N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eline sağlık

mah23442344

Üye
hack var mı cfw de ?

Dereck

Dereck

Üye
Benim N8 kendi kendine titriyor bunun sebebi ne olabilir ? CFW ile alakalı değil sanırım bir sürü cfw kullandım hepsindede aynı sorun devam etti. Belirli aralıklarla milisaniyelik titreşimler oluyor bazen 2 dk da bir bazen 10 dk bir çok kısa titreşim oluyor bütün programları kapatıp denedim arkaplandakileride kapattım yine devam ediyor bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen :vur

lewent2020

lewent2020

Üye
v.1 diyeyim artık bende bir önceki cfw yüklü,şarj durumu nasıl arkadaş arkadaşlar sizde?
benim normal kullanımda 1,5 gün anca gidiyor???

Dereck

Dereck

Üye
v.1 diyeyim artık bende bir önceki cfw yüklü,şarj durumu nasıl arkadaş arkadaşlar sizde?
benim normal kullanımda 1,5 gün anca gidiyor???

1.5.1 de şarj olayı düzeldi sanırım 2 gündür kullanıyorum bende. en azından 1 hafta denemem gerekiyor tam anlamak için

MoLeCK

Üye
kardeşim 1.5.1sürümünü yükledim gerçekten harika en ufak bir sorun yok...şarj olayı müthişşş kullandğım cwfler arasında en iyi şarj tutan bu bence...5saat aktif internet kullanımı sonucu sadece %10 şarj gitti gerçekten inanılmaz..hemde ekran ışığı kpalı değil iken...ellerine sağlık şiddetle tavsiye ediyorum...1.5 ile arasında hiç bi fark yok hız bakımından..sonuçta n8 ile yapılacaklar belli hiç bi fark yok...tekrardan teşekkürler ellerine sağlık

- - - Eklendi - - -

kardeşim şimdi dikkatimi çekti müzik çalara ne yaptın böyle..kulaklıktan ses çıkmıyor....

- - - Eklendi - - -

ayrıca sesi artırıp azaltınca takılmlar oluyor...bilgilendirme

versino2

versino2

Üye
o kadar şey yapmışsında kulaklık tan ses az çıkıyor hiç begenmedim bu özelliğinden dolayı ya yama çıkar ya da düzenle tekrar yap orjinali yükleyeceğim bunun yüzünden

• Beğen
Tepkiler: karasahinemre
Dereck

Dereck

Üye
eyvah bendede aynı sorun var :s ilkden yüksek veriyor sonra birşey oluyor aniden kısılıyor ses. bıktım artık flash atmaktan yemin ederim :s bir dünya program kuruyorum zaten kullandığım internette cabası

mah23442344

Üye
Mp3 Çalara çözüm bul reis !!!! :D :D

selly1310

selly1310

Üye
müzik calarda ses cok az arkadaşlar.sizde de böylemi.yani aşırı sessiz

- - - Eklendi - - -

hani birde müzik sesi artırlmışdır diye yazıyor.sesde hic bir artırma yok arkadaşım.Kullaklıksızdan bahsediyorum.Kullaklık takınca zaten hic mi hic ses gelmiyor

Dereck

Dereck

Üye
müzik calarda ses cok az arkadaşlar.sizde de böylemi.yani aşırı sessiz

- - - Eklendi - - -

hani birde müzik sesi artırlmışdır diye yazıyor.sesde hic bir artırma yok arkadaşım.Kullaklıksızdan bahsediyorum.Kullaklık takınca zaten hic mi hic ses gelmiyor

herkeste aynı sorun var yeni farkediyoruz :( otur baştan flashla şimdi işin yoksa

selly1310

selly1310

Üye
sizde de oluyormu arkadaşlar.mesela muzik player acıyorsunuz bir şarkı secip calıyorsunuz sonra mizik oynatıcı ayalarına girip dengeyi secenegini tıklayınca telefon donuyor ve bir süre sonra ana ekrana dönüyor

Dereck

Dereck

Üye
sizde de oluyormu arkadaşlar.mesela muzik player acıyorsunuz bir şarkı secip calıyorsunuz sonra mizik oynatıcı ayalarına girip dengeyi secenegini tıklayınca telefon donuyor ve bir süre sonra ana ekrana dönüyor

Evet oluyor bendede aynısı :(

selly1310

selly1310

Üye
birde bundan önce ben kamera mod kullanıyordum ve galatasaray saaatını.şimdi yükledigim zaman kurmasını kuruyor ama sonra ne saat var ne de kamerada o istedigim mod var.bu eski sürümler icin mi yapıldılar

Dereck

Dereck

Üye
Emre senin sayende kendi CFW mi yapmayı öğreniyorum sağol :)

selly1310

selly1310

Üye
ben cfw ler saglam olana kadar orignalı yükledim

MoLeCK

Üye
bilader mahfettin beni ya bi daha flashla bi daha yükle...ama suç sende değil birazda bu kadar aceleci olarak ve denemeden yapılırsa sonuç bu nyse saol yinede

- - - Eklendi - - -

bella reflesh için sistem modlama bölümünde dolby mod yayınlanmış ve flashlamadan c ye atılınca çalıştığı yazılmış ama ben denedim olmadı ..uzun lafın kısası flash yolu gözüktü

Dereck

Dereck

Üye
bilader mahfettin beni ya bi daha flashla bi daha yükle...ama suç sende değil birazda bu kadar aceleci olarak ve denemeden yapılırsa sonuç bu nyse saol yinede

- - - Eklendi - - -

bella reflesh için sistem modlama bölümünde dolby mod yayınlanmış ve flashlamadan c ye atılınca çalıştığı yazılmış ama ben denedim olmadı ..uzun lafın kısası flash yolu gözüktü

nokia cooker ile o işlemi yapmak çok çok basit. biraz araştırmayla kolayca çözebilirsin. ben sıfırdan cfw mi yapıyorum kendim istersen senlede paylaşırım bitince..

selly1310

selly1310

Üye
nokia cooker ile o işlemi yapmak çok çok basit. biraz araştırmayla kolayca çözebilirsin. ben sıfırdan cfw mi yapıyorum kendim istersen senlede paylaşırım bitince..

bittigin zaman paylarsan güzel olur.mesela bunlara olsa güzel olur.müzik sesini artıra bilsen.ama harbinden artırabilsen.sonrada mesela arama yapınca ""etkin arama"" yı kaldırabilsen.kinetix kaydırma olsa ve arama yapınca titreme olsun.Bunlara benim icin yeterli dostum.umarım güzel birşey cıkarırsın

Dereck

Dereck

Üye
bittigin zaman paylarsan güzel olur.mesela bunlara olsa güzel olur.müzik sesini artıra bilsen.ama harbinden artırabilsen.sonrada mesela arama yapınca ""etkin arama"" yı kaldırabilsen.kinetix kaydırma olsa ve arama yapınca titreme olsun.Bunlara benim icin yeterli dostum.umarım güzel birşey cıkarırsın

Sesi artırabilirmiyim bilmiyorum ama diğerlerini yapabilirim sanırım. İyice denemeden paylaşmayı düşünmüyorum izdiham yaşanıyor sonra :D

Üst Alt