N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

AYDIN1979

Üye
arama sırasında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor. ve C hafıza şimdilik 113 mb kaldı.

Dereck

Dereck

Üye
Rompatcher hata veriyor ve açılışta widget error çıkıyor fsecure çalışmıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Yenilenen linkleri indirip flashlıyosun oluyor! Kamera hatası giderilmiştir!

- - - Eklendi - - -

Phoenix'le refurbish yap, yaparken optionstan kırmızı yazan RM-596_M032.56.emmc.fpsx'i sil OK'le ve sonra Refurbishle! Bu kadar, kolay gelsin ...
bendede olmuyor arkadasım en az 20 deneme yaptım InitializingGetting BB5 Phone Information from Update Server...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
bu hatayı alıyorum

- - - Eklendi - - -

update serever l0aded yazsndan snra bekliy0r fakat s0nrasnda bu hatay veriy0r ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode
Starting to recover the phone
Recovering phone

- - - Eklendi - - -

ykmu yardmc 0lacak

• Beğen
Tepkiler: Dereck
Dereck

Dereck

Üye
bendede olmuyor arkadasım en az 20 deneme yaptım InitializingGetting BB5 Phone Information from Update Server...
bu hatayı alıyorum

- - - Eklendi - - -

update serever l0aded yazsndan snra bekliy0r fakat s0nrasnda bu hatay veriy0r ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode
Recovering phone

- - - Eklendi - - -

ykmu yardmc 0lacak

telefon çalışır durumdamı ? yoksa kapalı durumdaykenmi flash atmaya çalışıyorsunuz ? açıkken ovi usb modunda deneyin. eğer zaten öyle yaptıysanız phoenix den doğru connections seçtiğinize emin olun. flash atarken hiç sorun vermiyor ancak yükledikten sonra bende bir sürü hata verdi konu sahibi arkadaş bilgi verirse iyi olacak rompatcher, fsecure, widgetler hata veriyor 5-6 kez farklı yöntemlerle flash denedim hatalar düzelmedi.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
telefon çalışır durumdamı ? yoksa kapalı durumdaykenmi flash atmaya çalışıyorsunuz ? açıkken ovi usb modunda deneyin. eğer zaten öyle yaptıysanız phoenix den doğru connections seçtiğinize emin olun. flash atarken hiç sorun vermiyor ancak yükledikten sonra bende bir sürü hata verdi konu sahibi arkadaş bilgi verirse iyi olacak rompatcher, fsecure, widgetler hata veriyor 5-6 kez farklı yöntemlerle flash denedim hatalar düzelmedi.
daha önce ç0k flash attm sorun yoktu ama simdi olmadı tel açık formatlıyorum baglantı tamam flsh baslıyor update server loaded kısmına geldiğinde bekliyor bahsettiğm hatayı veriyor usb kablo çıkartıp 8 sn basılı tutup titremedesinden sonra tekrar cihaz açıyorum ovi de açılıyor tekrar flash diyorum sonuc aynı error

Dereck

Dereck

Üye
daha önce ç0k flash attm sorun yoktu ama simdi olmadı tel açık formatlıyorum baglantı tamam flsh baslıyor update server loaded kısmına geldiğinde bekliyor bahsettiğm hatayı veriyor usb kablo çıkartıp 8 sn basılı tutup titremedesinden sonra tekrar cihaz açıyorum ovi de açılıyor tekrar flash diyorum sonuc aynı error

Check USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode

bu hatayı yazmışsınız power tuşuna 8 sn basılı tuttuğunuzdan emin olun bence flash moda geçemiyor. işlem sıranız doğru bi sorun çıkmaması lazım aslında. karasahin arkadaş konuya yazana kadar yarın olur herhalde ben
NOKIA N8 RM-596 111.40.1511 temiz kurulum yapıyorum beklemeyeceğim o kadar.

