n79 un fiyatı ne kadar daha düşer?

Sponsorlu Bağlantılar

mupra

Üye
    Konu Sahibi
n79 un fiyatı ne kadar daha düşer?
arkadaşlar ben bu teli almak istiyorum araştırdığım kadarıyla şu an internette fiyatı en az 690 tl almak için ne zamanı beklemeliyim bu telin fiyatı en az kaça kadar düşer bilgi verebilir misiniz?

karabe1a

Üye
en fazla 50 tl düşer paran warsa al hemen

mami24

mami24

Üye
bence paran varsa o tele o para verilmez arkadaşım benden tavsiye telefonu eline alıp kullanmadıysan alma tuşları o kadar dandikki kameraya sese bakıp aldanmayalım lüyfen benden tavsiye

MeSS2342

Üye
tuşları ve herşeşyle çok güzel ve çok hoş telefon o paraya daha iyisini bulamasısın

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
bence paran varsa o tele o para verilmez arkadaşım benden tavsiye telefonu eline alıp kullanmadıysan alma tuşları o kadar dandikki kameraya sese bakıp aldanmayalım lüyfen benden tavsiye
O kadar sacmalamıssınki hayret ettım dorusu kardesım n79 tusları dandık hea sen n82 veya n78 ile karıstırıo olmayasın n79 u kardesım paran varsa hemen al donması dısında canavar gibi cıhazistedıgın hersey onda var kacırma hemen al bys

karabe1a

Üye
donma çözülür mü sence?

samitutar

Üye
biraz daha düştü demek ki. gerçi nette değil ama telefon piyasasında.. ısparta'dan N79 telefonumu bugun 580 tl ye aldım. genpa.

pavelnedved

pavelnedved

Üye
arkadaşlar ben bu teli almak istiyorum araştırdığım kadarıyla şu an internette fiyatı en az 690 tl almak için ne zamanı beklemeliyim bu telin fiyatı en az kaça kadar düşer bilgi verebilir misiniz?
kardeş tuşlar hakkında söylenenlere aldırma.abartıldığı gibi değil.1 günde alışırsın.ben aldım 610 liraya 1 haftadır kullanıyorum.tavsiye ederim.

chacked

chacked

Üye
kardeş tuşlar hakkında söylenenlere aldırma.abartıldığı gibi değil.1 günde alışırsın.ben aldım 610 liraya 1 haftadır kullanıyorum.tavsiye ederim.

arkadaş doğru söylüyor kim nediyorsa aldırma benimde alalı 3 hafta filan oldu tavsiye ederim deli makina :) hele kulaklığınla müzik dinlemek ayrı bir tad veriyor ;)

--------------- Ekleme ---------------

he tuşlara kötü diyen arkadaşlarada hak veriyorum fakat o tuşlar kullanmasını bilene güzel ;) tuşları birbirlerine bağlı olduğu için tam basman gerekiyor yani parmak ucuyla yani hafif yana bastığında başka rakam çıkıyor yada hiç basmıyor vala bende ilk aldığımda telefonu elimden aldıklarında bunun tuşları ne böyle demşlerdi fakat insan alışınca çok basit geliyor ;)

jimilrose

jimilrose

Üye
arkadaşım sen de nerede n79 ile ilgili birşey var girip eleştiriyorsun arkadaşın sorduğu + ve - yönleri değil fiyatı ne kadar daha düşer.

ultrasivas

Üye
Özelliklere bakarsan n95 8gbyle tek farkı hafıza zaten oda artırılabilir hafıza ile sourun cözülüyor ben aldım kullanıyorum cokta memnunum tavsiye ederim alcak arkadaslara ayrıca ekran dönderebilme dokunmatik gibi orta tusla kolay gecis yapabilme gibi n95de olmayan özellikler var

ismailinc

Üye
bugün 565 tl yle internetten sipariş ettim.düşünen varsa kaçırmasın, sitenin birinde %10 indirimli ay sonuna kadar.

ltfllh

ltfllh

Üye
biraz daha düştü demek ki. gerçi nette değil ama telefon piyasasında.. ısparta'dan N79 telefonumu bugun 580 tl ye aldım. genpa.

kardeş teli genpadan almışın herhalde demi bende alıcam ıspartadan da

iness

iness

Üye
tuşların tek dezavantajı mesajları çok yavaş yazması. bnde alalı 2 hata oluyor. hiçbir problemi yok ayrıca o kdr fiyata bu kdr özelliği bulman çok düşük bir ihtimal . 580 tl den satın aldım ve düşeceğini tahmin etmiyorum.

masterayfox

masterayfox

Üye
tuşların tek dezavantajı mesajları çok yavaş yazması. bnde alalı 2 hata oluyor. hiçbir problemi yok ayrıca o kdr fiyata bu kdr özelliği bulman çok düşük bir ihtimal . 580 tl den satın aldım ve düşeceğini tahmin etmiyorum.
evet arkadasım sana katılıyorum mesaj konusunda fiyatıda ilk çıktığında 900 civarındaydı bencede daha düşmez şimdi aldın aldın sonra bulamasınız. her türlü özellik bakımınsdan fiyatı cok uykun kullanıslı bir telefon bende de beyaz n79 var

KiDMaN

Üye
n79 uma laf ettirmem aşırı kullanışlı n95 8gb ise buda n79 4gb al 8 ligi n79 a tak n95 te olmayan ozellikleri var ornek navi tekerlegi yok n95 te sadece biraz kasıo tel ama ram yukselticilerlede bu sorun giderilir

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Valla dostum çağın belli telleri vardır 3310___6600__n73__n79 bu çizgiye n79 da girdi şu an millet n79 a yükleniyor şu nu da bil nokia o telden sonra bissürü telefon çıkarrtttı o telefon nokianın diğer telefonlarının satılmasını engelliyor bu yüzden fiyatı asla düşmez gibime geliyor ve çok rabet görüyor bunu dengelemek için de fiyatı düşürmezler.Düşünsene zaten rabet görüyo bi de fiyatı ucuzlarsa nokia ne yapar...

kenando_07

kenando_07

Üye
Bence harıka bi telefon 8 aydır kullanıyorum manyak bişey kötü yanı biraz pahalı :)

AKATLI

AKATLI

Üye
Bence harıka bi telefon 8 aydır kullanıyorum manyak bişey kötü yanı biraz pahalı :)

abi senin telefon yanda n95 gösteriyo acaba sen n95 ten mi bahsediyon yoksa telefon çıktığı gibi mi aldın ondan mı pahalı diyon

legend5858

legend5858

Üye
walal bugün telciye sordum 535 dedi 500 e veririm dedi bende alacam elime para gecsin en kısa zmanda

Üst Alt