bendede olmuyor arkadasım en az 20 deneme yaptım InitializingGetting BB5 Phone Information from Update Server...Yenilenen linkleri indirip flashlıyosun oluyor! Kamera hatası giderilmiştir!
- - - Eklendi - - -
Phoenix'le refurbish yap, yaparken optionstan kırmızı yazan RM-596_M032.56.emmc.fpsx'i sil OK'le ve sonra Refurbishle! Bu kadar, kolay gelsin ...
bendede olmuyor arkadasım en az 20 deneme yaptım InitializingGetting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
bu hatayı alıyorum
- - - Eklendi - - -
update serever l0aded yazsndan snra bekliy0r fakat s0nrasnda bu hatay veriy0r ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode
Starting to recover the phone
Recovering phone
- - - Eklendi - - -
ykmu yardmc 0lacak
daha önce ç0k flash attm sorun yoktu ama simdi olmadı tel açık formatlıyorum baglantı tamam flsh baslıyor update server loaded kısmına geldiğinde bekliyor bahsettiğm hatayı veriyor usb kablo çıkartıp 8 sn basılı tutup titremedesinden sonra tekrar cihaz açıyorum ovi de açılıyor tekrar flash diyorum sonuc aynı errortelefon çalışır durumdamı ? yoksa kapalı durumdaykenmi flash atmaya çalışıyorsunuz ? açıkken ovi usb modunda deneyin. eğer zaten öyle yaptıysanız phoenix den doğru connections seçtiğinize emin olun. flash atarken hiç sorun vermiyor ancak yükledikten sonra bende bir sürü hata verdi konu sahibi arkadaş bilgi verirse iyi olacak rompatcher, fsecure, widgetler hata veriyor 5-6 kez farklı yöntemlerle flash denedim hatalar düzelmedi.
daha önce ç0k flash attm sorun yoktu ama simdi olmadı tel açık formatlıyorum baglantı tamam flsh baslıyor update server loaded kısmına geldiğinde bekliyor bahsettiğm hatayı veriyor usb kablo çıkartıp 8 sn basılı tutup titremedesinden sonra tekrar cihaz açıyorum ovi de açılıyor tekrar flash diyorum sonuc aynı error
Rompatcher hata veriyor ve açılışta widget error çıkıyor fsecure çalışmıyor
daha önce ç0k flash attm sorun yoktu ama simdi olmadı tel açık formatlıyorum baglantı tamam flsh baslıyor update server loaded kısmına geldiğinde bekliyor bahsettiğm hatayı veriyor usb kablo çıkartıp 8 sn basılı tutup titremedesinden sonra tekrar cihaz açıyorum ovi de açılıyor tekrar flash diyorum sonuc aynı error
rompatcher sistemden nasıl tamamen kaldırabilirim ? yada çıkan hatayı nasıl düzeltebilir path hatası veriyor
fscure yi yazılımdan kaldırdımancak ikon olarak duruyor bi dosya atladım herade üzerine basılı tut ve sil o kadar flash attım hiç bir zaman widget error demedi bakalım o sorunu senden başka yaşayan var mı
evet 8 sn bekliyom tel açılırken 3 kez titriyor kabloyu tekrar takıyorum yeniden dene diyorum ama sonuç aynıCheck USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode
bu hatayı yazmışsınız power tuşuna 8 sn basılı tuttuğunuzdan emin olun bence flash moda geçemiyor. işlem sıranız doğru bi sorun çıkmaması lazım aslında. karasahin arkadaş konuya yazana kadar yarın olur herhalde ben NOKIA N8 RM-596 111.40.1511 temiz kurulum yapıyorum beklemeyeceğim o kadar.
evet 8 sn bekliyom tel açılırken 3 kez titriyor kabloyu tekrar takıyorum yeniden dene diyorum ama sonuç aynı
rofs2 ye gömülü olduğu için kaldıramazsın.Nokiacooker ile rofs2 yi açıp rp uzantılı dosyaları silebilirsin.rompatcher sistemden nasıl tamamen kaldırabilirim ? yada çıkan hatayı nasıl düzeltebilir path hatası veriyor
arama sırasında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor. ve C hafıza şimdilik 113 mb kaldı.
bendede olmuyor arkadasım en az 20 deneme yaptım InitializingGetting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
bu hatayı alıyorum
- - - Eklendi - - -
update serever l0aded yazsndan snra bekliy0r fakat s0nrasnda bu hatay veriy0r ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode
Starting to recover the phone
Recovering phone
- - - Eklendi - - -
ykmu yardmc 0lacak
özelden pm at nasıl yapacamarkadaşım bana özelden pm at yardımcı olayım. senin sorunun basit.
rofs2 ye gömülü olduğu için kaldıramazsın.Nokiacooker ile rofs2 yi açıp rp uzantılı dosyaları silebilirsin.
valla kardeş dediğini yaptım rompatcher silindi ama menüler sapıttı bu seferde dosyaları açıyorum oyun açılıyor herşeyin sırası kaydı nasıl olduysa. rom patcher tam yollarını verebilirsen o şekilde sileyim fazladan birşey sildim sanırım
valla kardeş dediğini yaptım rompatcher silindi ama menüler sapıttı bu seferde dosyaları açıyorum oyun açılıyor herşeyin sırası kaydı nasıl olduysa. rom patcher tam yollarını verebilirsen o şekilde sileyim fazladan birşey sildim sanırım
neden siliyorsun off olayı çok basit onun norton hack yükle seçenekelerden karantina listesinden hack dosyalarını çıkar restore all de bu kadar sorunsuz çalışsın
neden siliyorsun off olayı çok basit onun norton hack yükle seçenekelerden karantina listesinden hack dosyalarını çıkar restore all de bu kadar sorunsuz çalışsın
bir önceki mesajında sen söyledin rof2 içerisinden silebilirsin diye![]()
tamam birde nortonla deneyim
ben demedim mirate adlı kullanıcı yazmış