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sorun phoenixindedir bu kadar insan sorunsuz flash atmış ben dün 15 kere attım başka bi phoeniz ile tekrar dene

- - - Eklendi - - -

Rompatcher hata veriyor ve açılışta widget error çıkıyor fsecure çalışmıyor

fscure yi yazılımdan kaldırdımancak ikon olarak duruyor bi dosya atladım herade üzerine basılı tut ve sil o kadar flash attım hiç bir zaman widget error demedi bakalım o sorunu senden başka yaşayan var mı

- - - Eklendi - - -

flash sırasında sorun çıkmış yazılım kaynaklı bi problem yok dead phone atmalısın

• Beğen
Dereck

Dereck

Üye

fscure yi yazılımdan kaldırdımancak ikon olarak duruyor bi dosya atladım herade üzerine basılı tut ve sil o kadar flash attım hiç bir zaman widget error demedi bakalım o sorunu senden başka yaşayan var mı
rompatcher sistemden nasıl tamamen kaldırabilirim ? yada çıkan hatayı nasıl düzeltebilir path hatası veriyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Check USB connectionERROR: Failed to set phone to flashmode

bu hatayı yazmışsınız power tuşuna 8 sn basılı tuttuğunuzdan emin olun bence flash moda geçemiyor. işlem sıranız doğru bi sorun çıkmaması lazım aslında. karasahin arkadaş konuya yazana kadar yarın olur herhalde ben
NOKIA N8 RM-596 111.40.1511 temiz kurulum yapıyorum beklemeyeceğim o kadar.
evet 8 sn bekliyom tel açılırken 3 kez titriyor kabloyu tekrar takıyorum yeniden dene diyorum ama sonuç aynı

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
geçen sayfalarda anlattım hata değil o installserver core a gömülemiyor refreshte konunun başında norton hackli anlatım mevcut oradan sadece norton hack i yükle telden programa gir seçenekler antivirüs karantina listesine gel restore all de rom patcher ı sorunsuz kullan

- - - Eklendi - - -

evet 8 sn bekliyom tel açılırken 3 kez titriyor kabloyu tekrar takıyorum yeniden dene diyorum ama sonuç aynı

tekrar dene deme bi işe yaramaz telefonun kapat dead flash at ya da istersen team viewer ile yardımcı olmaya çalışayım

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
bir de arkadaşlar konuyu son düzenleme tarihime göre bakın dosyalar dün gün içinde çoğu kez güncellendi bi hata olmasın

- - - Eklendi - - -

arama sırasında etkin aktarmalar yazısı çıkıyor. ve C hafıza şimdilik 113 mb kaldı.

o yamayı kaldırdım çünkü arama ekranı açılmıyordu yeni ana ekranda telefona bastığında hiç bi şey çıkmıyordu

hizan

hizan

Üye
bu hatayı alıyorum

- - - Eklendi - - -

Recovering phone

- - - Eklendi - - -

ykmu yardmc 0lacak

arkadaşım bana özelden pm at yardımcı olayım. senin sorunun basit.

• Beğen
Tepkiler: karasahinemre
Dereck

Dereck

Üye
rofs2 ye gömülü olduğu için kaldıramazsın.Nokiacooker ile rofs2 yi açıp rp uzantılı dosyaları silebilirsin.

valla kardeş dediğini yaptım rompatcher silindi ama menüler sapıttı bu seferde dosyaları açıyorum oyun açılıyor herşeyin sırası kaydı nasıl olduysa. rom patcher tam yollarını verebilirsen o şekilde sileyim fazladan birşey sildim sanırım

• Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş dediğini yaptım rompatcher silindi ama menüler sapıttı bu seferde dosyaları açıyorum oyun açılıyor herşeyin sırası kaydı nasıl olduysa. rom patcher tam yollarını verebilirsen o şekilde sileyim fazladan birşey sildim sanırım

neden siliyorsun off olayı çok basit onun norton hack yükle seçenekelerden karantina listesinden hack dosyalarını çıkar restore all de bu kadar sorunsuz çalışsın

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
ben demedim mirate adlı kullanıcı yazmış

• Beğen
Dereck

Dereck

Üye
  • Beğen

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
yazılımda hiç bir sıkıntı yok araya girenler olmasa hatalı işlem yaptırıyolar uğraşıyoruz

Üst Alt