installserver.exe yi eklediysen rompatcherdeki installserver rpm yamasını sil. çakışma yapabilir.
çok teşekkür ederim hiçbir sorun kalmadı.
@mirate sanada teşekkürler sayende 20 kez flash attım 5 dk lık işmiş meğer
Sistemden tamamen kaldırma yolunu anlattım.5 dakikada tamamen kaldıramazsın.CFW ye gömülü herhangi bir programı kaldırmak için programın sis dosyasını siscontent programı ile açıp dosya parçalarını bulursun ve aynılarını cfw içinden nokiacooker ile silersin.Samanlıkta iğne aramaya benzer biraz.
Bazı dosyaları silmediğin için sistem bozulmuş olabilir.http://www.maxicep.com/attachments/108791d1330195818/ linkten rompatcherin dosya haritasını çıkarabilirsin.
Rompatcherin removerecton patchi ile bip sesini kesmeyi yapabilen var mı?
bu şekilde anlatsaydın bu kadar uğraşmayacaktım. 5 dakikalık işmiş. ama bilmeyince 5 dakikada olmuyor işte..benim anlamadığım şey şu
v.1.5 uda v.1.5 core / v.1.5.1 uda v.1.5.1 core bu dosyalarıda indirp açınca uzerıen yazılsın mı dıyor yanı aynı dosyalar var dıyoır bız hagı dosyalarıla flashlayacaz telı hangısı guncel bu dosyaların ılk v.1.5 uda v.1.5 core yazan dosyalarlamı yoksa v.1.5.1 uda v.1.5.1 core yazan dosyalarlamı .?????
sence hangisi güncel olabilir?
v1.5.1 güncel sürümdür
peki o zaman güncel olmayan sürüm neden duruyor özel bir sebebi var mı ..?
bunun aynısını c7 içinde yaparmısın

1.5 overclocklu sürümdür şarj benim için önemli değil diyenler yükleyebilir telefon oldukça hızlıdır veoldukça hızlı şarj tüketir v8 motorlu araba gibi 1.5.1 de ise işlemci orj halindedir 1.6 dizel gibi
- - - Eklendi - - -
çok teşekkür ediyorum bilgilendirmen içim akşama 1,5,1 i yükleyeceğim inş.olur .
keşke ayrıntılı anlatım yapsaydın bu kadar soru cevaplamana gerek kalmazdı
- - - Eklendi - - -
navifirm den hangi dosyalar inecek
konunun ilk mesajında yazsaydın keşke