N8, C6-01, C7, E6, ve E7 SYMBIAN^3 Temelli Telefonlara Windows Phone ve Android Yüklenirmi.?

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Yalnız şahine bile Mercedes motoru takılır Şasi güçlendirmesi ile yanlış bir benzetme olmuş :)

doğrudur.10 yıl önce fiat tlpo'ya 320 BMW motoru taktılar gözümün önünde.tabii extra güçlendirme ve modifiyeyle ve araç çok iyi bi fiyatla satıldı.
Tabii tipo'ya Bmw yürüyen aksam driveri yüklemediler.direk Bmw yürüyen aksam'ı taktılar.
ama bunu samsung veya iphone ve nokia arası aynı şeyi yapamazsın

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
haha komediye bak hele aynen katılıyorum sana kardeşim walla isabet olmuş bu konuyu açman. Şu ki biz şu an ki işletim sistemimiz symbian^3 yani symbianın en son işletim sistemi(şimdilik tabi ama sonrası olur mu bilemem tabi)

biz telefonlarımıza belle yi yükledik ya flash vs. Şekilde işte o yüklediklerimiz sadece işletim sisteminin kullandığı dosyalardı. Yani aslında işletim sistemimiz değişmedi dili hala symbian. Değişterdiğümiz ise dosyaların yeniden elden geçmiş ve düzenlenerek arayüzün değişmiş halidir.

Şöyle bi örnek verelim.

Bir fakir adam vardır parası olmaz imkanları kısıtlıdır ve sıradan kıyafetler giyer. bunu anna kabul edelim

sonra bu adam zengin olur ve imkanları sınırsızlaşır ve dolaysıyla adam takım elbiseler simokinler giyer ve bu adamıda belle kabul edelim.

İki adam da aynı ama kıyafetler farklı yani işletim sistemi aynı ama kullandıkları dosyalar farklı bu sayede belle olur ama yinede symbian dır.......

Bunu size niye anlattım walla bende bilmiyorum bişeyler anladysanız ne mutlu bana :)

----------Eklendi @ 15:35:14 ---------- Yazıldı @ 15:31:43 ----------

aslında demek istediğim yanlış olmasın ama bootlander i değiştirebilirsek işte o zaman işletim sistemini de değiştirebiliriz. Yani örneğe göre o adamın ingiliz olduğunu düşünelim adamı bi almanla değiştirirsek işte o zaman işletim sistemi de değişmiş olur bilmem anlatabildimmi kankalarım :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
haha komediye bak hele aynen katılıyorum sana kardeşim walla isabet olmuş bu konuyu açman. Şu ki biz şu an ki işletim sistemimiz symbian^3 yani symbianın en son işletim sistemi(şimdilik tabi ama sonrası olur mu bilemem tabi)

biz telefonlarımıza belle yi yükledik ya flash vs. Şekilde işte o yüklediklerimiz sadece işletim sisteminin kullandığı dosyalardı. Yani aslında işletim sistemimiz değişmedi dili hala symbian. Değişterdiğümiz ise dosyaların yeniden elden geçmiş ve düzenlenerek arayüzün değişmiş halidir.

Şöyle bi örnek verelim.

Bir fakir adam vardır parası olmaz imkanları kısıtlıdır ve sıradan kıyafetler giyer. bunu anna kabul edelim

sonra bu adam zengin olur ve imkanları sınırsızlaşır ve dolaysıyla adam takım elbiseler simokinler giyer ve bu adamıda belle kabul edelim.

İki adam da aynı ama kıyafetler farklı yani işletim sistemi aynı ama kullandıkları dosyalar farklı bu sayede belle olur ama yinede symbian dır.......

Bunu size niye anlattım walla bende bilmiyorum bişeyler anladysanız ne mutlu bana :)

----------Eklendi @ 15:35:14 ---------- Yazıldı @ 15:31:43 ----------

aslında demek istediğim yanlış olmasın ama bootlander i değiştirebilirsek işte o zaman işletim sistemini de değiştirebiliriz. Yani örneğe göre o adamın ingiliz olduğunu düşünelim adamı bi almanla değiştirirsek işte o zaman işletim sistemi de değişmiş olur bilmem anlatabildimmi kankalarım :)
son kısım için sonuç olarak elimizde almanca bilmeyen gözleri kapalı elleri kesik bacakları tutmayan bi almanımız olmuş olur :)) ayrıca kıyafetlerine de sığmayan birisi olur :D
bootloader kırılıp orjinal bir android romu yüklense bile driver yok ekran uyumsuz kamerası gpu su tanıtılamayan tuşları uymayabilecek bir telefon olur yani ;) bunları tanıtıp optimize edene kadar belle üzerinde ayarlama yapılsa veya uygulama yazmakla uğraşılsa belle kralına taş çıkartır ;)

• Beğen
YkPkY

YkPkY

Üye
eweeet
hem araba modifiye ettik hemde telefon.
peki F-16yı nasıl görünmez yaparız,titanic'i nasıl çıkartıp dublex villa yaparız
:) :) :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
son kısım için sonuç olarak elimizde almanca bilmeyen gözleri kapalı elleri kesik bacakları tutmayan bi almanımız olmuş olur :)) ayrıca kıyafetlerine de sığmayan birisi olur :D
bootloader kırılıp orjinal bir android romu yüklense bile driver yok ekran uyumsuz kamerası gpu su tanıtılamayan tuşları uymayabilecek bir telefon olur yani ;) bunları tanıtıp optimize edene kadar belle üzerinde ayarlama yapılsa veya uygulama yazmakla uğraşılsa belle kralına taş çıkartır ;)

walla bende katılıyorum buna çünkü android bada filan bi oyun için bile dünyanın problemini yapıyo iphone os de ise uygulama yoksa dokunmatik ekrandan ibaret bişey özellik filan 0 sistem büyük ama fiyatı da gereksiz fazla bizim symbianı bi geliştirseler neler olur neler

NE ANDROİD NE İPHONE NE DE BADA

FOREVER SYMBİAN FOREVER NOKİA
aha sloganı da buldum:)

Symbiandaki tadı hiçbi cihaz vermez abi öğrenemedi bunu dünya halkı yaa
(nerden nereye bağladık yahu biri kızmasa bari)

cukuleaks

Üye
Herkes bu konuya gülüyor. Neden anlamadım. Bi kaç senede içinde Koskocaman laptoplar,minicik cep bilgisayarı oluyorda, c6-01 e windows phone yüklenemiyor? Ve nedenide rom boyutu öylemi? Bana pek mantıklı gelmedi doğrusu. Ayrıca ona buna gülüyosunuz ama, bende şuan size gülüyorum... :(

• Beğen
cyber

cyber

Üye
c6-01 de 1gb rom var

cukuleaks

Üye
Haklısın. Bazı arkadaşlar 700 var diyor. Ama c6-01de 1 gb var. windows phoneuda merak edenler

sadece emulatordur.

• Beğen
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Hayır Yüklenmez... Emulatorl le idare etsinler..

aleranol

aleranol

Üye
benim açtığım konuya karşılık bo konuyu mu açıon :D sağ ol bilgilendirmen için ama bunu untumuşşun telefon beyni değişip windows phone yüklenıomuş dostum muşteri hizmtleri dedi ama symbiandaki gibi program yuklenmıomuş

----------Eklendi @ 12:26:15 ---------- Yazıldı @ 12:25:32 ----------

ha usta bide belle güncellemsi tahmini ne zaman gelir ? şmdiden sağ ol

zaten telefoncularda 10 tlye 3310a ios 5.1 yüklüyor şahitlerim var :kop: ya bu müşteri hizmetleriyle telefoncular cidden Yeminlen Sen bu cihaza bunu koydun poweri değişti. Sıkıysa aç ve kullan telefonunu hadi. Arkadaşlar bende bunu sorupduranlardan bıktım yeminle. Ama babam eşşekler uçar dedi gibi bişey bunu yüklemek:kop: boşverelim neyse bu konuyu üst konu yapalım da bitsin bunu soranlar.

drivenn

Üye
ben windows xp yükleyeceğim:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
3 aylık konu gene hortlamış!

speedygs

Üye
Bakın Değerli Arkadaşlar. Bazı Kişiler Takmış Kafasına Windows Phone, ve Andorid Yüklenirmi Diye Soruyor. Böyle Bir şeyin Olması İmkansız. İnternette Gördüğünüz N8 Üzerinde Çalışan Andorid Ve Windows Phone Bunlar Orijinal Windows Phone Değildir. Sadece Sis Uygulamalı Bir Yazılım.

Bu Tür Telefonlara Windows Phone Yüklene Bilmesi İçin Çok Geniş Hafızaya İhtiyaç Vardır. Navifirmden Baktığınız Zaman Nokia Lumia 800 Rom Boyutu 400 Küsür Mb. Sizin Telfonlarınızın Firmware Boyutu 300 Mb. Windows Phone Romlarının Açıldığını Düşünün. Oluyor Size 700 Mb. Belki Daha Fazla. Yani Şuynu Belirtim ki SYMBIAN^3 Temelli Telefonlara Windows Phone Yüklenmez. Bunu Kafanızdan Silin. Windows Phone Yüklenirmi Diye Forumda Böyle Konular Açmayın. Anlaşılmayan Bir Şey Yoktur Umarım
By farukbekl

botloader var. kırılması lazım botloader kırılırsa windows,u bırak android bile atarlar. her şey yazılımda bitiyor...

Üst Alt