darkwolf33
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok satmayı felan düşünmüyorum ancak bir de ben hdmı kapağının çatlak olduğunu da belirtmek istemiştim onu da yazdılar ama zaten n8in kronik sorunlarından biriydi hdmı kapağı acaba o zaman kasayı değiştirirler mi hani hazır anakartı da değiştirmişken onu da elden çıkaralım felan .
bence şansını fazla zorlamainşallah onu da değiştirirler peki hangi durumlarda kasa değişir onu biliomusnuz
arkadaşlar belki hatırlarsınız bir aralar ön kamera çalışmaması sonraları da bluetooth çalışmaması problemleriyle başıma dert olan n8imi 21.06.2012 tarihi itibari ile servise verdim bugün kvk internetten cihazımı sorgulattım ve cihazımın anakartının değişeceğini ve bu parçanın daha ellerine ulaşmadığı belirtilmiş durumda ben telefonu 31.04.2011-30.04.2011 tarihlerinden birinde aldım tam hatırlamıyorum da neyse yani daha 1 sene garantisi var.Benim asıl sorum şu acaba anakart değişiyor ben bu telefonu istemiyorum felan desem 0 ürün yada üst modelle değişim para iadesi gibi bir şey yaparlar mı bunu yapanlar var ama onların sorunları ya aldığı gün yada 2-3 hafta içerisinde olduğunu belirtmişler birde anakart değişiyor diye içime bir kurt düştü ya yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
kardeşim. ben yasadım sıkıntını.. c7 anakart degısımı dedıler nıtekım degısım gerceklestı..(2 ay falan ) sonra gelen cıhazıma kartı takar takmaz ımeı kayıtlı dgldır dıe uyarı msjı aldım. kvk ve nokıa ıle gorustum halloldu sorun. ama ben belle guncellemesını suıt uzerınden alamadım cunkuu cıhaz malum Türkiye kayıtlı degıldı. sıkayet ettm tuketıcı haklarına haklı bulundum. ıtıraz edılmedı nokıa tarafından. sonrasında bana cıhaz dgsımı gerceklestırdıler..c7 yerıne 701 werdıler.. bılgıne
kardeşim zaten 30 iş gününü geçtiği zaman para iadesi ya da sıfır ürün vermiyorlar mı ki neden 2 ay sürdü doğru söylüyrsun imei no değişir anakart değiştiği zaman ama ben n8 den de memnunum açıkçası bir de acaba n9 verirler mi onun yerine eğer senin ki gibi bir değişim söz konusu olursa ?
walla kardeşim ben o 30 iş gunu hakkında gorustum nokıa yla hatta kvk ıle.. adamlar haklı bı bakıma bu zaman konusunda.. anakartın senın once nokıaya arızalı olarak gonderılıyor. nokıanın elıne ulastıktan sonra sorunsuz bı anakartı kvk ya cıkıs yapıyorlar. cıhaz gıdıp gelmesı 1 ay surmustu. ondan sonra 1 ay ıcınde de teslım ettıler ıste.. walla n9 u bılemem.. c7 wermemelerının nedenı 1. nesıl cıhaz oldugundan dolayı uretımın durmus olması we sıfır c7 bulunmaması idi.. ama umarım werırler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?