n8 aşırı kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
n8 aşırı kasıyor
merhaba arkadaşlar
n8 marka telefon kullanıyorum ama aşırı kasıyor neden yapıyordur ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neler yüklü telde?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok yogunluk varsa kasabilir format atmayı dene bu arada işletim sistemin belle değilse belleyi yükle

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
telefonun ilk önce depo ve hafıza kartının yedeğini al biçimlendir ve flash at telefon ilk günki gibi olur :ok2:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Refresh yaptıysan normaldir.. Sistem iyileştirmeden çok yavaşlamalara sebep olacak şekile tasarlanmış sanki.. O elopu varya..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ThreeDi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
u_cosar

u_cosar

Üye
c: sürücüsü çok dolu ise olabilir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Refresh yaptıysan normaldir.. Sistem iyileştirmeden çok yavaşlamalara sebep olacak şekile tasarlanmış sanki.. O elopu varya..
o_O :sır: ;)

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5212208' Alıntı:
sanmam refresh'ten sonra benim tel daha hızlı ve stabil
ben başta biraz ön yargı ile yaklaşmışım abi yüklediğimde beğenmemiştim ama refresh cidden harika... :oke:

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
refresh hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar merak ettim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o_O :sır: ;)

- - - Eklendi - - -

ben başta biraz ön yargı ile yaklaşmışım abi yüklediğimde beğenmemiştim ama refresh cidden harika... :oke:

bizim teller hack'siz olduğundan galiba :ehe bir cihazı en çok zorlayan telde mevcut bulunan virus uygulaması varken başka bir virüs uygulaması yüklemek.işlem kaydını ve veri sayacını iki günde bir sıfırlayın ve görün hızı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5212480' Alıntı:
bizim teller hack'siz olduğundan galiba :ehe bir cihazı en çok zorlayan telde mevcut bulunan virus uygulaması varken başka bir virüs uygulaması yüklemek.işlem kaydını ve veri sayacını iki günde bir sıfırlayın ve görün hızı
Aynen abi, Allah'a şükür telefonumdan memnunum cidden bana iyi dayanıyor bu cihaz ya... :)

- - - Eklendi - - -

refresh hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar merak ettim
Kardeşim bu konudan bilgi alabilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-guncelleme-cikti-bilgiler-burada-685688.html

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hacklemek garantisini iptal ediyormu?

intikal20

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkür ederim kardeşim bakıyorum hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt