IDEOS X5 Telefon Açılmıyor lütfen Yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
IDEOS X5 Telefon Açılmıyor lütfen Yardım edin
Arkadaşlar 2 gün önce telefona 2.3.5 güncellemesini kurdum. Telefon gayet ydi. Ama dün saat uygulamasında dondu kaldı. Bende güç düğmesine basıp yeniden başlat dedim. 5 dk bek im yeniden başlatmadı. o mavi yuvarlak dondu kaldı. Sonunda bataryayı çıkardım taktım. Güç düğmesine bastım hani 2.3 de huawei yazısı renklenip efektin geldiği kısım dümdüz. Yani sadece huawei yazıyor ondan sonra yazısı çıkıyor ve telefonun ekranı yanıp sönmeye başlıyor telefon açılmıyor. Yeniden rom kurayım dedim bi isayara bağlıyorum sadece o driverin bulunduğu kısmı görüyor 2 gb kısmı bilgisayar görmüyor. Hafıza kartına attım dload klasörünü bu seferde pembe ekran veriyor. Ben ne yapacağım lütfen yardım edin dünden beri kafayı yemek üzereyim.

Peocawe

Peocawe

Üye
Kardeşim ideos x5 den anlamam fakat T20 den anlatıcam ikiside huawei sonuçta. cw4 yükle telefonuna recovery menü değiştir. Sonra recovery e girip mout bölümü felan vardı ordan en altta usb seçeneğini seç ve usb kablonu tak pc de direk çıkar sd kart. Yanlış hatırlamıyorsam böyleydi şuan orjinal recovery olduğu için girip tam anlatamadım kusura bakma. :/

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Cwm yükleyemiyorum. Ses açma ve güç düğmesine bastıktan sonra gelen pembe ekranda aleti bilgisayara bağlıyorum. Ama o 250mb lık kısım çıkmıyor. Bilgisayar telefonu tanımıyor. huawei technologies sürücüsü bulunamadı diyo. İlk başta söylemeyi unutmuşum telefonun o 2gb lık hafızasında dload klasörü duruyor silmeyi unutmuşum. Tüm bunlar bundan mı kaynaklanıyor ki.

baranselona

baranselona

Üye
android 2.2 indir bilgisayarına sonra hafıza kartına dload ı at romu yükle ben öyle yaptım miui den normale dönerken...

Peocawe

Peocawe

Üye
Ben pek anlayamadim simdi. Telefonun bataryayi cikarip tak ve ses acma+kapama tusuna basili tutup powera bas. Tabii dload duruyorsa gercekten.

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş dload i silmeyi unutmuşum zaten 1-1,5 gün falan 2.3 ile kullandım sonra bu sorun. Öyle tekrar yüklemeyi denedim. Bu seferde 2. aşamanın yani yükleniyor derken yarısında update failed diyor. Servise versem ne 5-6 gün içinde gelir mi ki

oqlahoma

Üye
Kardeş dload i silmeyi unutmuşum zaten 1-1,5 gün falan 2.3 ile kullandım sonra bu sorun. Öyle tekrar yüklemeyi denedim. Bu seferde 2. aşamanın yani yükleniyor derken yarısında update failed diyor. Servise versem ne 5-6 gün içinde gelir mi ki
arkadaşım hata yaptın telefonu 1 ay kullandıktan sonra hangi yazılımı yüklerseniz yükleyin benim ideos x5 te öle oldu alır almaz yüklemedim ana kart diyordu.Sendede öyle ana kart arızası vardır heralde:D

Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşım hata yaptın telefonu 1 ay kullandıktan sonra hangi yazılımı yüklerseniz yükleyin benim ideos x5 te öle oldu alır almaz yüklemedim ana kart diyordu.Sendede öyle ana kart arızası vardır heralde:D

Nasıl yani az daha net bilgi verir misin ? Bu arada update failed hatası çok sık rastlanan bir durum. ve çözümü yok malesef. belki vardır ama 2 aydır arıyorum hala bulamadım.

mehmet 1905

Üye
    Konu Sahibi

Ne demek istediğini anladım. Şimdi telefonun anakartı mı bozulmuş? Peki servise versem garanti kapsamına girer mi? Sonuçta telefona benim hiçbir illegal müdahalem olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt