N8 10.03.2010 güncellemesi çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldank06

Üye
    Konu Sahibi
N8 10.03.2010 güncellemesi çıktı
N8 güncellemesi çıktı 177mb boyutunda

zallas

Üye
Ne güncellemesi bu ben görmedim telefonumda ?

Starsley

Ne 177mb uçtunmu sen n8 çıksa c7 çıkar ki bendede yok

musty24

Üye
pr 1.1 den bahsediyor arkadaş anladığım kadarıyla..telefondan güncelleyince 7mb ama oviden yada software updaterdan güncellemede 177 mb oluyor

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yaw arkadas PCsuit ten bahsedio :D

Starsley

Bende ne oluyor dedim bu ne :D

zallas

Üye
:) Arada ne fark var ki onla ben de telefondan yaptım yani ?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
oldu ozaman :D

webplayer

webplayer

Üye
:) Arada ne fark var ki onla ben de telefondan yaptım yani ?

Hiçbir fark yok rahat ol sen, eski 5800'ımı hep telefondan güncelledim ve diğer 5800larla hiçbir farkı olmadı güncellemenin bütün getirilerinden de faydalandım. Zaten fark olsa telefondan güncelleme olmaz ya da Nokia bilgisayardan güncellemeniz önerilir tarzı bir açıklama yapar.

emre_67_

Üye
Bunu okuyunca bir bakayım dedim.Hızlı arama güncellemesi diye birşey çıktı telefonda. :D Onu indiriyorum şuan. :D

Starsley

O güncellemeyi ben çoktan indirdim pek bi şey yok :D

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
Her gün yeni PR1.1 Çıkıyo :D:::D

by_oguz

by_oguz

Üye
Hiçbir fark yok rahat ol sen, eski 5800'ımı hep telefondan güncelledim ve diğer 5800larla hiçbir farkı olmadı güncellemenin bütün getirilerinden de faydalandım. Zaten fark olsa telefondan güncelleme olmaz ya da Nokia bilgisayardan güncellemeniz önerilir tarzı bir açıklama yapar.
oviden güncelleme yaparken yazılımı tekrar sıfırdan(flash atmış oluyor bir nevi) yüklüyor. telefondan yaparken yama olarak yapıyor, yeni sürümde farklı olanalrı yüklüyor.

suat1111

suat1111

Üye
oviden güncelleme yaparken yazılımı tekrar sıfırdan(flash atmış oluyor bir nevi) yüklüyor. telefondan yaparken yama olarak yapıyor, yeni sürümde farklı olanalrı yüklüyor.

ne fark var

WebStyle

WebStyle

Üye
Güncelleme felan yapmayın boşverin :) 1.2 çıkınca direkt onu yükleriz :D

Starsley

2.0 olmasın o :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt