N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

orhansworld

Üye
öNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BENİM TELEFON PRODUCT CODE : 059D954 AMA SİZİN VERDİĞİNİZ FARKLI ACABA BU BİR SORUN OLUŞTURUR MU NE YAPMALIYIM. aYRICA TELEFONUM DAHA 20 GÜNLÜK SORUNSUZ OLARAK YÜKLENİNCE SERVİSE GÖNDERMEDEN ÖNCE FİRMWARE ORJİNAL YAPARAK ANLAŞILMASIN DİYE GÖNDERMEM MÜMKÜN OLACAK MI TEŞEKKÜRLER

- - - Eklendi - - -

İKİNCİ SORUMU TAM İYİ ANLATAMAMIŞIM SİZİN CWF SONRASI DİYELİMKİ İLERİDE BİR GÜN BOZULDU DİYELİM VE DUYDUĞUMA GÖRE HACKLİ BİR ŞEKİLDE GARANTİYE YOLLAMAK GARANTİ DIŞI KALMASINA SEBEP OLUYORMUŞ SİZCE NE YAPMALIYIM VAKTİ GELİNCE ORJİNALE GERİ DÖNEBİLİRMİYİM?

• Beğen
Tepkiler: karasahinemre

Dereck

Dereck

Üye
öNCELİKLE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA BENİM TELEFON PRODUCT CODE : 059D954 AMA SİZİN VERDİĞİNİZ FARKLI ACABA BU BİR SORUN OLUŞTURUR MU NE YAPMALIYIM. aYRICA TELEFONUM DAHA 20 GÜNLÜK SORUNSUZ OLARAK YÜKLENİNCE SERVİSE GÖNDERMEDEN ÖNCE FİRMWARE ORJİNAL YAPARAK ANLAŞILMASIN DİYE GÖNDERMEM MÜMKÜN OLACAK MI TEŞEKKÜRLER

- - - Eklendi - - -

İKİNCİ SORUMU TAM İYİ ANLATAMAMIŞIM SİZİN CWF SONRASI DİYELİMKİ İLERİDE BİR GÜN BOZULDU DİYELİM VE DUYDUĞUMA GÖRE HACKLİ BİR ŞEKİLDE GARANTİYE YOLLAMAK GARANTİ DIŞI KALMASINA SEBEP OLUYORMUŞ SİZCE NE YAPMALIYIM VAKTİ GELİNCE ORJİNALE GERİ DÖNEBİLİRMİYİM?

N8 rengi gümüş sanırım. product codeları farklı oluyor ama yazılımlarını bilemeyecem. Konu sahibi arkadaş en kısa zamanda bu konu hakkında bi cevap yazar benimde bilgim yok. 2. sorunuza gelincede istediğiniz zaman rahatlıkla orjinale döndürebilirsiniz.

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
product code sıkıntı yaratmaz mor olsa mor n8 e bile atabilirsin

slymn_leyliisra

slymn_leyliisra

Üye
Arkadaşım cfw de mesaj baloncuklarını değiştirdim demişsin bende fp1 e cfw yapıyorum fakat bi türlü mesaj baloncuklarını değiştiremedim. Arka plan beyaz,font siyah olsun istiyorum ama yapamadım bi yardımcı olabilir misin?

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
fp1 ile belle sistemleri farklı

iizzz

iizzz

Üye
arkadaşım cfm icin teşekürler.güzel olmuş.dün.linkden normal.iniyordu ama bugün deşiklikler gördüm .bu gün.iki.pc.de denedim. 80.85.de kalıyo.cfm.inmiyo hata veriyo

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cfm icin teşekürler.güzel olmuş.dün.linkden normal.iniyordu ama bugün deşiklikler gördüm .bu gün.iki.pc.de denedim. 80.85.de kalıyo.cfm.inmiyo hata veriyo

denedim herhangi bir sıkıntı yok

MoLeCK

Üye
kardeşim eline sağlık dünden beri senin yazılım yüklü telefonumda...sadece söylemeden geçemeyeceğim tek nokta var sanırım cpu optimizasyonunu biraz abartmışsın...bu kadar şarj yiyen bi yazılım ilk defa yükledim...rekor kırdım nerdeyse 4 saatte sadece 1 saat internet kullanarak %30 şarj yedi telefon..ben normalde en az 1.5-2 gün kullanıyodum telefonu o yönden bi sıkıntı var yani ama başka sorun yok ellerine sağlık

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
benim 1.5 gün gitti tekrar deneyeyim bugün

MoLeCK

Üye
kardeşim dün gece tesk ettim şarjdan çekip internete girdim...yarım saatte %18şarj yedi bence bi dha bakmalısın

• Beğen
Dereck

Dereck

Üye
Yüklediğimden beri 2-3 kez test ettim. telefon sadece bekleme konumundayken bile 5 dakika içerisinde %1 pili net harcıyor. Yani 8 saat içerisinde hiçbir şey çalıştırmadan pil tamamen boşalıyor. İnanılmaz bir pil tüketimi var kesinlikle ayar yapmalısınız cfw de bu şekilde kullanılmaz bu

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğimden beri 2-3 kez test ettim. telefon sadece bekleme konumundayken bile 5 dakika içerisinde %1 pili net harcıyor. Yani 8 saat içerisinde hiçbir şey çalıştırmadan pil tamamen boşalıyor. İnanılmaz bir pil tüketimi var kesinlikle ayar yapmalısınız cfw de bu şekilde kullanılmaz bu

peki o zaman gün içinde bi güncelleme daha yayınlayacağım

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
equalizer dolby
kopyala deyip panoya yapıştırılan metin restarttan sonra silinmez
ertelenen smsleriniz kendi kendine gönderilmeyi dener.

- - - Eklendi - - -

şarj konusunda düzenlemeler yapıldı

İşlemciyi overclocklamıştım 900mhz e şarj dayanmadı

- - - Eklendi - - -

linkler yenilendi..

MaxipmaN

Üye
adobenin falan bi kıllığı yok ki ve açılışta c135 mb mı? doldurdun herhalde ne var ne yok

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
diğer cfwlerde 103mb c boyutu orj ne kadar bi araştır bakalım

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
diğer cfwlerde 103mb c boyutu orj ne kadar bi araştır bakalım

Evet benim cfw de 103 mb civarı.

Ama yapılabilecek birşey yok. O zaman hiçbirşey yapmamamız gerekir. N8 in hafızası az zaten. E7 ye bundan daha fazla şey eklediğim halde açılışta c hafızası 312 mb. Hoşunuza gitmeyen veya fazla gelenleri silin hafıza artsın.

Dereck

Dereck

Üye
Mhz 680 ayarlamışsınız orjinalinde kaç mhz ?

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
Mhz 680 ayarlamışsınız orjinalinde kaç mhz ?

680mhz

- - - Eklendi - - -

C hafızası üzerinde çalışıyorum bakalım neler olacak

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar fsecure tamamen kaldırıldı
c de yer kaplayan arka planlar silindi
gereksiz nfc pluginleri kaldırıldı

C hafızası 150mb yapıldı uda birazdan..

- - - Eklendi - - -

link eklendi..

• Beğen
Tepkiler: MoLeCK