haha komediye bak hele aynen katılıyorum sana kardeşim walla isabet olmuş bu konuyu açman. Şu ki biz şu an ki işletim sistemimiz symbian^3 yani symbianın en son işletim sistemi(şimdilik tabi ama sonrası olur mu bilemem tabi)
biz telefonlarımıza belle yi yükledik ya flash vs. Şekilde işte o yüklediklerimiz sadece işletim sisteminin kullandığı dosyalardı. Yani aslında işletim sistemimiz değişmedi dili hala symbian. Değişterdiğümiz ise dosyaların yeniden elden geçmiş ve düzenlenerek arayüzün değişmiş halidir.
Şöyle bi örnek verelim.
Bir fakir adam vardır parası olmaz imkanları kısıtlıdır ve sıradan kıyafetler giyer. bunu anna kabul edelim
sonra bu adam zengin olur ve imkanları sınırsızlaşır ve dolaysıyla adam takım elbiseler simokinler giyer ve bu adamıda belle kabul edelim.
İki adam da aynı ama kıyafetler farklı yani işletim sistemi aynı ama kullandıkları dosyalar farklı bu sayede belle olur ama yinede symbian dır.......
Bunu size niye anlattım walla bende bilmiyorum bişeyler anladysanız ne mutlu bana

----------Eklendi @ 15:35:14 ---------- Yazıldı @ 15:31:43 ----------
aslında demek istediğim yanlış olmasın ama bootlander i değiştirebilirsek işte o zaman işletim sistemini de değiştirebiliriz. Yani örneğe göre o adamın ingiliz olduğunu düşünelim adamı bi almanla değiştirirsek işte o zaman işletim sistemi de değişmiş olur bilmem anlatabildimmi kankalarım