N8 açılmıyor. yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
    Konu Sahibi
N8 açılmıyor. yardım
selam arkadaşlar.. dün gece mağazadan tema indirdim ve temayı ayarladım ama hoşuma gitmedi bazı ikonları yoktu, herneyse bir reset atayım tele dedim ve kapadım teli.. 1 dk ya yakın bekledim ve açma tuşuna bastım. nokia yazısı geliyor ve o yanıp sönen 5 noktada geliyor < bu arada bende cfw belle yüklü > bunlar oluyor , o 5 noktada bir müddet yanıyor ama sonra tel kendini kapıyor yani açılamıyor.. pcde görmüyor teli.. ne yapıcamı bilemedim. hard format atmayıda beceremedim.. bi yardım bekliyorum arkadaşlar..acil..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Dead flash denediniz mi ? Hard format olmuyorsa ?

• Beğen
Tepkiler: n000k
valent

valent

Üye
Eğer hard format atamıyorsanız dead flash atın onun dışında zaten açma imkanınız yok

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
    Konu Sahibi
onuda denedim olmuyordu işte.. her nasılsa hard formatı atmışım tele.. yani benim durum bi acayipti.. tel normal açılmaya başlıyor nokia yazısı çıkıyor , o küçük 5 noktada çıkıyor ama sonra kapanıyordu.. dead flaş atmaya çalıştım ama oda olmadı pc teli görmediği için olmadı sanırım.. ama bi şekilde hard formatı atmışım sanırsam. çünkü tekrardan pc ye bağlayınca açıldı tel.. bişey daha sorucam şimdi bu hard format sonrası yüklediğim bazı programlar yada oyunların gitmesi gerekmiyormu??

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gerekir . Herşey silinir .

n000k

n000k

Üye
    Konu Sahibi
Gerekir . Herşey silinir .
hmmm :hmmm ilginç. benim mesajların hepsi silinmiş, yüklediğim programların birkaçı silinmiş. bazıları duruyor. fexplorer ramblow falan duruyor.. yüklediğim ve çektiğim resimlerde duruyor.. ama nasıl açıldı bu tel anlamadım kardeşim yaw ..gece yorgun olduğum için kurcalamadım.. ama bu sabah ta işim vardı o yüzden üstüne olmadım.. ama son 2 saattir uğraşıyorum.. konuyu açtım cvplar beklerken yine hard format atmaya deneyim dedim zaten power tuşuna basınca titreme , nokia yazısı falan geldği için her seferinde yine olmadığını düşündüm.. sonra tekrar pc ye bağlayayım dedim pc gördü teli.. anlamadım nasıl oldu..

qsaw

qsaw

Üye
hmmm :hmmm ilginç. benim mesajların hepsi silinmiş, yüklediğim programların birkaçı silinmiş. bazıları duruyor. fexplorer ramblow falan duruyor.. yüklediğim ve çektiğim resimlerde duruyor.. ama nasıl açıldı bu tel anlamadım kardeşim yaw ..gece yorgun olduğum için kurcalamadım.. ama bu sabah ta işim vardı o yüzden üstüne olmadım.. ama son 2 saattir uğraşıyorum.. konuyu açtım cvplar beklerken yine hard format atmaya deneyim dedim zaten power tuşuna basınca titreme , nokia yazısı falan geldği için her seferinde yine olmadığını düşündüm.. sonra tekrar pc ye bağlayayım dedim pc gördü teli.. anlamadım nasıl oldu..
hafıza kartını biçimlendirmezseniz uygulamalar silinmez.

n000k

n000k

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendirmezseniz uygulamalar silinmez.
yani diyorsunki hard format atınca yüklediğim programlar, resimler falan silinmez diyorsun yani öylemi?? çünkü nerde okusam hard format öncesi yedekleme yapın uyarısı yapılmış ve herşeyin silindiğini söylemişler.. aslında benim anlamaya çalıştığım benim tel açılmazken hard format atmaya çalışırken ve atamadığımı düşünürken nasıl açıldı.. ve hard formatla açabilmişsem neden mesajlarım dışında başka birşey SİLİNMEMİŞ..

SilentOne

SilentOne

Üye
ilginç :hmm:

hizan

hizan

Üye
arkadaşım sorun giderilmedi ise teline flash at düzelsin.

n000k

n000k

Üye
    Konu Sahibi
sorun giderildi abi zaten.. açıldı tel ama merak etmiştim , nasıl açıldığınıda anlayamadım telin, eğer hard format ile açabildiysem mesajlar dışında birşey silinmemiş onu merk ettimdi, neden diye.. bu arada evet sorunum halloldu.. gerekirse konu kapanabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt