hakan_710
Üye
N8, C6-01, C7, E7 vb tellerde Tintin'i çalıştırmak. (Konu sadece bilgi amaçlıdır.)
Evet arkadaşlar daha önce açılan bir konuda n8 de tintin çalıştığı gösterilmişti. ve n8 dışında diğer tellerin kaldırmadığı iddia ediliyordu. Herneyse biz asıl konumuza gelelim ve diğer tellerde de çalıştığını gösterelim. Şimdi sizlere Tintin'i telefonlarınızda çalıştırabilmeniz için yapmanız gerekenleri anlatacağım.
Aşağıda verdiğim linklerdeki bütün dosyalara sahip olmanız gerekiyor. Cache dosyasının boyutu biraz büyük ama belki daha önceden oyunun ilk çıktığı günlerde indiren arkadaşlarımız vardır. elinizde mevcut ise o dosyaları kullanın.
Anlatacağım işlemleri sırası ile yapın.
1. İndirmiş olduğunuz cache dosyasını winrar yardımı ile masaüstünüze çıkarın. daha sonra bu dosyayı oyunu nereye kurmak istiyor iseniz (e:\ yada f:\ hafızası) oraya atın.
dosya yolu aşağıdaki gibi olmalıdır.
e:\gameloft\games\tintin
yada
f:\gameloft\games\tintin
bu adımı yaptıysanız diğer adıma geçebilirsiniz. (dosya yollarını yanlış ayarlar iseniz oyun çalışmaz)
2. indirmiş olduğunuz (yaklaşık 16mb boyutundaki) kurulum dosyasını oyunu nereye kurmak istiyor iseniz oraya kurunuz. (e:\ yada f:\ hafızası)
şimdi son adıma geçiyoruz.
3. yine linkten indirmiş olduğunuz 'paramount.m4v' dosyasını x-plore yardımıyla (e:\ yada f:\ hafızası) oyunu nereye kurduysanız x:\private\2004aabd klasörü içerisine atıp, değiştirilsin mi? sorusuna evet deyiniz.
Tüm işlemleri yaptıktan sonra telefonunuzu birkez kapatıp yeniden açın.,
Uyarı:
- Oyunun çalışma garantisi yoktur.
- Bazı durumlarda oyundaki hareket etme, koşma ve eğilme gibi tuşlar gözükmeyebilir.
- Bazı yerlerde aşırı derecede takılmalar yada oyundan atmalar yaşayabilirsiniz.
- Eğer oyun açılışında beyaz ekran ile karşılaşırsanız kapatıp yeniden açmanız gerekebilir.
Gerekli dosyalar ve oyun linki (not:linkler alıntıdır ve silinme riski vardır)
Cache dosyası:
Paramount.m4v dosyası;
Oyun kurulum dosyası;
ÖNEMLİ NOT: Oyun tarafımdan denenmiş olup görülen hatalar yazılmıştır. Farklı hatalar ile karşılaşmanız durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. Kullanmak isteyen meraklı arkadaşlarımız için bu konuyu açıyorum. Videolar kendi telefonuma aittir. Sevgi ve saygı çerçevesinde her türlü yorumlarınız dikkate alınacaktır. İyi kullanımlar...
http://www.youtube.com/watch?v=e56WOYzuleg&feature=youtu.be
Aşağıda verdiğim linklerdeki bütün dosyalara sahip olmanız gerekiyor. Cache dosyasının boyutu biraz büyük ama belki daha önceden oyunun ilk çıktığı günlerde indiren arkadaşlarımız vardır. elinizde mevcut ise o dosyaları kullanın.
Anlatacağım işlemleri sırası ile yapın.
1. İndirmiş olduğunuz cache dosyasını winrar yardımı ile masaüstünüze çıkarın. daha sonra bu dosyayı oyunu nereye kurmak istiyor iseniz (e:\ yada f:\ hafızası) oraya atın.
dosya yolu aşağıdaki gibi olmalıdır.
e:\gameloft\games\tintin
yada
f:\gameloft\games\tintin
bu adımı yaptıysanız diğer adıma geçebilirsiniz. (dosya yollarını yanlış ayarlar iseniz oyun çalışmaz)
2. indirmiş olduğunuz (yaklaşık 16mb boyutundaki) kurulum dosyasını oyunu nereye kurmak istiyor iseniz oraya kurunuz. (e:\ yada f:\ hafızası)
şimdi son adıma geçiyoruz.
3. yine linkten indirmiş olduğunuz 'paramount.m4v' dosyasını x-plore yardımıyla (e:\ yada f:\ hafızası) oyunu nereye kurduysanız x:\private\2004aabd klasörü içerisine atıp, değiştirilsin mi? sorusuna evet deyiniz.
Tüm işlemleri yaptıktan sonra telefonunuzu birkez kapatıp yeniden açın.,
Uyarı:
- Oyunun çalışma garantisi yoktur.
- Bazı durumlarda oyundaki hareket etme, koşma ve eğilme gibi tuşlar gözükmeyebilir.
- Bazı yerlerde aşırı derecede takılmalar yada oyundan atmalar yaşayabilirsiniz.
- Eğer oyun açılışında beyaz ekran ile karşılaşırsanız kapatıp yeniden açmanız gerekebilir.
Gerekli dosyalar ve oyun linki (not:linkler alıntıdır ve silinme riski vardır)
Cache dosyası:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paramount.m4v dosyası;
Oyun kurulum dosyası;
ÖNEMLİ NOT: Oyun tarafımdan denenmiş olup görülen hatalar yazılmıştır. Farklı hatalar ile karşılaşmanız durumunda sorumluluk kabul etmiyorum. Kullanmak isteyen meraklı arkadaşlarımız için bu konuyu açıyorum. Videolar kendi telefonuma aittir. Sevgi ve saygı çerçevesinde her türlü yorumlarınız dikkate alınacaktır. İyi kullanımlar...
http://www.youtube.com/watch?v=e56WOYzuleg&feature=youtu.be
hakan sen varya
iyiymiş aslında buda bir çözümdür 
Oynamak için değil de şu N8 çalıştırır da sizin telefonlar çalıştırmaz diyenlere inat çalıştırmak istiyordum ben de