N8 almayı düşünüyorum da...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

dostum ben senin yerinde olsam ıphone 4 para vermem...ama kardeş bende para bol 2500 tl ye kadar yolu var diyorsan Galaxy S2 veya LG 2X incele ve hemen bulabilirsen tabi al derim...özür arkadaşımızın da dediği gibi teknoloji bu şimdide N9 sesleri baya ciddi ciddi çıkmaya başladı...daha çok beklersen daha çok telefonsuz kalırsın sana sölemesi:) Dün başbakan miting verdi video ya bazı kareleri çektim HD tv taktım yemin ederim size Arkadaş bile hangi kanal veriyor haberi dedi:) oysaki ben hd tv ye bağlamıştım...

sana tavsiyem bu yönde arkadaşım benim için gündelik ihtiyaclardan ziyade oyun ve pro dersen N8 yaklaşma:)

borasezer

borasezer

Üye
bence n8 alma iphone 4 al ama nokyayı seviyorum diyorsan n9 çıkacakmış hızı ve ekran çözünürlüğü n8 den çok daha iyi olacak
n8 alıpda 2-3 ay sonra pişman olma.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4'ü ben demedim beyler başkası yazdı onu. :D

Ben sadece n8 düşünüyorum şu an...

Starsley

Al dostum al n8 al..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8 al..n9un ne zaman ckcagi bile belli degil sanki bu arkadas n8 aldktan sora cope mi atcak allah askina? 3-4 ay sora cikcagi ne malum ? ve bizde cope atcak degiliz n8 en az 2-3 yil gider 4 e kadar yolu var :oke:

uribaju

uribaju

Üye
alma bekle derim.Nokia windows 7 işletim sistemine geçecek bu aralar pişman olursun nokia yeni modellerle gündeme gelecek ...

uMTOku

Üye
Alınmaz N8 saçmalamayın ya

rapman

rapman

Üye
N8 alsan bile Windows Phone 7 güncelleştirmesi gelecek duyduğum kadarıyla :oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
nokiadan sasmada :oke:

nonamex

Üye
Nokiadan şaşma, al pişman olmazsınlarla yürümez bu işler..

Her türlü uygulama ve oyunu kurmaya niyetli biriyseniz uzak durun kesinlikle..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ya arkadaslar o zman iphone 4 alin yada 5ibekleyin sizde mutlu oln bizde.

AYNA

AYNA

Üye
bende çok kararsız kalmıştım n8 almak üzereydim galaxy s2'yi görünce onu beklemeye karar verdim..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
galaxy s2 alinca umarim psman olmazsiniz galakside kaybolup bogulmazsinz umarim :kop::kop:

muratcan1905

Üye
bir yerde okudum, herşey donanım değilmiş.

kafam iyice karıştı ya :hmmm

kim yazdıysa doğru yazmış donanım her şey değildir.
ancak işletim sistemi çok önemlidir dostum özellikle telefonlarda bilgisayarda istediğin zaman windows istediğin zaman linux yüklersin seçenek sende olur istediğin uygulamaya bu şekilde ulaşırsın ancak telefonda durum böyle değil adam ne koyduysa onu kullanacaksın. bu devirden sonra da symbian almak saçma olur şahsen 2010 aralıkta vs deseydin hiç düşünmeden al derdim çünkü bende çok beğenerek almıştım ama wp 7 anlaşması yapılmadan önce o anlaşma o zaman olsaydı kesinlikle almazdım. bence bunu sadece buraya sorma gidip teknoloji forumlarına vs de sor (tarafsız olması açısından) sonra karar ver derim birde her düşünceye takılma verilerle araştırma yap düşüncelerle bunları pekiştir. kullanım oranlarını ve yıllara göre grafikleri incele derim çok ciddi bir düşüş yaşadı symbian artık ben olsam almazdım tercih senin.

AYNA

AYNA

Üye
sen en iyisi ihtiyaçlarını düşünerek al senin için önemli olan neyse onu düşün ve telefonlardada bunu göz önende bulundurarak al..
çok oyun oynarım program yüklerim dersen android al ama işletim sistemi çokta önemli değil güzel foto çekeyim felan dersen symbian al..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...