n000k
Üye
N8 açılmıyor. yardım
selam arkadaşlar.. dün gece mağazadan tema indirdim ve temayı ayarladım ama hoşuma gitmedi bazı ikonları yoktu, herneyse bir reset atayım tele dedim ve kapadım teli.. 1 dk ya yakın bekledim ve açma tuşuna bastım. nokia yazısı geliyor ve o yanıp sönen 5 noktada geliyor < bu arada bende cfw belle yüklü > bunlar oluyor , o 5 noktada bir müddet yanıyor ama sonra tel kendini kapıyor yani açılamıyor.. pcde görmüyor teli.. ne yapıcamı bilemedim. hard format atmayıda beceremedim.. bi yardım bekliyorum arkadaşlar..acil..
ilginç. benim mesajların hepsi silinmiş, yüklediğim programların birkaçı silinmiş. bazıları duruyor. fexplorer ramblow falan duruyor.. yüklediğim ve çektiğim resimlerde duruyor.. ama nasıl açıldı bu tel anlamadım kardeşim yaw ..gece yorgun olduğum için kurcalamadım.. ama bu sabah ta işim vardı o yüzden üstüne olmadım.. ama son 2 saattir uğraşıyorum.. konuyu açtım cvplar beklerken yine hard format atmaya deneyim dedim zaten power tuşuna basınca titreme , nokia yazısı falan geldği için her seferinde yine olmadığını düşündüm.. sonra tekrar pc ye bağlayayım dedim pc gördü teli.. anlamadım nasıl oldu..