Refresh yaptıysan normaldir.. Sistem iyileştirmeden çok yavaşlamalara sebep olacak şekile tasarlanmış sanki.. O elopu varya..
Refresh yaptıysan normaldir.. Sistem iyileştirmeden çok yavaşlamalara sebep olacak şekile tasarlanmış sanki.. O elopu varya..
ben başta biraz ön yargı ile yaklaşmışım abi yüklediğimde beğenmemiştim ama refresh cidden harika...[ENGİN];5212208' Alıntı:sanmam refresh'ten sonra benim tel daha hızlı ve stabil

![]()
![]()
- - - Eklendi - - -
ben başta biraz ön yargı ile yaklaşmışım abi yüklediğimde beğenmemiştim ama refresh cidden harika...![]()
bir cihazı en çok zorlayan telde mevcut bulunan virus uygulaması varken başka bir virüs uygulaması yüklemek.işlem kaydını ve veri sayacını iki günde bir sıfırlayın ve görün hızı
biraz değişme oldudeniyorum hemen![]()

Aynen abi, Allah'a şükür telefonumdan memnunum cidden bana iyi dayanıyor bu cihaz ya...[ENGİN];5212480' Alıntı:bizim teller hack'siz olduğundan galibabir cihazı en çok zorlayan telde mevcut bulunan virus uygulaması varken başka bir virüs uygulaması yüklemek.işlem kaydını ve veri sayacını iki günde bir sıfırlayın ve görün hızı

Kardeşim bu konudan bilgi alabilirsinrefresh hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar merak ettim
format attığın da hacki kaldırmış oluyorsun, garantine bir şey olmaz.telefonu hacklemek garantisini iptal ediyormu?
Aynen abi, Allah'a şükür telefonumdan memnunum cidden bana iyi dayanıyor bu cihaz ya...
- - - Eklendi - - -
Kardeşim bu konudan bilgi alabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-guncelleme-cikti-bilgiler-burada-685688.html