N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

Dereck

Dereck

Üye
tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: karasahinemre

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
installserver.exe yi eklediysen rompatcherdeki installserver rpm yamasını sil. çakışma yapabilir.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi

MoLeCK

Üye
kardeşim tamam mı inş bu sefer sorunsuzdur ok dersen indiricem

selly1310

selly1310

Üye
bunu tam nasıl yapıcaktık.Hangi dosyaları alıp flaş atıcam.kıssaca bir anlatım yaparmısın

- - - Eklendi - - -

yokmu bunu anlatıcak arkadaş.

MoLeCK

Üye
linkteki tüm dosyaları indiriceksin produck klasörüne atıp phoneixsi açıcaksın...daha sonra sırasıyla no connectiona tıklayıp telefonun bağlı olduğu usb yi seçiceksin...sonra ürün bul ve flash diceksin...en sonda dikkat etmen gereken optionstan emmc (zaten kırmızı renkli olur)onu delete edip tamam diyeceksin...daha sonra reflesh diyeceksin ,updata dersen güncelleme yapmış gibi oluyorsun tam temiz flash olmaz...reflesh de ve bekle gerisi gelir zaten..

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
bi sıkıntısı yok

mirate

Üye
çok teşekkür ederim hiçbir sorun kalmadı.

@mirate sanada teşekkürler sayende 20 kez flash attım 5 dk lık işmiş meğer

Sistemden tamamen kaldırma yolunu anlattım.5 dakikada tamamen kaldıramazsın.CFW ye gömülü herhangi bir programı kaldırmak için programın sis dosyasını siscontent programı ile açıp dosya parçalarını bulursun ve aynılarını cfw içinden nokiacooker ile silersin.Samanlıkta iğne aramaya benzer biraz.
Bazı dosyaları silmediğin için sistem bozulmuş olabilir.http://www.maxicep.com/attachments/108791d1330195818/ linkten rompatcherin dosya haritasını çıkarabilirsin.

Rompatcherin removerecton patchi ile bip sesini kesmeyi yapabilen var mı?

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
deneyelim

turgay55

Üye
benim anlamadığım şey şu
v.1.5 uda v.1.5 core / v.1.5.1 uda v.1.5.1 core bu dosyalarıda indirp açınca uzerıen yazılsın mı dıyor yanı aynı dosyalar var dıyoır bız hagı dosyalarıla flashlayacaz telı hangısı guncel bu dosyaların ılk v.1.5 uda v.1.5 core yazan dosyalarlamı yoksa v.1.5.1 uda v.1.5.1 core yazan dosyalarlamı .?????

Dereck

Dereck

Üye
Sistemden tamamen kaldırma yolunu anlattım.5 dakikada tamamen kaldıramazsın.CFW ye gömülü herhangi bir programı kaldırmak için programın sis dosyasını siscontent programı ile açıp dosya parçalarını bulursun ve aynılarını cfw içinden nokiacooker ile silersin.Samanlıkta iğne aramaya benzer biraz.
Bazı dosyaları silmediğin için sistem bozulmuş olabilir.http://www.maxicep.com/attachments/108791d1330195818/ linkten rompatcherin dosya haritasını çıkarabilirsin.

Rompatcherin removerecton patchi ile bip sesini kesmeyi yapabilen var mı?

ben bunları nereden bileyim. nokiacooker ile açıp rp uzantılı dosyaları sil dedin bende rp ile alakalı hiçbirşey bırakmadım :) bu şekilde anlatsaydın bu kadar uğraşmayacaktım. 5 dakikalık işmiş. ama bilmeyince 5 dakikada olmuyor işte..

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
benim anlamadığım şey şu
v.1.5 uda v.1.5 core / v.1.5.1 uda v.1.5.1 core bu dosyalarıda indirp açınca uzerıen yazılsın mı dıyor yanı aynı dosyalar var dıyoır bız hagı dosyalarıla flashlayacaz telı hangısı guncel bu dosyaların ılk v.1.5 uda v.1.5 core yazan dosyalarlamı yoksa v.1.5.1 uda v.1.5.1 core yazan dosyalarlamı .?????

sence hangisi güncel olabilir?

v1.5.1 güncel sürümdür

gonulyorgunu29

Üye
bunun aynısını c7 içinde yaparmısın

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
peki o zaman güncel olmayan sürüm neden duruyor özel bir sebebi var mı ..?

1.5 overclocklu sürümdür şarj benim için önemli değil diyenler yükleyebilir telefon oldukça hızlıdır veoldukça hızlı şarj tüketir v8 motorlu araba gibi 1.5.1 de ise işlemci orj halindedir 1.6 dizel gibi

- - - Eklendi - - -

bunun aynısını c7 içinde yaparmısın

c7 için fw yapan arkadaşlar var elimde c7 olmadığı için onların işine karışmak istemem :)

turgay55

Üye

1.5 overclocklu sürümdür şarj benim için önemli değil diyenler yükleyebilir telefon oldukça hızlıdır veoldukça hızlı şarj tüketir v8 motorlu araba gibi 1.5.1 de ise işlemci orj halindedir 1.6 dizel gibi

- - - Eklendi - - -
çok teşekkür ediyorum bilgilendirmen içim akşama 1,5,1 i yükleyeceğim inş.olur .

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
olur olur merak etme

cihatyılmaz

Üye
:tşk:

gokmena

gokmena

Üye
keşke ayrıntılı anlatım yapsaydın bu kadar soru cevaplamana gerek kalmazdı :(

- - - Eklendi - - -