N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

egeakrc

egeakrc

Üye
Arkadaşlar benim yazılımı tekrardan yüklemem gerek ama phoenixten hata alıyorum bana phoenix linki verebilirmisiniz şu an kullandığım phoenixi silicem yeni yükliycem

• Beğen
Tepkiler: karasahinemre

Dereck

Dereck

Üye
Arkadaşlar benim yazılımı tekrardan yüklemem gerek ama phoenixten hata alıyorum bana phoenix linki verebilirmisiniz şu an kullandığım phoenixi silicem yeni yükliycem

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar eksik gördüğünüz beğenmediniz durumları belirtin çalışmalara ona göre devam edeyim

- - - Eklendi - - -

yeni fw denemelerine başladım bu gece bi güncelleme gelebilir

- - - Eklendi - - -

iddaa ediyorum n8 i daha önce böyle görmediniz! linkler 10 dk içinde

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
n8 için Nerde:-)merak ettim yahu

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
linkler ilk sayfada mevcut

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaşlar eksik gördüğünüz beğenmediniz durumları belirtin çalışmalara ona göre devam edeyim

- - - Eklendi - - -

yeni fw denemelerine başladım bu gece bi güncelleme gelebilir

- - - Eklendi - - -

iddaa ediyorum n8 i daha önce böyle görmediniz! linkler 10 dk içinde

Bak böyle deyince cidden merak ettim emeğine sağlık.Merakla bekliyoruz.:alkis

• Beğen
m542tf

m542tf

Üye
  • Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
rompatcher ı neden çıkardın?

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
installserver la uyumlu değildi ama fw hackli kendin sorunsuzca kurabilirsin

Dereck

Dereck

Üye
o kadar kurduk ayarladık herşeyi şimdi baştan flash atmak zorunda kalacaz :(

teşekkürler

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı durumdayım inan :) ama eksik kalmadı artık

• Beğen
Tepkiler: Dereck

orhansworld

Üye
ben yeniyim ilk defa telefona flash atacağım xp sp3 güncel kurdum ovi son versiyonu kurdum phoneix kurdum sizin verdiğiniz dosyaları products akayup refurbish yapsam olur u yoksa navifirmden gerekli şeyleri indirip onların aarasına sizin dosyaları atıp evet diyip sonra mı refurbish yapmam lazım teşekkürler

• Beğen
Dereck

Dereck

Üye
ben yeniyim ilk defa telefona flash atacağım xp sp3 güncel kurdum ovi son versiyonu kurdum phoneix kurdum sizin verdiğiniz dosyaları products akayup refurbish yapsam olur u yoksa navifirmden gerekli şeyleri indirip onların aarasına sizin dosyaları atıp evet diyip sonra mı refurbish yapmam lazım teşekkürler

başka dosyalarla karıştırmanıza gerek yok. sadece refurbishden hemen önce alttaki options kısmına girip kırmızı renkteki dosyayı delete yapmanız yeterli yoksa hata verecektir.

• Beğen

orhansworld

Üye
1-öncelikle ovi ve nokia cable gibi şeyleri kaldırıp sonra phoneix kurup sonra oviyi tekrar kurmak gerekir mi?
2-Navifirmden birşeyler indirmek gereklimi?
3-Bu konuya ait iki klasör var (v1.5 core ve diğerleri ve v1.5 uda rofs2) bu iki klasörü tek bir klasöre mi koymalıyım ne yapmalıyım?

• Beğen
Dereck

Dereck

Üye
1-öncelikle ovi ve nokia cable gibi şeyleri kaldırıp sonra phoneix kurup sonra oviyi tekrar kurmak gerekir mi?
2-Navifirmden birşeyler indirmek gereklimi?
3-Bu konuya ait iki klasör var (v1.5 core ve diğerleri ve v1.5 uda rofs2) bu iki klasörü tek bir klasöre mi koymalıyım ne yapmalıyım?

evet tek bir klasöre koymalısın. cfw yi yapan arkadaş indirme kolaylığı olsun diye 2 parça halinde verdi. ikisini birleştirip flash atacaksın o kadar. navifirmden hiçbirşey indirmene gerek yok. phoenix kullanırken diğer nokia yazılımlarının hepsini kapat telefonu kullanan herhangi bir uygulama olmasın.

• Beğen

Üst Alt