;

Oyun kurulum dosyası;

ÖNEMLİ NOT: Oyun tarafımdan denenmiş olup görülen hatalar yazılmıştır. Farklı hatalar ile karşılaşmanız durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. Kullanmak isteyen meraklı arkadaşlarımız için bu konuyu açıyorum. Videolar kendi telefonuma aittir. Sevgi ve saygı çerçevesinde her türlü yorumlarınız dikkate alınacaktır. İyi kullanımlar...

http://www.youtube.com/watch?v=e56WOYzuleg&feature=youtu.be

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, Cihanî Sultan ve CanKartaL

realplayer2

realplayer2

Üye
bu oyunda niye bu kadar ısrar ediyoruz anlamıyorum varsın çalışmasın fifa 2012 olsa anlarım.

Metin MF

Metin MF

Üye
çalışır ama kasar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hakan hocam nasıl uğraşmaya değermi çok kasıyormu oyunun nasıl olduğunu bile tam bilmediğim için.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam nasıl uğraşmaya değermi çok kasıyormu oyunun nasıl olduğunu bile tam bilmediğim için.
biraz oynadım bazı yerlerinde kasma sorunu var. merak edenler için konuyu açtım. isteyenler denesin gördüğüm hataları yazdım gerisi videolarda

- - - Eklendi - - -

bu oyunda niye bu kadar ısrar ediyoruz anlamıyorum varsın çalışmasın fifa 2012 olsa anlarım.
amaç çalışıp çalışmaması değil yorumun için teşekkürler yine de..

- - - Eklendi - - -

çalışır ama kasar
N8 de çalışan diğer tellerde çalışmıyormuş yaa bakın görün işte. ;)

realplayer2

realplayer2

Üye
yok abi yanlış anlama bende bilgi için teşekkür ederim emek vermişsin sonuçta ama mesela şu s60v3teki ses temalarını s^3e uyarlamanın bi yolunu bulsak tadından yenmez.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
yok abi yanlış anlama bende bilgi için teşekkür ederim emek vermişsin sonuçta ama mesela şu s60v3teki ses temalarını s^3e uyarlamanın bi yolunu bulsak tadından yenmez.
ilk defa senden duydum ses teması derken? Konu hakkında özelden mesaj atarsan mümkün birşey ise yardımcı olurum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Teşekkürler. Deneyeceğim.

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk: hakan sen varya :D iyiymiş aslında buda bir çözümdür :spr

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
deneyen arkadaşlarımız olursa yorumlarını bekliyoruz ;)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben deneyim daha %5'de.:DTeşekkürler bu arada çalışırsa güzel olur.Ben bu oyunu çok seviyordum.:D

- - - Eklendi - - -

Mesajı yazana kadar %9 oldu.:D

- - - Eklendi - - -

%25

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Eline sağlık Hakan :) Oynamak için değil de şu N8 çalıştırır da sizin telefonlar çalıştırmaz diyenlere inat çalıştırmak istiyordum ben de :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ilk bölümü oynayarak bitirdim bazı yerlerde sıkıntı var ama hiç yoktan iyidir :)

- - - Eklendi - - -

Eline sağlık Hakan :) Oynamak için değil de şu N8 çalıştırır da sizin telefonlar çalıştırmaz diyenlere inat çalıştırmak istiyordum ben de :)
sağolasın teşekkür ederim. milletin ağzı torba değil ki büzelim.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler çalıştı.Ama kasıyor arkadaşlar.Kasıntısız oynamak için çıplak bir yazılıma ihtiyaç olduğu kanısındayım.Yani Ovi'si,resim düzenleyicisi vs olmayan bir belle...

doctorrr

doctorrr

Üye
Teşekkürler çalıştı.Ama kasıyor arkadaşlar.Kasıntısız oynamak için çıplak bir yazılıma ihtiyaç olduğu kanısındayım.Yani Ovi'si,resim düzenleyicisi vs olmayan bir belle...
bizim nsekiz anıl hard formatlı kullanıyor bide o denesin videosunu koysun :spr

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

onunla alakası olucağını sanmıyorum hünkarım daha derine inmek gerek nasılki pc'de oyun oynayacağımız zaman görüntü kalitesini ayarlıyoruz bundada öyle birşey olmalı yani oyunun dosyalarıyla oynayarak daha düşük ram daha az gpu kullanımı sağlanmalı.

larten123

larten123

Üye
:tşk:

tempestshine

tempestshine

Üye
Aslında denemek isterdim.Ama şu anda hafızamda hiç boş yer yok.1GB'lık yer açabileceğini hiç sanmıyorum.Yinede bilgi için teşekkürler.:)

• Beğen
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
telefona yeni yazılım atmıştım bende de birşey yok denebilir sorun oyundan kaynaklı çok fazla sayıda dosya ve animasyon var.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt