N8 + 8 ay garantili aksesuar hediyeli SON GÜN CUMA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samet0388

Üye
    Konu Sahibi
N8 + 8 ay garantili aksesuar hediyeli SON GÜN CUMA
600TL

Büyük ekran telefon ihtiyacım olduğu için galaxy note alacağım bu yüzden severek kullandığım N8 satma kararı aldım.

Telefonda çatlak kırık aşınma renk atması yoktur, kronik sorun olan hdmi kapağı bile çatlak değildir, sürekli ya silikon, yada trexta kabı ile kullandım. cepte hiç taşımadım
nasıl derseniz, zamanımın çoğunu bilgisayar başında geçiriyorum Nokia Suite bluetooth ile bağlı mesajlarımı oradan yazıyorum. telefon görüşmesini de kablolu veya Bluetooth Kulaklık BH-108 ile gerçekleştiriyorum. şahin v4 belle kurulu sorunsuz en performanslı sürüm. ömür sayacı 39 saat telefon görüşmesi yapmışım.

Telefon ile birlikte vereceklerim N8 + usb otg ve hdmı kablo, usb data kablo, orijinal silikon kılıf, trexta koruma kabı, orijinal kulak içi kumandalı kulaklık.

orijinal silikon kılıfı ve trexta kabın fiyatına netten bakabilirsiniz.

sürekli bilgisayar usb üzerinden şarj ettiğim için şarj aleti ve telefon kutusu memlekette kaldı. şarj aletini bulamayabilirim ama isteyen olursa yazın memlekete gidince faturasını kutusunu gönderirim.

Paralel ithalat olarak almıştım tamir onarım kesinlikle görmemiştir Telefon 21/01/2011 tarihinde alındı 8 ay kadar garantisi kaldı. fatura memlekette olduğu için faturalarını temmuz ayında yollayabilirim.

Gözle görülür bir iz yok ama mercekle bakınca iğne ucu kadar aşınmalara denk gelinebilir.

Detaylı bol resimleri

Gelen ürünü kargo görevlisi yanında kontrol ediniz başka türlü imei kopyalanmaması için geri iade kabul etmemekteyim

İade Şartları

Ürün kargo görevlisi yanında kontrol edilip açılarak teslim alınmalıdır. Nakliyeden kaynaklı herhangi bir sorun olması durumunda kargo görevlisine zabıt tutturarak paketi teslim almayınız.Kutusu açılmış,satılabilir niteliği kaybolmuş ve keyfi nedenlerden ürün iadesi kabul edilmeyecektir.​

mc.a

mc.a

Üye
Fiyat ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
burası donanımhaber değil link veremessin

samet0388

Üye
    Konu Sahibi
sanalpazar üzerinden de satışta. yarın son gün

samet0388

Üye
    Konu Sahibi
ilan kapanmıştır

asil_adam

Üye
kardeş bana ulaşır mısın? 05413016165

samet0388

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bana ulaşır mısın? 05413016165

Verilen numaraları aramıyorum bir kaç sefer oldu dalga geçer gibi 300 400tl teklifler ediliyor. ayrıca sanalpazar ilanı kapanınca satma işlemi tamamen bitecektir. satılırsa satılır yoksa kullanacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt