N8, C6-01, C7, E6, ve E7 SYMBIAN^3 Temelli Telefonlara Windows Phone ve Android Yüklenirmi.?

Sponsorlu Bağlantılar

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
N8, C6-01, C7, E6, ve E7 SYMBIAN^3 Temelli Telefonlara Windows Phone ve Android Yüklenirmi.?
Bakın Değerli Arkadaşlar. Bazı Kişiler Takmış Kafasına Windows Phone, ve Andorid Yüklenirmi Diye Soruyor. Böyle Bir şeyin Olması İmkansız. İnternette Gördüğünüz N8 Üzerinde Çalışan Andorid Ve Windows Phone Bunlar Orijinal Windows Phone Değildir. Sadece Sis Uygulamalı Bir Yazılım.

Bu Tür Telefonlara Windows Phone Yüklene Bilmesi İçin Çok Geniş Hafızaya İhtiyaç Vardır. Navifirmden Baktığınız Zaman Nokia Lumia 800 Rom Boyutu 400 Küsür Mb. Sizin Telfonlarınızın Firmware Boyutu 300 Mb. Windows Phone Romlarının Açıldığını Düşünün. Oluyor Size 700 Mb. Belki Daha Fazla. Yani Şuynu Belirtim ki SYMBIAN^3 Temelli Telefonlara Windows Phone Yüklenmez. Bunu Kafanızdan Silin. Windows Phone Yüklenirmi Diye Forumda Böyle Konular Açmayın. Anlaşılmayan Bir Şey Yoktur Umarım
By farukbekl

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
zaten Bootloader olduğu için imkânsız gibi

• Beğen
Tepkiler: xımkansızx
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Sıkıldım artık bu konulardan yaa .s İyi olmuş kardeş bunu yazdığın İnşallah anlayarak okuyan olur da diğerlerine karşı çıkar bune be her yerde Windows phone yüklenir mi ,Android yüklenirr mi gına gelmişti artık Ellerine sağlık :oke:

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıldım artık bu konulardan yaa .s İyi olmuş kardeş bunu yazdığın İnşallah anlayarak okuyan olur da diğerlerine karşı çıkar bune be her yerde Windows phone yüklenir mi ,Android yüklenirr mi gına gelmişti artık Ellerine sağlık :oke:
Olması Gerekeni Yaptık. Vallahi Gülüyorum Böyle Konulara.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
işte en ayar olduğum soru yazmasam olmaz arkadaş git anroidli bi telfon al o zman bu knuları neden açtıryolar arkadaş ya !

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merak ettim şimdi benim transportere mercedes motoru takılırmı bunların yaptıgıda bunun gibi bişey

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: semşi
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefonlarımızda 1 gb rom var romdan yana sıkıntı olmaz muhtemelen ama bootloderdan dolayı olamaz
bootloder ı da geçtim istenilen sistemin 360*640 a göre portlanması (hatta sıfırdan yazılması) gerekli bunun yanında driverların da tekrar yazılması gerekir
en güzeli hangi sistemi kullanmak istiyorsanız ona uygun telefon almak ;)

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
telefonlarımızda 1 gb rom var romdan yana sıkıntı olmaz muhtemelen ama bootloderdan dolayı olamaz
bootloder ı da geçtim istenilen sistemin 360*640 a göre portlanması (hatta sıfırdan yazılması) gerekli bunun yanında driverların da tekrar yazılması gerekir
sen gel bunu bizim maxicep üyeleri olan windows phone ve android hastası olan arkadaşlara anlat.:)

YkPkY

YkPkY

Üye
kendi 8110uma belle yükledim.
şimdide ericsoon 688e IOS yüklüyorum

:d:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
helal abi yakışır :D :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
serinaga

serinaga

Üye

AYNEN walla niye kasıp duruluyor, git al bi win7 yada android tel olsun bitsin dimi yaaaa ...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
secqin1

secqin1

Üye
merak ettim şimdi benim transportere mercedes motoru takılırmı bunların yaptıgıda bunun gibi bişey

Senin transportere Mercedes motoru takılır ki Trabzonun çoğu ilçesinde şahin ve doğanlarda dizel iveco motoru var :)

gokason

Üye
benim açtığım konuya karşılık bo konuyu mu açıon :D sağ ol bilgilendirmen için ama bunu untumuşşun telefon beyni değişip windows phone yüklenıomuş dostum muşteri hizmtleri dedi ama symbiandaki gibi program yuklenmıomuş

----------Eklendi @ 12:26:15 ---------- Yazıldı @ 12:25:32 ----------

ha usta bide belle güncellemsi tahmini ne zaman gelir ? şmdiden sağ ol

YkPkY

YkPkY

Üye
beyin dediğin senin powerı değişecekki onu değiştirene kadar telefon alırım.
İkincisi direk cart diye herhangi bir cihazın wp'ununu yükledin varsayalım.peki ellnde cihazın driverlerı,donanımı, tuşları,kamerası ekranı ve bunları komutları daha saymadığım biton zartı zurtu.bunları nasıl uyumsallaştıracaksın.
Her cihazın yazılımı kendi cihazına özeldir.
Windows vista yada windows 7 yükler gibi yükleyemessin.bilgisayarların donanımları belli başlıdır.çok farklı bi donanımı olursa driveriyle işi halledersin.
Ama telefonuna nasıl driver bulacaksın.her yazılım firması her cihaza ait tek tek driver yapması lazım.bu anlaşmada milyon dolarlık.100bin çeşit cihaz var.
İşin kısası bunlarla boş yere kafa yormayın

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Senin transportere Mercedes motoru takılır ki Trabzonun çoğu ilçesinde şahin ve doğanlarda dizel iveco motoru var :)
Şahin Doğanlarda.. Zaten 1992 Yılında Tofaş Kendisi Çıkardı.Sonradan Takma Diye Bir Şey Yok.googlle Den Araştır Görürsün.:)

Üst Alt